• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sabah saatlerinde başladı sanırım gene nasip olmayacak düşük oluyor çok felaket ağrım var :KK43:
Üzüldüm canım nasip değilse elimizden gelen bişey olmuyor ama sen gene de bi doktora görünsen belki ilaç falan verir.

Geçen sene 4 Temmuz'da düşük yaptım ve bu sene gene 4 Temmuz'
Üzüldüm canım geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin canim. İnşallah hemen gebe kalirsin ve sağlıkla ilerler.

Kizlar ben de dusuk yapt hastanede yatiyorum su an... vakit tevekkul vakti
Ayy çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun. Rabbim büyük ardından hemen verir inşallah. Aynı şeyleri yaşadım ve daha yeni atlatıyorum inan rabbim bize de anneliği nasip eder, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verir hayırlısıyla. Ben hep burdayim canim ne zaman dertlesmek istersen.

Geçen sene 4 Temmuz'da düşük yaptım ve bu sene gene 4 Temmuz'
Canım benim ya gördüm sevindim sonra üzüldüm :(
Benim hiç olmuyor umrumda da değil bende ki koca düşman başına o yüzden Allah'ta biliyor ya ondan olmuyor. Çok geçmiş olsun canım benim dilerim sağlıklı bi bebeğin olur.

Canım benim ya gördüm sevindim sonra üzüldüm :KK43:
Benim hiç olmuyor umrumda da değil bende ki koca düşman başına o yüzden Allah'ta biliyor ya ondan olmuyor. Çok geçmiş olsun canım benim dilerim sağlıklı bi bebeğin olur.

Ben de simdiye kadar hic hamile kalmadim ayniyiz canim. Sabir tasi olsa catlardi herhalde.

Canım benim ya gördüm sevindim sonra üzüldüm :KK43:
Amin canım benim..sende Haziran'da hamile kalmak istiyorum demiştin nasılsın şimdi hala düşünmüyor mu eşin ..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Kizlar ben de dusuk yapt hastanede yatiyorum su an... vakit tevekkul vakti
Kaç haftalıktı düşük yaptın ..çok geçmiş olsun canım şuan bende düşük yapıyorum 4.günü ve hala çok ağrıyor inat ettim doktora gitmedim ..kanamam bitince gider muaye olurum temizlenmiş mi diye ...Rabbim yeniden nasip etsin sağlıkla inşallah

Kaç haftalıktı düşük yaptın ..çok geçmiş olsun canım şuan bende düşük yapıyorum 4.günü ve hala çok ağrıyor inat ettim doktora gitmedim ..kanamam bitince gider muaye olurum temizlenmiş mi diye ...Rabbim yeniden nasip etsin sağlıkla inşallah
Kesinlikle.git ilac veriyorlar icerde parca kalmasin diye

Back