- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aşılama yaptıracağım zaman erken adet olmuştum canım :) inşallah bu ay senin ayın olacak. Ve ben inanıyorum bebeğin gelecekHüzün çöktü yine içime, kocaman bir mutsuzluk artık evimiz..
Hasta oldum, 4 gün erkenden..
Çok sıkıldım artık çooookkk....
Canım Allah razı olsun iyi ki varsınız siz.. çok ağladım çok dua ettim Rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallahBende aşılama yaptıracağım zaman erken adet olmuştum canım :) inşallah bu ay senin ayın olacak. Ve ben inanıyorum bebeğin gelecek
ah bir o günleri görsem etiketlemezmiyim...Amin canım benim aminnnnnnn
Güzel haberleri nizi bekliyorum mutlaka etiketleyın koşa koşa gelirimmmm:)
benim de 7 si inşallah bu ay mutlu haberlerimiz olurAy inşallah canım benim yaa hiç aşılamaya gerek kalmaz ne güzel olur :) 6sı regl günüm ama hiç belirti yok aramıyorum da bi belirti sonra üzülüyorum.. hayırlısı bakalım Rabbim neyler..
canım şimdi gördüm bu yazını sağlık olsun dualarımız inşallah yine bu ay için kabul olsunHüzün çöktü yine içime, kocaman bir mutsuzluk artık evimiz..
Hasta oldum, 4 gün erkenden..
Çok sıkıldım artık çooookkk....
İnşallah canım benim Rabbim hayırlısıyla versin inşallah isteyen herkesebenim de 7 si inşallah bu ay mutlu haberlerimiz olur
Canım benimmmm inşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim yüzümüzi güldürsün inşallahKizlar herkese iyi pazarlar. Kafami bosaltmak icin yaklasik 2 haftadir pek girmiyordum ama bugun giresim geldi bir de ne goreyim yesa hamileee :) Canim cok sevindim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla al kucagina. Allahim bizlere de nasip eder insallah @mervem-metem BirAsilAnnesi SedaUmut Baska atladigim arkadaslar da vardir kesin ama kusura bakmayin artik. Opuyorum hepinizi.
Kizlar herkese iyi pazarlar. Kafami bosaltmak icin yaklasik 2 haftadir pek girmiyordum ama bugun giresim geldi bir de ne goreyim yesa hamileee :) Canim cok sevindim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla al kucagina. Allahim bizlere de nasip eder insallah @mervem-metem BirAsilAnnesi SedaUmut Baska atladigim arkadaslar da vardir kesin ama kusura bakmayin artik. Opuyorum hepinizi.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi
@YESIMBOZ
Emineeemm
@boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
@morordek
ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr
BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ
ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...
Uzun uzunnn zamandir girmiyordum...girdim ve senjn beni etiketini gorunce kalbim carpti,gozlerimi kapadim Allahim nolur hamileyim die etiketlemis olsun dedim.
Veeeee o hamileyimmm yazisini gordum ya agladim resmennn.
Yesammmm ne desemm az,Allahima binlerce kezz sukurler olsunnn...
Hepp ama hep aklimda duamdaydin..
Allahim saglikla kavusturmak nasip etsin..gec olsun ama acilarini gormee..
Coook coook optummm.
Kizlar herkese iyi pazarlar. Kafami bosaltmak icin yaklasik 2 haftadir pek girmiyordum ama bugun giresim geldi bir de ne goreyim yesa hamileee :) Canim cok sevindim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla al kucagina. Allahim bizlere de nasip eder insallah @mervem-metem BirAsilAnnesi SedaUmut Baska atladigim arkadaslar da vardir kesin ama kusura bakmayin artik. Opuyorum hepinizi.
Canım bende sana yazamk için girdim ne yaptın diye soracaktım. Hadi bakalım her şey yolunda ilerlesin inşallah bi ikiz de senden bekliyorumKızlar hastaneden geldim klomen verdi altdan baktı kist yokmuş şükür :) yarın başlıycam klomene 5gün sonra çatlatma iğnesi olacakmış sonra da aşılamaa
Hadi hayırlı olsun canım inşallah bebislerine kavusursun aşılama vesilen olur da.Kızlar hastaneden geldim klomen verdi altdan baktı kist yokmuş şükür :) yarın başlıycam klomene 5gün sonra çatlatma iğnesi olacakmış sonra da aşılamaa
Sen nasılsın canım benim. Kanaman fln kalmadı değil miHadi hayırlı olsun canım inşallah bebislerine kavusursun aşılama vesilen olur da.