2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Normal benimde sızlamısti. Yinede eşime test aldırmıştim akşam yemekten sonra yaparım dedim kendi kendime. Ona yarın yapicam demiştim. Dayanamadım gidip yaptim testi ve hamileydim ne yemek yiyebildim ne bisey:))
Yaa ne güzel bi belirtiymiş o zaman :) inşallah hamileyimdir canım yaa dua edin nolur ❤

Bişey diyim mi bence kesin hamilesin:)) çünkü insan hamile olduğu zaman üstüne böyle bi rahatlık geliyor. Yarın yaparım ya yok öbür gün yaparım :)) yine de biz kaptirmayalim kendimizi ama değilimdir ya diye düşünme hamile kalman kadar doğal bir şey yok inşallah bebisimiz bu ay gelmiştir de onun da kadifeden kesesini görmek nasip olur:)

Sana yemin ederim hamile kalmak o kadar zor geliyo ki bana :) sırf tek çizgi görcem sinir olcam diye yapmıyorum direniyorum bu yüzden sanki rahmim ya da kasıklarım sızlıyo ama tam neresi bilmiyorum başka da bişey yok şu an :)

Canım inşaallah olmazsın hamilelik belirtisi ile adet belirtisi benziyor bugün cuma çok dua edelim inşaallah mutlu haberi alırsın
canım EslemM001 yazmış bende aynını yazacaktım hamilelik belirtisi hatta 3. aya kadar regl olmam gereken günde hep ağrı çektim. inşallah olmazsın
Canlarımm sağolun inşallah olmam dünyalar benim olur valla yere göğe sığmam heralde :) hazırlanıyorum dışarı çıkıcam 2 gibi test yapcam inşallah çift çizgiyle tanışırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…