• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hüzün çöktü yine içime, kocaman bir mutsuzluk artık evimiz..

Hasta oldum, 4 gün erkenden..

Çok sıkıldım artık çooookkk....

Hüzün çöktü yine içime, kocaman bir mutsuzluk artık evimiz..

Hasta oldum, 4 gün erkenden..

Çok sıkıldım artık çooookkk....
Bende aşılama yaptıracağım zaman erken adet olmuştum canım :) inşallah bu ay senin ayın olacak. Ve ben inanıyorum bebeğin gelecek

Kizlar herkese iyi pazarlar. Kafami bosaltmak icin yaklasik 2 haftadir pek girmiyordum ama bugun giresim geldi bir de ne goreyim yesa yesa hamileee :) Canim cok sevindim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla al kucagina. Allahim bizlere de nasip eder insallah @mervem-metem BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi SedaUmut SedaUmut Baska atladigim arkadaslar da vardir kesin ama kusura bakmayin artik. Opuyorum hepinizi.
:KK200:

Kizlar herkese iyi pazarlar. Kafami bosaltmak icin yaklasik 2 haftadir pek girmiyordum ama bugun giresim geldi bir de ne goreyim yesa yesa hamileee :) Canim cok sevindim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla al kucagina. Allahim bizlere de nasip eder insallah @mervem-metem BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi SedaUmut SedaUmut Baska atladigim arkadaslar da vardir kesin ama kusura bakmayin artik. Opuyorum hepinizi.
Canım benimmmm inşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim yüzümüzi güldürsün inşallah :anneadayı::KK200:

Canımmmm çok ama çok teşekkürler dualarım sizine yavaş yavaş o listeler bitecek sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağız Hepimiz inşallah :)

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi

@YESIMBOZ
Emineeemm Emineeemm
@boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
@morordek

ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr

BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ

ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Uzun uzunnn zamandir girmiyordum...girdim ve senjn beni etiketini gorunce kalbim carpti,gozlerimi kapadim Allahim nolur hamileyim die etiketlemis olsun dedim.
Veeeee o hamileyimmm yazisini gordum ya agladim resmennn.
Yesammmm ne desemm az,Allahima binlerce kezz sukurler olsunnn...
Hepp ama hep aklimda duamdaydin..
Allahim saglikla kavusturmak nasip etsin..gec olsun ama acilarini gormee..
Coook coook optummm.

Uzun uzunnn zamandir girmiyordum...girdim ve senjn beni etiketini gorunce kalbim carpti,gozlerimi kapadim Allahim nolur hamileyim die etiketlemis olsun dedim.
Veeeee o hamileyimmm yazisini gordum ya agladim resmennn.
Yesammmm ne desemm az,Allahima binlerce kezz sukurler olsunnn...
Hepp ama hep aklimda duamdaydin..
Allahim saglikla kavusturmak nasip etsin..gec olsun ama acilarini gormee..
Coook coook optummm.

Canım. Benim yaa ne güzel yazmışsın Allahima şükür hamileyim valla :) Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızi nasip etsin :)

aminn inşallah canım benim artık terfi sırası bize geldi inşallah hayırlı haberler verir ve alırız. :KK200::dua:

Kızlar hastaneden geldim klomen verdi altdan baktı kist yokmuş şükür :) yarın başlıycam klomene 5gün sonra çatlatma iğnesi olacakmış sonra da aşılamaa :spor:
Canım bende sana yazamk için girdim ne yaptın diye soracaktım. Hadi bakalım her şey yolunda ilerlesin inşallah bi ikiz de senden bekliyorum:halay:

Kontes001 Kontes001 canım sen ne yaptın? Araştırdın mi dikiş işini karar verebildin mi? İkili tarama için zamanımız geldi nasipse ben yarın yaptircam hayırlı sonuçlar alalım insallah

Kızlar hastaneden geldim klomen verdi altdan baktı kist yokmuş şükür :) yarın başlıycam klomene 5gün sonra çatlatma iğnesi olacakmış sonra da aşılamaa :spor:
Hadi hayırlı olsun canım inşallah bebislerine kavusursun aşılama vesilen olur da.

Back