• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

inşallah gerek kalmadan normal yolla kalırsın canım.
benim dondurulmuşlarla 2 deneme hakkım daha var.
sonbaharda birini denemeyi düşünüyorum bakalım.
Hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin belki biz de ikimiz arka arkaya hamile kalırız canim.

Benim de 20 ay oldu 17 ayda hamile kaldim ama bebegimin ömrü yokmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin kavusalim inşallah biz de kuzucuklarimiza.
Merhaba canım ben aylardır gitmiyorum topiğe göz attım şimdi eskilerden bir sana rastladım :) sanırım henüz mutlu bir haber alamamışsın benim gibi

Merhaba canım ben aylardır gitmiyorum topiğe göz attım şimdi eskilerden bir sana rastladım :) sanırım henüz mutlu bir haber alamamışsın benim gibi
Merhaba canım evet mutlulugum kısa sürdü hamileydim ama bebegimin kalbi atmadığı için 22 mayista kürtaj oldum. Bu ay yeniden basliycam çalışmalara rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah (amin). Sen nasılsın görüşmeyeli?

Merhaba canım evet mutlulugum kısa sürdü hamileydim ama bebegimin kalbi atmadığı için 22 mayista kürtaj oldum. Bu ay yeniden basliycam çalışmalara rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah (amin). Sen nasılsın görüşmeyeli?
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah düşükten sonra hamile kalma şansı çok yüksek inş kısa zamanda ..benimde geçen sene Ramazan da düşük yaptım ve bir yıl takiple çalışsakta nasip olmadı bu Ramazan oldu gibi inş ..5 gün geçti ama tahlil yapmadım

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah düşükten sonra hamile kalma şansı çok yüksek inş kısa zamanda ..benimde geçen sene Ramazan da düşük yaptım ve bir yıl takiple çalışsakta nasip olmadı bu Ramazan oldu gibi inş ..5 gün geçti ama tahlil yapmadım
Amin canım çok sağol inşallah ben de hemen gebe kalırım. Senin için de çok sevindim 5 gün geçtiyse hamilesindir. Test yapınca beni de etiketle merak ederim canım.

image.jpg
Foto atsana canim.
Ama şuandan itibaren çamur gibi leke gelmeye başladı sanırım düşük olucak :( 5 hafta olmuştu

Tahlil yaptım evde canım silik çıktı ama ilk idrar değildi ..ve acayip belim ağrıyor 6 gün geçti korkuyorum adet olacam diye :KK43: bir kaç gün bekleyip kan vereyim
Ayy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin. Şimdi durumun nasıl canım kanaman falan var mı?

Back