• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Beni etiketlemeyi unutmussun ama ben merak edip baktim. Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
Canım beynim durdu o an kusura bakma nolur çook teşekkür ederim tatlım inşallah herşey yolundadır darısı başına inşallah en yakın zamanda canım benim hala inanasım gelmiyo benim ❤❤❤

Aya

Ay şuan çok ağlıyorum ya bu hormonlar beni mahvetti. O kadar mutlu oldum kii sanki kendi hamileligimi öğrendim. Çok sevindim canım benim hemde çok! Rabbim tamamina erdirsin inşallah çok sukurr
Canımmm teşekkür ederim inşallah yaa hep dua edelim birbirimize inşallah Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzümüzü ❤

aa evet kuzum sende varsın.
3 kişiyiz o zaman.
benim 32 ay bitti hiç gebelik yok :işsiz:
Benim de 20 ay oldu 17 ayda hamile kaldim ama bebegimin ömrü yokmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin kavusalim inşallah biz de kuzucuklarimiza.

Benim de 20 ay oldu 17 ayda hamile kaldim ama bebegimin ömrü yokmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin kavusalim inşallah biz de kuzucuklarimiza.

Bende daha tık yok kuzum :işsiz:
rahim filmi çekileceğim bu adetimle beraber.
tüpte gerek yok diyorlar ama çekileceğim artık.
amin inşallah canım. :dua:

Bende daha tık yok kuzum :işsiz:
rahim filmi çekileceğim bu adetimle beraber.
tüpte gerek yok diyorlar ama çekileceğim artık.
amin inşallah canım. :dua:
Çekil canım ben aşılama öncesi çekildim. En azından için rahat olur. Ben de 3 ay falan doğal yolla deniycem inşallah bu arada hamile kalırım olmazsa tekrar tedavi belki de tüp bebek canim.

Çekil canım ben aşılama öncesi çekildim. En azından için rahat olur. Ben de 3 ay falan doğal yolla deniycem inşallah bu arada hamile kalırım olmazsa tekrar tedavi belki de tüp bebek canim.

inşallah gerek kalmadan normal yolla kalırsın canım.
benim dondurulmuşlarla 2 deneme hakkım daha var.
sonbaharda birini denemeyi düşünüyorum bakalım.

Back