- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Canım beynim durdu o an kusura bakma nolur çook teşekkür ederim tatlım inşallah herşey yolundadır darısı başına inşallah en yakın zamanda canım benim hala inanasım gelmiyo benim ❤❤❤Beni etiketlemeyi unutmussun ama ben merak edip baktim. Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
Ben de varım canımsanırım bir ben bir demaya_gallo kaldık hamiş olmayan
Rabbim tez vakitte bizim de hayırlı haberimizi size duyursun inşallah.
Çok çok sağol tatlım inşallah ❤canım inan elim ayağım titredi ağlıyorum yaçok çok sevindim sağlıkla tutunsun inşallah
Canım benim iyi ki varsınız çook teşekkür ederim ☺❤Canm coooookkkk sevındm rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsn ıns.senın ıcın sureklı gırıp bakıyodum sukur mujdelı haberı aldk
Evet sen hep benden emindin içine doğmuş canım benim çok sağol ❤Sana demiştimbanane müjdemi isterim canımmm şu an seni tahmin edebiliyorum:) hayırlı olsun, sağlıklı olsun, birbirimize dua edelim:)))
sanırım bir ben bir demaya_gallo kaldık hamiş olmayan
Canım benim aşılama için senden büyük cesaret alıp yaptırdım Allah razı olsun senden ve hepinizden çok sağol sağlıkla devam eder inşallah@mervem-metem ben sana demiştim :) bu ay gelecek diye. Hayırlı olsun canım
Canımmm teşekkür ederim inşallah yaa hep dua edelim birbirimize inşallah Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzümüzü ❤Aya
Ay şuan çok ağlıyorum ya bu hormonlar beni mahvetti. O kadar mutlu oldum kii sanki kendi hamileligimi öğrendim. Çok sevindim canım benim hemde çok! Rabbim tamamina erdirsin inşallah çok sukurr
Ben de varım canım
Canımsın yesaa çook sağol ❤Canımmmmmmmmmmm işte nuuuuuuuu
Allahim sonunda çok ama çooook mutlu oldum senin adına kan testi sonucunu da paylassssSSS :)
İnşallah canım benim hepimizin Rabbim yardımcısı olsun inşallah çok teşekkür ederim ❤Çook şükür çook sevindim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin hepimize inşaallah çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaallah
Canım benim az kaldı inşallah size de duamdasınız ❤❤sanırım bir ben bir demaya_gallo kaldık hamiş olmayan
Benim de 20 ay oldu 17 ayda hamile kaldim ama bebegimin ömrü yokmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin kavusalim inşallah biz de kuzucuklarimiza.aa evet kuzum sende varsın.
3 kişiyiz o zaman.
benim 32 ay bitti hiç gebelik yok
Benim de 20 ay oldu 17 ayda hamile kaldim ama bebegimin ömrü yokmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin kavusalim inşallah biz de kuzucuklarimiza.
Çekil canım ben aşılama öncesi çekildim. En azından için rahat olur. Ben de 3 ay falan doğal yolla deniycem inşallah bu arada hamile kalırım olmazsa tekrar tedavi belki de tüp bebek canim.Bende daha tık yok kuzum
rahim filmi çekileceğim bu adetimle beraber.
tüpte gerek yok diyorlar ama çekileceğim artık.
amin inşallah canım.
Çekil canım ben aşılama öncesi çekildim. En azından için rahat olur. Ben de 3 ay falan doğal yolla deniycem inşallah bu arada hamile kalırım olmazsa tekrar tedavi belki de tüp bebek canim.
Kızlar değerim 88,55 çıktı :))
Aynen 88liyim değerim de 88 :))55 her yerde
hahahah
tebrik ederim canım benim maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?