2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar napıyosunuz özlüyorum sizi arada gelip bakıyorum haberlerinize

Emineeemm canım nerelerdesin doğuma az kaldı dimi nasılsın nasıl geçiyor ??

Iyiyiz canim iste ne olsun. Ayni biraktigin gibiyiz mucadeleye devam ediyoruz Artik pek kimsecikler kalmadi buralarda. Sen nasilsin? Her sey yolunda mi? Hamilelik rahat geciyor mu?

inşallah senınde yüzün guler canım benımde 30 ocakta aşılmama yaptırdıgım da 18 ve 14 mm yumosum vardı ama nasıp olmadı bu ayda cok değerlendıremedık mısafırdı hastalıktı olmadı
Geçmiş olsun canım olur ya Allah büyük..
İdrara sıkışık olmam gerekiyordu bende tutamadım evde yaptım :)
2 tl su içtim bekliyorum ki çişim gelsin
Ne belaymış ya rabbi mübarekler

Iyiyiz canim iste ne olsun. Ayni biraktigin gibiyiz mucadeleye devam ediyoruz Artik pek kimsecikler kalmadi buralarda. Sen nasilsin? Her sey yolunda mi? Hamilelik rahat geciyor mu?
Canım benim size de az kaldı inşallah hiç kimse kalmayacak bu grupda sabredin dua edin olur inşallah Allahın izniyle..

İyiyim canım çok şükür yolunda herşey, rahat geçiyor evdeyim bu ara biraz halsizlik uykusuzluk o kadar :)

Darısı başınıza inşallah canım

Bi yumurtam çatlamış bi tane daha var 22 mm inşallah tutmuştur maya_gallo

Ay hadi inşallah gözün aydın canım. Bu arada ben de dayanamadım biraz önce test yaptım. Silik bir çizgi görüyorum ama emin değilim. Sen ne dersin? Bata 4 gün kaldı bu arada. Fotoğrafta pek çıkmamış çizgi sanki ama. Eşim ben de gördüm deyince umutlandım gece geceeeee :)

Eklentiler

• 20170816_225153.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 31
maya_gallo canım bak biraz oynadım daha belirgin inşallah vardır daha varmış adetine hadi bu sefer tutsun.. klomen felan kullandın mı sen

Eklentiler

• photo.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 23
Gördüm canım resimde biraz daha belirsiz çıkıyor

Günaydın canım. Sabah yine yaptım ama negatif çıktı. Geçen ay da böyle olmuştu. Gece çok silik çizgi, sabahına negatif, aynı günün gecesi ise pozitifti. Sonrası malum kimyasal. Neyse bakalım anlarız birkaç güne :)

Kimyasal değildir bak ben adete yakın kaç kere silik çizgi gördüm doktoruma sordum bana dediği şu..
adete yakın hormonlar yükseldiği için vücut gebelik hormonu da az miktarda salgılıyor ondan dolayı çıkıyormuş

Valla canım net çizgi görene kadar boşver umutlanma..
zaten olacağı varsa olur sinir oluyorum artık Zaten

Aynen ya doğru diyorsun aslında şimdiden bunlara bakmamam lazım ama elde değil ne yapayımmm :) Bu arada bu ay klomen kullanmamıştım ben.
Ben bu ay kullandım ümitli değilim pek ruh halim b.k gibi afedersin.. herkese herşeye sinirleniyorum herşey gözüme batıyor
Sağ Salim hayırlı sonuçlar alırsam yeter bana
Bi tane yumurtam vardı bugün yarın çatlar gün aşırı ilişki dedi doktor. Bizim herif neymiş çoçuk için ilişki istiyoormuşum ona da bi güzel patladım
Sırayla gelin

Ayni gerginlik bende de var sorma hayirlara vesile olsun insallah. Her seye sinirleniyorum. Bizim evde de kavga gurultu pek eksik olmuyor su aralar. Allah hepimize sabirlar versin ne diyeyim.

Of kizlar of artik testte cizgi gormek icin paranoyak olduk. Testi yaptim bes dk icinde bisi cikmadi bende sinirlenip kenara koydum aradan yarim saat gecti tam testi atacaktim bi baktim kirmizi hafif cizgi var nasil olur dedim soka girdim. Elimde testi iki salladim o cizgide kayboldu. Ya test dandik yada ben paranoya oldum

Benimde bugün kuyruk sokumumda bir ağrı var..
ağır kaldırmadım dün Yoktu bu ağrı bugün oldu ??

maya_gallo Allah umuduna ilişki bile doğru düzgün olmadı. Adam birden kendini çekti iki gündür burnumdan soluyorum canımı sıkıyor bu durum..
valla insana eş Laz'ım her konuda destek olabilecek ben bu duygudan epeydir yoksunum
Bu ayda olmayacak belli artık bıraktım herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…