2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

benim.iki gun farkla yaptigim testte birinde varlak yok arasi bir cizgi olusmustu hatta isiga tutuyodum oyle gorunuyodu:) iki gun sonra yine yaptim cok belirgin olmustu sizde de oyle olur umarim

Çok teşekkürler, inşallah siz de hayırlısı ile bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Kimse yok mu kızlar? Nerelerdesiniz? Bir el atın test fotoğrafıma :)
hemen mi çıktı ? ve testin markası ne?
elinde test varsa yarın da
Kızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
elinde test varsa yarında yap bakim:))) bebetime kullanmıştım ben silik çıkmıştı böyle:) sonu gelmesede hamileymişim:)

Kizlar bende bu ay adetimin 20.gunu yumurtladim uzerinden tam 14 gun gecti bu sabah test yaptim ilk idrar degildi 3 4 saatlik idrarla hic bisy cikmadi sizce erkenmi adetde olmadim tekrarliyimmi yokda olsa cikarmiydi

Bende bugün doktora gittim 12 mm bi tane yumoşum var. Çölde su arar gibi bi tane sinir oldum

hemen mi çıktı ? ve testin markası ne?
elinde test varsa yarın da

elinde test varsa yarında yap bakim:))) bebetime kullanmıştım ben silik çıkmıştı böyle:) sonu gelmesede hamileymişim:)

Canim testin markasi laboquick. Ilk yukledigim foto 5-6 dk.da cikti. Ikinci yukledigim foto ise yarim saat sonrasi. Elimde test var tabii olmaz mi, saat 6'dan beri tuvaletimi tutuyorum. Bu gece de yaparim diye. Ama bir tandan da cok korkuyorum. Cunku yoksa buyuk hayalkirikligi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…