- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Canımmm seni sürprizlerle karşılıyoruz geçen girdiğinde deAllahimmm bu ne guzelll bir haberrrr ssna sukurler olsunn.
Canimmmm hayirli olsunn Allahimmmm saglikla kucagina almak nasip etsnn insallahh.
Darisi diger canlarin baslarina insallabh.
Bu arada cinsiyet ogrenen kizlar var mi?
Canımmm seni sürprizlerle karşılıyoruz geçen girdiğinde deyesa hamileydi :)
Bu arada çoook teşekkür ederim canım senin de baya az kalmış maşallah :)
bir garip oblomov un ve Pinapple nin oğlu olacak canım bu sene erkek senesi galiba :)
Evet canım buradaki herkes hamile topiklerine gider inşallah tez zamanda ❤Aynen canım. .yaaaa bol suprizzli bir sene
Allahim inşallah sıra geride kalanlarda
Sen nasılsın canım. Nasıl geçiyor
Evet canım buradaki herkes hamile topiklerine gider inşallah tez zamanda ❤
Çok şükür iyiyim canım bulantılarım daha başlamadı inşallah başlamaz :) haftaya cuma randevu aldım haberleşiriz :)
Senin nasıl gidiyo canım cinsiyete az kaldı galiba :)
Maşallah canım haberleşelim yine :)Allaha Şükür iyi canım
Cumaya benim de randevu var ayin 14une 12 haftalık olacak
Ben cinsiyet için 16yi bekleyeceğim inşallah bakalım :)
İnşallah bulantın hiç ama hicccc başlamaz
Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak@mervem-metem hayırlı olsun canım çok sevindim . İnşallah sağlık sıhhatle kucağına alman nasip olsun
Canım benim inşallah Birgün olur ya İnan artık beklemiyorum. Kafamdan attım tamamiyle geçen sene takmıştım baya şimdi umursamıyorum herşey allahtanBen de simdiye kadar hic hamile kalmadim ayniyiz canim. Sabir tasi olsa catlardi herhalde.
Bebeğim valla hiç umursamıyorum desem yeridir. Bekliyorum normal yolla olmasını baktım bu sene de olmadı seneye doktora giderim artıkAmin canım benim..sende Haziran'da hamile kalmak istiyorum demiştin nasılsın şimdi hala düşünmüyor mu eşin ..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Amin saolun canim dua edin ne olur. Sizinde saglikla dogsun bebisleriniz insallahgünaydın
uzun zamandır girmiyordumdeniz_ve_mehtap hamile olduğunu öğrendim çok sevindim sonra üzücü haberi gördüm üzüldüm rabbim sabır versin Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın.
Canım benim inşallah Birgün olur ya İnan artık beklemiyorum. Kafamdan attım tamamiyle geçen sene takmıştım baya şimdi umursamıyorum herşey allahtan
Hadi inşallah bu ay gelir bizim minik kuşlar. Ben de bu ay korunmayi bıraktım yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyorum. 24 temmuz benim bat arka arkaya sevinelim inşallahKizlar gunaydin herkese. Kullandigim takvime gore ayin 7'sinde yumurtam catlamis ve takvime girdigim verilere gore de ayin 20'sinde test yapmami oneriyor. Bat 22 temmuz. Yine basladi heyecanli bekleyisler. Allahim sen aklima mukayyet ol. Neyse ki tatildeyiz de gunlerin nasil gectigini pek anlamiyorum simdilik. Sizde ne var ne yok bakalim?
Hadi inşallah bu ay gelir bizim minik kuşlar. Ben de bu ay korunmayi bıraktım yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyorum. 24 temmuz benim bat arka arkaya sevinelim inşallah
Selam kızlar bende bugün doktora gittim duphaston ve klomen verdi inşallah bi işe yarar.. yumurta takibindeyim hepinize bol şanslar :))
İnşallah dilediğin olur canım benim :) olumsuz düşünmeHadi insallah canim. Benim de bat 22 temmuz. Yine basladi gergin bekleyisler, negatif testler pofff..
Nasıl hamile kaldınız canımKizlar bir suredir isten gucten giremiyordum. Simdi gece yatmadan once butuuun yazdiklarinizi okudum. Insallah biz de Subat sonu gibi bebek calismalarina yeniden baslayabilecegiz. Daha cok var ama yine eskiden oldugu gibi sizlerle beraber bat beklemeyi, kendimde belirtiler aramayi dort gozle bekliyorum ve hatta iple cekiyorum!
Sizi seviyorum.
Gorusuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?