• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar günaydın

Hastaneden geliyorum

Devlet hast ne gittim bi ümitle ama aşılama yapılmıyormuş orada malesef üniversite hastanesine gidicem orada yapılıyor eminim.. adetten kaç gün önce gitmem lazım bilen var mı.. ona göre randevu alıym dolmadan..

Kontes001 Kontes001

Kızlar günaydın

Hastaneden geliyorum

Devlet hast ne gittim bi ümitle ama aşılama yapılmıyormuş orada malesef üniversite hastanesine gidicem orada yapılıyor eminim.. adetten kaç gün önce gitmem lazım bilen var mı.. ona göre randevu alıym dolmadan..

Kontes001 Kontes001
Günaydın canım adetin 2. veya 3. günü git doktor muayene edip ondan sonra uygulayacağı yöntemi belirleyip ki genelde iğneyle aşılama yapıyor ve igneye başlıyorsun. Yalnız ben özele gittim fark olur mu bilmiyorum. İnşallah bebegine en kısa zamanda kavusursun canim

Günaydın canım adetin 2. veya 3. günü git doktor muayene edip ondan sonra uygulayacağı yöntemi belirleyip ki genelde iğneyle aşılama yapıyor ve igneye başlıyorsun. Yalnız ben özele gittim fark olur mu bilmiyorum. İnşallah bebegine en kısa zamanda kavusursun canim
Kuzum çok sağol rapor fln çıkartıyolarmış ya 2. Günü gitsem de olur galiba o zaman hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Sen naptın canım toparlandın mı biraz ağrın sızın yoktur inşallah ??

Kızlar günaydın

Hastaneden geliyorum

Kontes001 Kontes001
Adetten 1 hafta önce git canım. İğneler için rapor çıkartılıyo 2-3 güne çıkıyo. Pahalı iğneler yarı fiyatını ödüyosun. Rapor falan demezlerse de sen sor.

Kuzum çok sağol rapor fln çıkartıyolarmış ya 2. Günü gitsem de olur galiba o zaman hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Sen naptın canım toparlandın mı biraz ağrın sızın yoktur inşallah ??
Toparlanmaya çalışıyorum canım bazen kendimi bomboş hissediyorum. Fiziksel olarak da kanamam var arada ağrım oluyor halsizlik var çok fazla canım. Evde yalnız olunca vakit de geçmiyor çok sıkılıyorum.

Toparlanmaya çalışıyorum canım bazen kendimi bomboş hissediyorum. Fiziksel olarak da kanamam var arada ağrım oluyor halsizlik var çok fazla canım. Evde yalnız olunca vakit de geçmiyor çok sıkılıyorum.
Canım benim yaa Allah yardımcın olsun zor bir süreçtesin.. dinlen bol bol dua et canım Allahım tez zamanda yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sana..

Canım benim yaa Allah yardımcın olsun zor bir süreçtesin.. dinlen bol bol dua et canım Allahım tez zamanda yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sana..
Amin canım inşallah tüm isteyenlere nasip etdin rabbim

Kızlar merhaba bugün benim takvime göre adet günüm ama henüz gelen giden yok beyaz akıntı olmasa hamileyim diyecem ama o akıntı gelince anlıyorum olucağı mı :( soğan suyunda mıdır bilmiyorum bugün yapmadım zaten test günüm geçsin dedim eşimde sürekli sorup duruyor öyle sordukça üzülmüyor değilim bilmiyorum be olucak öyle eğer kızlar sabaha kadar olmazsam tekrar deniyeceğim ama bi yanım umutsuz kızlar :((

Kızlar ilk defa bu ay yumurtlama tarihimden önce göğüslerim hassaslaştı ya hamileyim yada hormonlarım bozuldu. Geçen ay hiçbişey yoktu adetime bi kaç gün kala azıcık bi hassasiyet oldu. İnşallah vardır diye umut ediyorum yoksa da hayırlısı demekten başka bi seçeceğim Yok

Kızlar merhaba bugün benim takvime göre adet günüm ama henüz gelen giden yok beyaz akıntı olmasa hamileyim diyecem ama o akıntı gelince anlıyorum olucağı mı :KK43: soğan suyunda mıdır bilmiyorum bugün yapmadım zaten test günüm geçsin dedim eşimde sürekli sorup duruyor öyle sordukça üzülmüyor değilim bilmiyorum be olucak öyle eğer kızlar sabaha kadar olmazsam tekrar deniyeceğim ama bi yanım umutsuz kızlar :KK43:(
Ne yaptın canım adet oldun mu? Olmadıysan testi tekrarla mutlaka

Kızlar ilk defa bu ay yumurtlama tarihimden önce göğüslerim hassaslaştı ya hamileyim yada hormonlarım bozuldu. Geçen ay hiçbişey yoktu adetime bi kaç gün kala azıcık bi hassasiyet oldu. İnşallah vardır diye umut ediyorum yoksa da hayırlısı demekten başka bi seçeceğim Yok
Üstüne görme fln mi oldu ki? Test yapsan bi

Back