- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Eki Görüntüle 2016271
Ama şuandan itibaren çamur gibi leke gelmeye başladı sanırım düşük olucak 5 hafta olmuştu
canım lekelenmen çok mu? tutunma lekelenmesi olabilir içini ferah tut kan ver istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2016271
Ama şuandan itibaren çamur gibi leke gelmeye başladı sanırım düşük olucak 5 hafta olmuştu
Sabah saatlerinde başladı sanırım gene nasip olmayacak düşük oluyor çok felaket ağrım varAyy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin. Şimdi durumun nasıl canım kanaman falan var mı?
Nasip olmadı gene gecen sene de aynı tarihte düşük yaptım şimdi aynı tarih ..düşük başladı çok kötü ağrım varcanım lekelenmen çok mu? tutunma lekelenmesi olabilir içini ferah tut kan ver istersen
Üzüldüm canım nasip değilse elimizden gelen bişey olmuyor ama sen gene de bi doktora görünsen belki ilaç falan verir.Sabah saatlerinde başladı sanırım gene nasip olmayacak düşük oluyor çok felaket ağrım var
canım benimde leke vardı doktora gitsene progosteron başlıyor kesildi şükür sende gitmiştin diye ümit ediyorum ((Eki Görüntüle 2016271
Canım düşük başladı çamur gibi akıyor be çok fena ağrım var artık ilaç fayda etmez ..acile gitsem kürtaj yaparlar en iyisi kendısi düşsüncanım benimde leke vardı doktora gitsene progosteron başlıyor kesildi şükür sende gitmiştin diye ümit ediyorum ((
Geçen sene 4 Temmuz'da düşük yaptım ve bu sene gene 4 Temmuz'Üzüldüm canım nasip değilse elimizden gelen bişey olmuyor ama sen gene de bi doktora görünsen belki ilaç falan verir.
Üzüldüm canım geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin canim. İnşallah hemen gebe kalirsin ve sağlıkla ilerler.Geçen sene 4 Temmuz'da düşük yaptım ve bu sene gene 4 Temmuz'
Ayy çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun. Rabbim büyük ardından hemen verir inşallah. Aynı şeyleri yaşadım ve daha yeni atlatıyorum inan rabbim bize de anneliği nasip eder, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verir hayırlısıyla. Ben hep burdayim canim ne zaman dertlesmek istersen.Kizlar ben de dusuk yapt hastanede yatiyorum su an... vakit tevekkul vakti
Çok geçmiş olsun kızlar üzüldüm vallaKizlar ben de dusuk yapt hastanede yatiyorum su an... vakit tevekkul vakti
Canım benim ya gördüm sevindim sonra üzüldümGeçen sene 4 Temmuz'da düşük yaptım ve bu sene gene 4 Temmuz'
Kizlar ben de dusuk yapt hastanede yatiyorum su an... vakit tevekkul vakti
Canım benim ya gördüm sevindim sonra üzüldüm
Benim hiç olmuyor umrumda da değil bende ki koca düşman başına o yüzden Allah'ta biliyor ya ondan olmuyor. Çok geçmiş olsun canım benim dilerim sağlıklı bi bebeğin olur.
Amin canım inşallah hep beraber hamile kalırız ..Üzüldüm canım geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin canim. İnşallah hemen gebe kalirsin ve sağlıkla ilerler.
Amin canım benim..sende Haziran'da hamile kalmak istiyorum demiştin nasılsın şimdi hala düşünmüyor mu eşin ..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahCanım benim ya gördüm sevindim sonra üzüldüm
Benim hiç olmuyor umrumda da değil bende ki koca düşman başına o yüzden Allah'ta biliyor ya ondan olmuyor. Çok geçmiş olsun canım benim dilerim sağlıklı bi bebeğin olur.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşBen de simdiye kadar hic hamile kalmadim ayniyiz canim. Sabir tasi olsa catlardi herhalde.
Kaç haftalıktı düşük yaptın ..çok geçmiş olsun canım şuan bende düşük yapıyorum 4.günü ve hala çok ağrıyor inat ettim doktora gitmedim ..kanamam bitince gider muaye olurum temizlenmiş mi diye ...Rabbim yeniden nasip etsin sağlıkla inşallahKizlar ben de dusuk yapt hastanede yatiyorum su an... vakit tevekkul vakti
Kesinlikle.git ilac veriyorlar icerde parca kalmasin diyeKaç haftalıktı düşük yaptın ..çok geçmiş olsun canım şuan bende düşük yapıyorum 4.günü ve hala çok ağrıyor inat ettim doktora gitmedim ..kanamam bitince gider muaye olurum temizlenmiş mi diye ...Rabbim yeniden nasip etsin sağlıkla inşallah
Kızlar şoktayımmm ellerim titriyor
@Pinapple deniz_ve_mehtap @EslemM001 bir garip oblomov @yesa1 @Cemre Emineeemm aklıma şu anda gelmeyen herkes sanırım sonunda oldu :)))