- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Canım benim inşallah yaa :) ben de çok istiyorum Rabbim nasip etsin inşallahCanım bende sana yazamk için girdim ne yaptın diye soracaktım. Hadi bakalım her şey yolunda ilerlesin inşallah bi ikiz de senden bekliyorum
Canım benim inşallah Allah razı olsun ❤❤Hadi hayırlı olsun canım inşallah bebislerine kavusursun aşılama vesilen olur da.
İyi olmaya çalışıyorum canim dua ediyorum bol bol sağlıklı ve hayırlı evlat için. Sen de duani esirgeme canim benim. Kanamam da sadece iki gün kesildi. Ardindan cumartesi günü adet olur gibi başladı kanamam hala devam ediyor. Bu kadar erken adet olur muyum bilmiyorum. Yarın icin randevu aldım inşallah kötü bir şey yoktur.Sen nasılsın canım benim. Kanaman fln kalmadı değil mi
Yoktur allahın izniyle. Belkide vücudun çabuk toparliyordur yarın hayırlı haberlerini alırız. Benim iyi gidiyo çok şükür yarın ikili tarama zamanımız. Muayene olup kan vericem sizlerde beni dualarınızda unutmayın sağlıklı sonuçlar alalım insallahİyi olmaya çalışıyorum canim dua ediyorum bol bol sağlıklı ve hayırlı evlat için. Sen de duani esirgeme canim benim. Kanamam da sadece iki gün kesildi. Ardindan cumartesi günü adet olur gibi başladı kanamam hala devam ediyor. Bu kadar erken adet olur muyum bilmiyorum. Yarın icin randevu aldım inşallah kötü bir şey yoktur.
Senin hamişlik nasıl gidiyor canım?
Ben ikili tarama için perşembe günü kan verdim canım. 10 Gün sonra çıkıyomuş. Bakalım daha karar vermedim ama atılacak gibi.Kontes001 canım sen ne yaptın? Araştırdın mi dikiş işini karar verebildin mi? İkili tarama için zamanımız geldi nasipse ben yarın yaptircam hayırlı sonuçlar alalım insallah
Banada dua edin arkadaslarCanım benimmmm inşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim yüzümüzi güldürsün inşallah
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dualarını kabul etsin arkadaşım..Banada dua edin arkadaslar
Ay ne güzel test yapsana canım :)Günaydın kızlar bende hala hastalanmadım umarım hastalanmam
Canım naptın gittin mi doktora ?İyi olmaya çalışıyorum canim dua ediyorum bol bol sağlıklı ve hayırlı evlat için. Sen de duani esirgeme canim benim. Kanamam da sadece iki gün kesildi. Ardindan cumartesi günü adet olur gibi başladı kanamam hala devam ediyor. Bu kadar erken adet olur muyum bilmiyorum. Yarın icin randevu aldım inşallah kötü bir şey yoktur.
Senin hamişlik nasıl gidiyor canım?
Hastanedeyim sirami bekliyorum canim inşallah doktor iyi şeyler söyler.Canım naptın gittin mi doktora ?
Test yaptım canım silik çizgi çıktıGünaydın kızlar bende hala hastalanmadım umarım hastalanmam
Ayy bebiş mi geliyoo :) hadi inşallah sağlıklı hamileliktir canım dualarım seninle..
İnşallah herşey yolundadır canım haber ver bize deHastanedeyim sirami bekliyorum canim inşallah doktor iyi şeyler söyler.
Canım şimdi gittim miratech erken gebelik testimi aldım yaptım onda bu şekilde çıkmadı emin olmakAyy bebiş mi geliyoo :) hadi inşallah sağlıklı hamileliktir canım dualarım seninle..
Canım belki geç döllenmedir ondan öyle çıkıyodur bekle bakalım bi kaç gün dahaCanım şimdi gittim miratech erken gebelik testimi aldım yaptım onda bu şekilde çıkmadı emin olmak
İçin.. canım sıkıldı ya bu testler bana niye böyle yapıyor
Allahım sen sabır ver
Erken gebelik testinde çizgi var ama ışığa tutunca görünüyor diğer sabah idrarı diye mi acaba aşırı su tüketimin den dolayıdır umarım böyle olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?