- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Nasıl hamile kaldınız canım
hemen mi çıktı ? ve testin markası ne?Kimse yok mu kızlar? Nerelerdesiniz? Bir el atın test fotoğrafıma :)
çok silik var gibi ama göz yanılması mı çözemedimKızlar günaydın. Bata 2 gün kaldı. Sabah test yaptım. Sizce?
hemen mi çıktı ? ve testin markası ne?
çok silik var gibi ama göz yanılması mı çözemedim
bunda daha net görünüyor canım pazar günü tekrarla testini bat 22siydi dimi 1 gün geçsin inşallah vardır inşallah yanılmıyoruzdurKızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
benim.iki gun farkla yaptigim testte birinde varlak yok arasi bir cizgi olusmustu hatta isiga tutuyodum oyle gorunuyodu:) iki gun sonra yine yaptim cok belirgin olmustu sizde de oyle olur umarimKızlar günaydın. Bata 2 gün kaldı. Sabah test yaptım. Sizce?
bunda daha net görünüyor canım pazar günü tekrarla testini bat 22siydi dimi 1 gün geçsin inşallah vardır inşallah yanılmıyoruzdur
benim.iki gun farkla yaptigim testte birinde varlak yok arasi bir cizgi olusmustu hatta isiga tutuyodum oyle gorunuyodu:) iki gun sonra yine yaptim cok belirgin olmustu sizde de oyle olur umarim
hemen mi çıktı ? ve testin markası ne?Kimse yok mu kızlar? Nerelerdesiniz? Bir el atın test fotoğrafıma :)
elinde test varsa yarında yap bakim:))) bebetime kullanmıştım ben silik çıkmıştı böyle:) sonu gelmesede hamileymişim:)Kızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
Var bence Allah yanıltmasın canımKızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
hemen mi çıktı ? ve testin markası ne?
elinde test varsa yarın da
elinde test varsa yarında yap bakim:))) bebetime kullanmıştım ben silik çıkmıştı böyle:) sonu gelmesede hamileymişim:)
maya_gallo canım hamissin maşallah subhanallah. Çok sevindim darısı bana olsun rabbim bekletmeden bana da nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?