2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar ben dayanamayip aksam 4 saatlik idrarla tekrar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Moralim nasil bozuk anlatamam.

Kizlar gunaydin. Bu sabah yine test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Cok mutsuzum. Yine olmadi

Kizlar gunaydin. Bu sabah yine test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Cok mutsuzum. Yine olmadi
Bu testler varya nasıl sinirimi bozuyor anlatamam. Kola damlat pozitif çıkartıyor inanmıyorum artık. Boşver sende üzülme diyecek pek bişeyim Yok Allah sabır versin.
Ben bu yüzden bıraktım İnan ki sürekli umut beslemekte yoruyor insanı. Şu an adet tarihimi bile kafamda tutmuyorum olurum diye aman boşver

Aynen canım, ben de sinir oluyorum ama yapmadan da duramıyorum ki. Laboquick'te hiç başıma böyle bir şey gelmemişti daha önce. İyi ki bir de kan vermeye gitmemişim Bat yarın. Bekliyorum bakalım yine kös kös.

Kızlar biliyorum 2 gündür kafanızı çok şişiriyorum ama bi bakar mısınız? Sabah test yapmıştım negatifti. Gece gece test yaptım yine ve sonuç bu. 10 dk içinde çıktı. Marka yine laboquick. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Of ya gece gece çok kötü oldum. Eşimi de uyandırmak istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma?

Eklentiler

• 20170722_011932.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 32
Kız kesin var hamilesin adımımı başarım ki

Canım gebelik olmasa kırmızı renk olmaz belki suyu fazla tükettiğin için diğeri öyle çıkmıştır. BENim hamileliğimdede böyle çıkmıştı değerim de 33 frekansı düşüktür değer ondan böyle oluyordur ama kesin hamilesin sen ben inanıyorum

Bende doktora gidecektim uyuya kalmışım. Perşembe 12 mm di. Bi yumurtanın yüzüne hergün doktora gitmek beni kasıyor bide sabahın köründe. Ne var yani kendiliğinden olsa offfff valla bıktım. Normal insanlar gibi neden olmaz benim annem hemen hamile kalırmış kardeşimde 2 sene korundu bıraktıkları ay hamile kaldı bide bana bak. Uyuz gibi aynı hiç hevesim kalmadı vazgeçicem valla çoçuk sevdamdan

Canıııımmm hamilesin inşallah dualarım seninle :) bugün yine test yap at bize, bat ne zamandı ?

Canım tedaviyi neden istemiyosun klomen çatlatma iğnesi aşılama vs..

Benim de sebepsiz 16 ay olmadı ilk aşılamam çok şükür tuttu.. düşünmeni öneririm..

Canım tedaviyi neden istemiyosun klomen çatlatma iğnesi aşılama vs..

Benim de sebepsiz 16 ay olmadı ilk aşılamam çok şükür tuttu.. düşünmeni öneririm..
Canım tedaviyi istiyorum tabiki. Daha ilaçla geçmedim regl günüme 8 gün var. Yumurta takibine başladım bi tane yumurtam var şu an da 12 mm oda sabahta uyanamadm geç kalmışım. İlaçlara başlarsam belki olur normal çatlıyormu çatlamıyor mu diye beni çağırdı bende uyuya kalmışım. Sinirlerim bozuluyor ama niye biz böyleyiz ya
Benimde tam 27 aydır olmuyor sebepsiz

Kizlar dualarinizi eksik etmeyin nolur. Simdi kan verdim ozelde. Saat 12 gibi cikacak. Bat bugun ve damla damla da olsa kanamam var. Ilk once kirmizi geldi, sonradan kahverengiye dondu ve regl sancim var. O yuzden acaba kimyasal mi diyorum ya da test mi bozuktu? Ama 2 kez ust uste bozuk olacak degil ya :) Testin markasi da guvenilir aman valla kafam karman corman kizlar. 4 yildan sonra umutlanamiyorum bile cok fazla.

Canım benim inşallah az kalmıştır bekleyişin mutlulukla sonuçlanır..

Yumurta takibi yaptırman iyi olmuş canım bakarsın yumurta gelişimine.. ben bi kez estradiole baktırmıştım 25di düşükmüş yumurta gelişimim, sonra yediklerime dikkat etmiştim 54 e çıkmıştı bi kaç ay sonra.. hormon testi de yaptır canım değerlerine baktır, inşallah herşeyin kısa zamanda düzelir de sağlıkla hamile kalırsın canım..

Canlar test sonucum 0,1 cikti. Soktayiz su anda. Dun geceki testim neden oyle kopkoyuydu anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…