- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
Aynen 88liyim değerim de 88 :))
Sağol canım inşallah darısı başına ❤❤
bende samsunluyum 55 aşkı oradan
amin canım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen 88liyim değerim de 88 :))
Sağol canım inşallah darısı başına ❤❤
Hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin belki biz de ikimiz arka arkaya hamile kalırız canim.inşallah gerek kalmadan normal yolla kalırsın canım.
benim dondurulmuşlarla 2 deneme hakkım daha var.
sonbaharda birini denemeyi düşünüyorum bakalım.
Maşallah kat kat artsın inşallahKızlar değerim 88,55 çıktı :))
İnşallah canım benim Allah razı olsunMaşallah kat kat artsın inşallah
Hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin belki biz de ikimiz arka arkaya hamile kalırız canim.
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah darısı başınıza ❤@mervem-metem canim cok sevindim. Katlana katlana buyusun hayirlisiyla insallah. Darisi basimiza artik :)
Merhaba canım ben aylardır gitmiyorum topiğe göz attım şimdi eskilerden bir sana rastladım :) sanırım henüz mutlu bir haber alamamışsın benim gibiBenim de 20 ay oldu 17 ayda hamile kaldim ama bebegimin ömrü yokmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin kavusalim inşallah biz de kuzucuklarimiza.
Uzun zamandır girmiyordum maşallah canım hamilesin sanırım Rabbim kucağına almayı nasip etsinamin inşallah
Merhaba canım evet mutlulugum kısa sürdü hamileydim ama bebegimin kalbi atmadığı için 22 mayista kürtaj oldum. Bu ay yeniden basliycam çalışmalara rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah (amin). Sen nasılsın görüşmeyeli?Merhaba canım ben aylardır gitmiyorum topiğe göz attım şimdi eskilerden bir sana rastladım :) sanırım henüz mutlu bir haber alamamışsın benim gibi
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah düşükten sonra hamile kalma şansı çok yüksek inş kısa zamanda ..benimde geçen sene Ramazan da düşük yaptım ve bir yıl takiple çalışsakta nasip olmadı bu Ramazan oldu gibi inş ..5 gün geçti ama tahlil yapmadımMerhaba canım evet mutlulugum kısa sürdü hamileydim ama bebegimin kalbi atmadığı için 22 mayista kürtaj oldum. Bu ay yeniden basliycam çalışmalara rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah (amin). Sen nasılsın görüşmeyeli?
Amin canım çok sağol inşallah ben de hemen gebe kalırım. Senin için de çok sevindim 5 gün geçtiyse hamilesindir. Test yapınca beni de etiketle merak ederim canım.Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah düşükten sonra hamile kalma şansı çok yüksek inş kısa zamanda ..benimde geçen sene Ramazan da düşük yaptım ve bir yıl takiple çalışsakta nasip olmadı bu Ramazan oldu gibi inş ..5 gün geçti ama tahlil yapmadım
Evet canim cok sukur yariladim hamileligimi. Darisi sizlere insallah test yap bakalim insallah hamilesindirUzun zamandır girmiyordum maşallah canım hamilesin sanırım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
İnşallah hamileyimdir öyle hissediyorum ilk kez böle değişik birşey:) yarın tahlil yapıcam inşAmin canım çok sağol inşallah ben de hemen gebe kalırım. Senin için de çok sevindim 5 gün geçtiyse hamilesindir. Test yapınca beni de etiketle merak ederim canım.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok şükürEvet canim cok sukur yariladim hamileligimi. Darisi sizlere insallah test yap bakalim insallah hamilesindir
Hadi inşallah bekliyorum meraklaİnşallah hamileyimdir öyle hissediyorum ilk kez böle değişik birşey:) yarın tahlil yapıcam inş
Tahlil yaptım evde canım silik çıktı ama ilk idrar değildi ..ve acayip belim ağrıyor 6 gün geçti korkuyorum adet olacam diye bir kaç gün bekleyip kan vereyimHadi inşallah bekliyorum merakla
Foto atsana canim.Tahlil yaptım evde canım silik çıktı ama ilk idrar değildi ..ve acayip belim ağrıyor 6 gün geçti korkuyorum adet olacam diye bir kaç gün bekleyip kan vereyim
Ama şuandan itibaren çamur gibi leke gelmeye başladı sanırım düşük olucak 5 hafta olmuştuFoto atsana canim.
Ayy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin. Şimdi durumun nasıl canım kanaman falan var mı?Tahlil yaptım evde canım silik çıktı ama ilk idrar değildi ..ve acayip belim ağrıyor 6 gün geçti korkuyorum adet olacam diye bir kaç gün bekleyip kan vereyim