Merhaba canım ikinci tahlil 4.0 çıktı sonra 5 gün sonra 1.2 çıktı fakat progestan kullanıp bıraktım 8. Gün hala adet olmadım Dr c tesi bi daha kan tahlili yapacak karışık yani durumummerveakay slm canm ne yaptın son durumyn ne
Yarın felan daha da kızarır çizgiler yaklaşıyorsun yumurtlamaya :)Merhaba arkadaşlar bugünkü testlerim nasıl sizce ??
Bende Pazartesi gidicem arada ağrı oluyor yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum. İnşallah olumlu haberler alırız ikimizde
canım benımde 26 ağustos insallah hepimizin yuzu güler bende ovilasyon takıbı yapıyorum ayrıca çörek otu bal karıştırıp yıyorum sabahları o yuzden 13 gunde koyulasma oldu test bugun yapmadın daha bakalım :)26 ağustos canım.. bakalım inşallah ikimizin yüzü Güler valla
Hadi ya inşallah ikimizinde müjdeli haberleri gelircanım benımde 26 ağustos insallah hepimizin yuzu güler bende ovilasyon takıbı yapıyorum ayrıca çörek otu bal karıştırıp yıyorum sabahları o yuzden 13 gunde koyulasma oldu test bugun yapmadın daha bakalım :)
Buda sabahki testim koyulasmaya devamHadi ya inşallah ikimizinde müjdeli haberleri gelir
Bende Pazartesi gidicem arada ağrı oluyor yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum. İnşallah olumlu haberler alırız ikimizde
Sana çatlatma iğnesi niye vermiyor doktor
Çok güzel benim hiç böyle olmadı biliyormusun hep siliktiBuda sabahki testim koyulasmaya devam
Bozuyor kimyasal gebelik birdaha yaşatmasın rabbim.. benim dengem bozuldu ondan sonra yumurtlamadığımı biliyordum. Rüyamda sürekli bebek görüyorum inşallah bu ay hamile kalırız :)Ben bu ay klomen kullanmadım canım ya. Zaten ilk kez böyle oluyor. Normalde hep en geç 16. günde çatlar benim. Geçen ay ilk defa kimyasal oldu. Acaba dengemi o mu bozdu bilemiyorum.
dün aksamkı daha koyuydu canım ınsallah bu,gun pik olurÇok güzel benim hiç böyle olmadı biliyormusun hep silikti
İnşallah canım ya bende bugün doktora gidicem umarım güzel şeyler duyarım :)dün aksamkı daha koyuydu canım ınsallah bu,gun pik olur
İnşallah canım ya bende bugün doktora gidicem umarım güzel şeyler duyarım :)
Gittim canım 2 tane yumoşum olmuş :)Ne yaptin gittin mi doktora canim?
Gittim canım 2 tane yumoşum olmuş :)
Ama ben anlamadım yumurtalık kisti dedi daha 14 gündeyim ölçüleri tam anlamadım.ikiz olabilme ihtimali yüksek dedi :)
İnşallah ikimizinde tutar
Kısmet valla güzel ve olumlu konuştu ama durum değişebilir. Yumurtalık kisti kötü değilmi dedim bunlar olmazsa kısır kalırsın dedi. İki kere sordum bunları takip edicem dedi :)Hımm yumurtalık kisti kısmını anlayamadım ama önemli olan olgunlaşmış yumoşların olması bence :) Bu güzel bir haber. Hemen çalışmalara başlayın bence.
Benim de bata daha 5-6 günüm var ama bugün resmen adet sancısı gibi ağrılarım var. Hem karnım hem de belim ağrıyor. Ama bu durumu hamileliğe yormak istemiyorum, çünkü benim nedense böyle 1 hafta önceden yoklamaya başlar hep adet sancılarım.O yüzden sanırım bu ay olmadı diye düşünüyorum. İnşallah bu ay sen tutturursun canım.
inşallah senınde yüzün guler canım benımde 30 ocakta aşılmama yaptırdıgım da 18 ve 14 mm yumosum vardı ama nasıp olmadıİnşallah canım ya bende bugün doktora gidicem umarım güzel şeyler duyarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?