2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sen nasılsın canım benim. Kanaman fln kalmadı değil mi
İyi olmaya çalışıyorum canim dua ediyorum bol bol sağlıklı ve hayırlı evlat için. Sen de duani esirgeme canim benim. Kanamam da sadece iki gün kesildi. Ardindan cumartesi günü adet olur gibi başladı kanamam hala devam ediyor. Bu kadar erken adet olur muyum bilmiyorum. Yarın icin randevu aldım inşallah kötü bir şey yoktur.

Senin hamişlik nasıl gidiyor canım?

Yoktur allahın izniyle. Belkide vücudun çabuk toparliyordur yarın hayırlı haberlerini alırız. Benim iyi gidiyo çok şükür yarın ikili tarama zamanımız. Muayene olup kan vericem sizlerde beni dualarınızda unutmayın sağlıklı sonuçlar alalım insallah

Kontes001 canım sen ne yaptın? Araştırdın mi dikiş işini karar verebildin mi? İkili tarama için zamanımız geldi nasipse ben yarın yaptircam hayırlı sonuçlar alalım insallah
Ben ikili tarama için perşembe günü kan verdim canım. 10 Gün sonra çıkıyomuş. Bakalım daha karar vermedim ama atılacak gibi.

Canım naptın gittin mi doktora ?

Ayy bebiş mi geliyoo :) hadi inşallah sağlıklı hamileliktir canım dualarım seninle..
Canım şimdi gittim miratech erken gebelik testimi aldım yaptım onda bu şekilde çıkmadı emin olmak
İçin.. canım sıkıldı ya bu testler bana niye böyle yapıyor
Allahım sen sabır ver
Erken gebelik testinde çizgi var ama ışığa tutunca görünüyor diğer sabah idrarı diye mi acaba aşırı su tüketimin den dolayıdır umarım böyle olması

Canım belki geç döllenmedir ondan öyle çıkıyodur bekle bakalım bi kaç gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…