- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
canım eğer dün adet olmadıysan yüzde doksan hamilesin müjdemi isterim:) demedi deme... benim de adet sancısı vardı bu arada:)Canlarımm sağolun inşallah olmam dünyalar benim olur valla yere göğe sığmam heralde :) hazırlanıyorum dışarı çıkıcam 2 gibi test yapcam inşallah çift çizgiyle tanışırım :)
Inşaallah cnm güzel haberlerini bekliyoruzCanlarımm sağolun inşallah olmam dünyalar benim olur valla yere göğe sığmam heralde :) hazırlanıyorum dışarı çıkıcam 2 gibi test yapcam inşallah çift çizgiyle tanışırım :)
tmmBankada sıra bekliyorum kızlar yarım saat içinde evde olcam inşallah
Kızlar şoktayımmm ellerim titriyor
Pinapple deniz_ve_mehtap EslemM001 bir garip oblomov yesa Emineeemm aklıma şu anda gelmeyen herkes sanırım sonunda oldu :)))
Pinapple deniz_ve_mehtap EslemM001 bir garip oblomov yesa Emineeemm aklıma şu anda gelmeyen herkes sanırım sonunda oldu :)))
Canımm valla heyecandan aklıma gelmedi bi an ellerim hala titriyo :) inşallah herşey yolundadır darısı başına inşallah canım benimbeni unuttun ama ben zaten seni bekliyordummmmm
zincirden bir halka daha nihayete ulaştı süper.
şükür Allah a.
seni çok tebrik ederim.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Canm coooookkkk sevındm rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsn ıns.senın ıcın sureklı gırıp bakıyodum sukur mujdelı haberı aldkKızlar şoktayımmm ellerim titriyor
Pinapple deniz_ve_mehtap EslemM001 bir garip oblomov yesa C Cemre Emineeemm aklıma şu anda gelmeyen herkes sanırım sonunda oldu :)))
Sana demiştimKızlar şoktayımmm ellerim titriyor
Pinapple deniz_ve_mehtap EslemM001 bir garip oblomov yesa C Cemre Emineeemm aklıma şu anda gelmeyen herkes sanırım sonunda oldu :)))
Ay şuan çok ağlıyorum ya bu hormonlar beni mahvetti. O kadar mutlu oldum kii sanki kendi hamileligimi öğrendim. Çok sevindim canım benim hemde çok! Rabbim tamamina erdirsin inşallah çok sukurrKızlar şoktayımmm ellerim titriyor
Çook şükür çook sevindim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin hepimize inşaallah çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaallahKızlar şoktayımmm ellerim titriyor
Olur canım gelin özele :)ya özelden birbirimize telefon numaramızı verelim mi??? sakıncası yoksa?bir garip oblomov , Kontes001 @mervem-metem Pinapple BirAsilAnnesi E eslem işte:) bizim aynı dönemden kim varsa:) ben engellenmeden acil cevap:)
mesajlarına bakkk taze anneOlur canım gelin özele :)
Beni etiketlemeyi unutmussun ama ben merak edip baktim. Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Kızlar şoktayımmm ellerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?