- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Aaaa hamilesin bence bildiğin gözüküyor cizgii
Canım hadi hayırlı haberler ver bizeHastanedeyim sirami bekliyorum canim inşallah doktor iyi şeyler söyler.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin. Ne güzel bir hamiş daha...Test yaptım canım silik çizgi çıktısanırım hamileyim @mervem-metem
Canim ben hamile kaldığım ay aşılamaya kadar günde 2 tane incir yemistim. Aşılama günü ve sonrasında 4 gün kabak çekirdeği ananas yemistim.Şimdi benim iyi bir araştırma yapmam lazım sabah klomene başladım yumurta gelişimine ne iyi gelir ne yesem ne içsem bol protein dışında önerisi olan varsa dinlerim :)
Aynen canım bi daha ki adetin den sonra korunmayı birakabilirsin demek istemiş. E bu çok iyi vücudun çabuk toparladı bak çok sürede yok inşallah bebeğin sağlıkla gelecek sana@mervem-metemPinapple kızlar doktor kontrolum iyi geçti. Doktor rahmin tertemiz dedi. 3 gündür yoğun kanamam olduğunu söyledim adet olmuşsun dedi. 2 ay korunma verdi. Ben de 2 adet dönemi mi dedim evet dedi. Sonra ben adet olduguma göre bir ay daha mı korunucaz ona da evet dedi. Bu kısmı tam anlamadım şimdi ben adet oldum ya 2. adetimi olunca korunmayı birakicam demi?
Olacak olacak allahın izniyle. Gün içerisinde yürüyüş yapabilirsen yap yumurtanı etini güzelce ye gelsin bebislerrPinapple Amin inşallah canım moralim biraz yerine geldi dediğin gibi sadece bir ay bekliycem. Evet doktor da iyi beslen ki vücudun gebelige hazır olsun. Vücudun hazır gebeligi öğrenmişken belki hemen plur dedi. Bi de bebisim çok bekletmezse benden mutlusu yok.
Tamam canim dikkat edicem beslenmeme. Inşallah canim inşallah dua et benim icin şu mubarek günlerde, senin duan daha makbul.Olacak olacak allahın izniyle. Gün içerisinde yürüyüş yapabilirsen yap yumurtanı etini güzelce ye gelsin bebislerr
Canım bak ne güzel rahmin kendini yenilemiş yeni bebek için hazırlıklar var içinde inşallah :) korunma kısmını çok anlamıyorum malesef ama inşallah artık herşey çok iyi olur hepimiz için canım..@mervem-metemPinapple kızlar doktor kontrolum iyi geçti. Doktor rahmin tertemiz dedi. 3 gündür yoğun kanamam olduğunu söyledim adet olmuşsun dedi. 2 ay korunma verdi. Ben de 2 adet dönemi mi dedim evet dedi. Sonra ben adet olduguma göre bir ay daha mı korunucaz ona da evet dedi. Bu kısmı tam anlamadım şimdi ben adet oldum ya 2. adetimi olunca korunmayı birakicam demi?
Tamam canım incir prolaktini yükseltiyo galiba benim geçen ay prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı 31 di o yüzden pek yemeye cesaret edemiyorum.. kabak çekirdeği ve ananas yerim ama saol canımCanim ben hamile kaldığım ay aşılamaya kadar günde 2 tane incir yemistim. Aşılama günü ve sonrasında 4 gün kabak çekirdeği ananas yemistim.
İnşallah canim bu ay seninle başlasın mutlu haberler gelmeye arkandan allahin izniyle ben geleyim. Inciri çok tüketme canim o zaman.Canım bak ne güzel rahmin kendini yenilemiş yeni bebek için hazırlıklar var içinde inşallah :) korunma kısmını çok anlamıyorum malesef ama inşallah artık herşey çok iyi olur hepimiz için canım..
Dualarım her zaman sizinle canım benim. Rabbim bu mübarek günlerde her çocuk isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahTamam canim dikkat edicem beslenmeme. Inşallah canim inşallah dua et benim icin şu mubarek günlerde, senin duan daha makbul.
Amin amin aminDualarım her zaman sizinle canım benim. Rabbim bu mübarek günlerde her çocuk isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
İnşallah canım benim bu yaza hepimiz hamile olalım ve kışa da doğum yapalım inşallahİnşallah canim bu ay seninle başlasın mutlu haberler gelmeye arkandan allahin izniyle ben geleyim. Inciri çok tüketme canim o zaman.
Hadi inşallah canımİnşallah canım benim bu yaza hepimiz hamile olalım ve kışa da doğum yapalım inşallah
Canim ben kistim varken yasmin doğum kontrol hapı kullandim. Hamileyken de progestan kullandim.Kızlar bişey soracam kisti olan ve adet olmayıp progestan kullanan var mi
Şaka gibi hastalandımHayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin. Ne güzel bir hamiş daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?