• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Allahimmm bu ne guzelll bir haberrrr ssna sukurler olsunn.
Canimmmm hayirli olsunn Allahimmmm saglikla kucagina almak nasip etsnn insallahh.
Darisi diger canlarin baslarina insallabh.

Bu arada cinsiyet ogrenen kizlar var mi?
Canımmm seni sürprizlerle karşılıyoruz geçen girdiğinde de yesa yesa hamileydi :)

Bu arada çoook teşekkür ederim canım senin de baya az kalmış maşallah :)

bir garip oblomov bir garip oblomov un ve Pinapple Pinapple nin oğlu olacak canım bu sene erkek senesi galiba :)

Canımmm seni sürprizlerle karşılıyoruz geçen girdiğinde de yesa yesa hamileydi :)

Bu arada çoook teşekkür ederim canım senin de baya az kalmış maşallah :)

bir garip oblomov bir garip oblomov un ve Pinapple Pinapple nin oğlu olacak canım bu sene erkek senesi galiba :)

Aynen canım. .yaaaa bol suprizzli bir sene

Allahim inşallah sıra geride kalanlarda

Sen nasılsın canım. Nasıl geçiyor ;)

Aynen canım. .yaaaa bol suprizzli bir sene

Allahim inşallah sıra geride kalanlarda

Sen nasılsın canım. Nasıl geçiyor :KK66:
Evet canım buradaki herkes hamile topiklerine gider inşallah tez zamanda ❤

Çok şükür iyiyim canım bulantılarım daha başlamadı inşallah başlamaz :) haftaya cuma randevu aldım haberleşiriz :)

Senin nasıl gidiyo canım cinsiyete az kaldı galiba :)

Evet canım buradaki herkes hamile topiklerine gider inşallah tez zamanda ❤

Çok şükür iyiyim canım bulantılarım daha başlamadı inşallah başlamaz :) haftaya cuma randevu aldım haberleşiriz :)

Senin nasıl gidiyo canım cinsiyete az kaldı galiba :)

Allaha Şükür iyi canım

Cumaya benim de randevu var ayin 14une 12 haftalık olacak

Ben cinsiyet için 16yi bekleyeceğim inşallah bakalım :)

İnşallah bulantın hiç ama hicccc başlamaz

Allaha Şükür iyi canım

Cumaya benim de randevu var ayin 14une 12 haftalık olacak

Ben cinsiyet için 16yi bekleyeceğim inşallah bakalım :)

İnşallah bulantın hiç ama hicccc başlamaz
Maşallah canım haberleşelim yine :)

Annemin hiç midesi bulanmamış inşallah ben de ona çekerim ne rahat olur :) öpüyorum canım grş..

Amin canım benim..sende Haziran'da hamile kalmak istiyorum demiştin nasılsın şimdi hala düşünmüyor mu eşin ..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Bebeğim valla hiç umursamıyorum desem yeridir. Bekliyorum normal yolla olmasını baktım bu sene de olmadı seneye doktora giderim artık

günaydın
uzun zamandır girmiyordum deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap hamile olduğunu öğrendim çok sevindim sonra üzücü haberi gördüm üzüldüm rabbim sabır versin Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın.
Amin saolun canim dua edin ne olur. Sizinde saglikla dogsun bebisleriniz insallah

Canım benim inşallah Birgün olur ya İnan artık beklemiyorum. Kafamdan attım tamamiyle geçen sene takmıştım baya şimdi umursamıyorum herşey allahtan

Aynen ben de beklemiyorum artik. Olursa cok surpriz olur valla. Neredeyse 4 yil oldu. Tup bebek istesem onu da yapamiyorum maalesef cunku maddi durumlar biraz sikisik. Borc harc icinde debeleniyoruz desem yalan olmaz. Yas oldu 39. Belki de o yuzden olmuyordur ne bileyim :) Hedef koydum 4 yil sonra borclarimiz tamamen bitmis olacak insallah. Eger hala olmamissa bir kez tup bebek deneyebilirim. Yumurta rezervim iyi durumda cunku cok sukur. O da olmazsa evlat edinmeyi dusunebiliriz belki. Hayirlisi artik bakalim nasip kismette ne var..

Kizlar gunaydin herkese. Kullandigim takvime gore ayin 7'sinde yumurtam catlamis ve takvime girdigim verilere gore de ayin 20'sinde test yapmami oneriyor. Bat 22 temmuz. Yine basladi heyecanli bekleyisler. Allahim sen aklima mukayyet ol. Neyse ki tatildeyiz de gunlerin nasil gectigini pek anlamiyorum simdilik. Sizde ne var ne yok bakalim?

Kizlar gunaydin herkese. Kullandigim takvime gore ayin 7'sinde yumurtam catlamis ve takvime girdigim verilere gore de ayin 20'sinde test yapmami oneriyor. Bat 22 temmuz. Yine basladi heyecanli bekleyisler. Allahim sen aklima mukayyet ol. Neyse ki tatildeyiz de gunlerin nasil gectigini pek anlamiyorum simdilik. Sizde ne var ne yok bakalim?
Hadi inşallah bu ay gelir bizim minik kuşlar. Ben de bu ay korunmayi bıraktım yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyorum. 24 temmuz benim bat arka arkaya sevinelim inşallah

Hadi inşallah bu ay gelir bizim minik kuşlar. Ben de bu ay korunmayi bıraktım yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyorum. 24 temmuz benim bat arka arkaya sevinelim inşallah

Insallah canim. Baksana batlarimiz da nerdeyse ayniymis. Hayirlisi neyse o olsun diyorum artik.

Selam kızlar bende bugün doktora gittim duphaston ve klomen verdi inşallah bi işe yarar.. yumurta takibindeyim hepinize bol şanslar :))

Kizlar bir suredir isten gucten giremiyordum. Simdi gece yatmadan once butuuun yazdiklarinizi okudum. Insallah biz de Subat sonu gibi bebek calismalarina yeniden baslayabilecegiz. Daha cok var ama yine eskiden oldugu gibi sizlerle beraber bat beklemeyi, kendimde belirtiler aramayi dort gozle bekliyorum ve hatta iple cekiyorum!

Sizi seviyorum.

Gorusuruz :)
Nasıl hamile kaldınız canım

Back