• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kötü mü 100 olunca :KK43: doktorlar çık iyi dedi bn kendi doktoruma da göstermiştim . Bide benim şey dikkatimi çekti siz dedibiz 3 gün ilişki denedik kimsi diyo sprm kalitesi düşüyor falan geçen ay bizde 2 gün denedik öyle bide bu ay ben keçiboynuzu özü soğuk pres olanı almayı düşündük iyi diyorlar bu ay soğan suyu içiyorum tabi bunlar hep şifa niyetine yapıyoruz ama sizce özü alsak mı saraçoğlunun varmış .haftasonu alıcaz .
Yok canm kotu demedm genelde mılyon hesabından yapıyolar testı ama sızınkı yuzde hesabından yapmıs o yuzden anlamadm sonucunu.hem kevıboynuzu pekmezı ıcsın hemde kecıboynuzu al kaynat suyunu ıcsın nette var tarıfı ılk bır hafta sabah aksam ıcecek sonra gunluk bı bardak ıcecek 3 ay bıkmadan devam etmelı benım esım ıkı ay kullandı onun sonunda oldu yanı bı ay olmadı dıye hemen pes etmeyın

Kötü mü 100 olunca :KK43: doktorlar çık iyi dedi bn kendi doktoruma da göstermiştim . Bide benim şey dikkatimi çekti siz dedibiz 3 gün ilişki denedik kimsi diyo sprm kalitesi düşüyor falan geçen ay bizde 2 gün denedik öyle bide bu ay ben keçiboynuzu özü soğuk pres olanı almayı düşündük iyi diyorlar bu ay soğan suyu içiyorum tabi bunlar hep şifa niyetine yapıyoruz ama sizce özü alsak mı saraçoğlunun varmış .haftasonu alıcaz .
Ovulasyon testı kullanan topıkler var oradakı kısılerın 100 de 70 ı ust uste ılıskıyle hamıle kaldılar canm ben de 3 gun ust uste denedm ondan once gun asırı oluyodu tutmadı

Yok canm kotu demedm genelde mılyon hesabından yapıyolar testı ama sızınkı yuzde hesabından yapmıs o yuzden anlamadm sonucunu.hem kevıboynuzu pekmezı ıcsın hemde kecıboynuzu al kaynat suyunu ıcsın nette var tarıfı ılk bır hafta sabah aksam ıcecek sonra gunluk bı bardak ıcecek 3 ay bıkmadan devam etmelı benım esım ıkı ay kullandı onun sonunda oldu yanı bı ay olmadı dıye hemen pes etmeyın

Yok canım zaten ben de anlamıyorum girip baktım bende ama hastaneler testler farklı olabiliyor doktor Değiliz ki anlayalı gerçi bu gidişle doktor kadar bilgi ögrendik şükür :)) bu arada eşim keçiboynuzu içiyor 1 ay ara verdi ondan önce hep içti bu hafta da içti biz şşmdi keçiboynuzu nun özü varmış onu alalım diyoruz .inşallah bir ile yarar bende süt buharına oturdum adet bittikten sonra 20 25 dkka durdum ama :( soğan suyu içiyorum şuan sabah aç karnına akşam aç karnına inşallah şifa olur canım başka önerebileceğin birşey var mı canım

Ovulasyon testı kullanan topıkler var oradakı kısılerın 100 de 70 ı ust uste ılıskıyle hamıle kaldılar canm ben de 3 gun ust uste denedm ondan once gun asırı oluyodu tutmadı
Onuda çok düşündüm ama hiç alamadımak nasip olmadı bu ay da başladık . Gün aşırı denedik dün akşam denedik işte o zaman 3 üst üst denesek mi bzde

Ooyyy bende yaptım hamıle kaldıgım ay sut maydonoz buharı kız.adetım bıttı ıkı gun sonra basladm ıkı gun yaptm 45 dakka bekledm ustunde.ve yumurtlamaya yakında yakı yapıstırdm belıme ıkı gun kaldı.aayyy neler yapmadm kı o ay da olmasa esım doktora gıtcektı zaten.cok sukur gerek kalmadı.esımde baya kullandı kecıboynuzu pekmezı ıctı caksır suyu ıctı bı de kecıboynuzu kaynatıp suyunu ıcırdm.sımdı esımle hatırlayıp guluyoruz neler yapmıstın dıyo bazen ıcmek ıstemıyodu ben o kadar hazırlayıp emek edıyosam ıceceksın dedım onunde 1 saat durdu bardak ama ıctı sukur
Bende hazırlıyorum bi ton şey valla inşallah biri vesile olur artık :) biz de sizin gibi ileride hatırlayıp güleriz inşallah canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah çok sağol ❤❤

Bende hazırlıyorum bi ton şey valla inşallah biri vesile olur artık :) biz de sizin gibi ileride hatırlayıp güleriz inşallah canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah çok sağol ❤❤
Amın canm amın olacak ıns sızınde emın ol kımse bebeksız kalmıyo bu zamanda sabır ıns rabbım buyuk

Yok canım zaten ben de anlamıyorum girip baktım bende ama hastaneler testler farklı olabiliyor doktor Değiliz ki anlayalı gerçi bu gidişle doktor kadar bilgi ögrendik şükür :)) bu arada eşim keçiboynuzu içiyor 1 ay ara verdi ondan önce hep içti bu hafta da içti biz şşmdi keçiboynuzu nun özü varmış onu alalım diyoruz .inşallah bir ile yarar bende süt buharına oturdum adet bittikten sonra 20 25 dkka durdum ama :KK43: soğan suyu içiyorum şuan sabah aç karnına akşam aç karnına inşallah şifa olur canım başka önerebileceğin birşey var mı canım
Sagon kuru yapıyosan zaten baska bı kur yapma canm bu ay.esınde pekmezı ıcsın 25 tl ye almıstk bız soguk pres.ovulasyon testı kullan ve hemen kalkma ben ıkı saat yattm oyle

Onuda çok düşündüm ama hiç alamadımak nasip olmadı bu ay da başladık . Gün aşırı denedik dün akşam denedik işte o zaman 3 üst üst denesek mi bzde
Ben ıkı uc ay gun asırı denedm tutmadı hemde zor oluyo gun asırı ya ben cok sıkılmıstm.ovulasyon testı kurtardı benı.

Sagon kuru yapıyosan zaten baska bı kur yapma canm bu ay.esınde pekmezı ıcsın 25 tl ye almıstk bız soguk pres.ovulasyon testı kullan ve hemen kalkma ben ıkı saat yattm oyle
Ben ıkı uc ay gun asırı denedm tutmadı hemde zor oluyo gun asırı ya ben cok sıkılmıstm.ovulasyon testı kurtardı benı.

Canım bizde alalım diyoruz soğuk pres işte alanlar kulananlarda çok işe yaramış sonuçta ilaç değil katkısal birşeydeğil kulanalım diyoruz hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim . inşallah bizi,mde hayırlı habelerimiz almak nasip olur . Gün aşırı evet doktor demişti ama sanırım düzen bozulunca hesaplamak falan çok zor oluyor bakalım bu ay alsamda olur mu bilmem dün 10 . gündü zaten 10 12 14 16 18 günler değerlendirin diyolar ama şimdi keçiboynuzu kullanıyor özü içerse de nasıl olur bilmem adam hiç durmaz herhalde :KK54::KK54: canım çok teşekkür ederim bilgilerin için eminim allah bir şekilde bizimde muradımızı kullandığımız otlalrla , ilaçlarla , yöntemlerle nasip edecek bir bebek sabır nasip diyelim :dua:

@yesa1 canım aldı eşim sonuçları :) anlıyosan bi bakar mısın iyi midir

oo sayınız bir harika maşallah.
hareketiniz de güzel ama bence vitamin kullanın daha iyi olsun.
morfolojiyi göremedim canım inan o her şeyden daha önemli bir şey.

oo sayınız bir harika maşallah.
hareketiniz de güzel ama bence vitamin kullanın daha iyi olsun.
morfolojiyi göremedim canım inan o her şeyden daha önemli bir şey.
Ay teşekkür ederim tatlım yaa :)
Morfolojiye bakmamışlar galiba canım yazmıyo çünkü ama en yakın zamanda eşimi ikna edip tekrar test yaptırtcam o zaman ona da bakılsın aşılama için ikimizin de son sonuçları hazır olur diyorum :)

Vitamin ben kullanıyorum ama eşim için ne önerirsin canım ??

Sorma ablam dedim sitede doktor varmış bi yazayım dedim demez olaydım doktorlar yok bişey üstüne basa basa deseler burdaki doktor direk öyle demesi sizce bu testte bir anarmol kik var mı ? Eşimin testi :KK42:

Canım benim hareket artılabilir ama sayıda biraz problem var.
iyi bir üroloji doktoruyla görüşün.
renkli doppler ultrasonla bakılmalı diye düşünüyorum.

Ay teşekkür ederim tatlım yaa :)
Morfolojiye bakmamışlar galiba canım yazmıyo çünkü ama en yakın zamanda eşimi ikna edip tekrar test yaptırtcam o zaman ona da bakılsın aşılama için ikimizin de son sonuçları hazır olur diyorum :)

Vitamin ben kullanıyorum ama eşim için ne önerirsin canım ??

morfoloji spermin yapısını gösteren değerdir.
sayınız ne kadar muhteşem olursa olsun spermlerde şekil bozukluğu varsa yumurtayı dölleyemez.
vitamin olarak şimdi hatırlamadım ama yazarım.

Canım benim hareket artılabilir ama sayıda biraz problem var.
iyi bir üroloji doktoruyla görüşün.
renkli doppler ultrasonla bakılmalı diye düşünüyorum.

iyi bir üroloji gözükün demişti doktorum gitmedik ama hareket artılabilirse olabilirmi .
keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ama bu destekler mi ?

morfoloji spermin yapısını gösteren değerdir.
sayınız ne kadar muhteşem olursa olsun spermlerde şekil bozukluğu varsa yumurtayı dölleyemez.
vitamin olarak şimdi hatırlamadım ama yazarım.
Ay yoksa eşimin morfolojisi mi bozuk :KK57:

niye ona bakmamışlar ki anlamadım valla ne biçim test yapmışlar :kızgın:

İçime kurt düştü şimdi en yakın zamanda yeniden düzgün bir test yaptıralım bi o zaman saol canım

Vitamin de aklında olsun olur mu ben de bi araştırıym :KK36:

Canım bizde alalım diyoruz soğuk pres işte alanlar kulananlarda çok işe yaramış sonuçta ilaç değil katkısal birşeydeğil kulanalım diyoruz hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim . inşallah bizi,mde hayırlı habelerimiz almak nasip olur . Gün aşırı evet doktor demişti ama sanırım düzen bozulunca hesaplamak falan çok zor oluyor bakalım bu ay alsamda olur mu bilmem dün 10 . gündü zaten 10 12 14 16 18 günler değerlendirin diyolar ama şimdi keçiboynuzu kullanıyor özü içerse de nasıl olur bilmem adam hiç durmaz herhalde :KK54::KK54: canım çok teşekkür ederim bilgilerin için eminim allah bir şekilde bizimde muradımızı kullandığımız otlalrla , ilaçlarla , yöntemlerle nasip edecek bir bebek sabır nasip diyelim :dua:
Amın canm amın.rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın ıns

iyi bir üroloji gözükün demişti doktorum gitmedik ama hareket artılabilirse olabilirmi .
keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ama bu destekler mi ?

Canım benim sperm sayısının neden bu kadar azaldığı araştırılmalı.
altında mutlaka bir neden vardır mesela varikosel gibi.
o yüzden iyi bir üroloji bulunup renkli doppler ile ultrasonda bakılmalı herhangi bir damarlaşma var mı?
çünkü eğer bir sorun varsa ve tedavi edilmezse sperm sayısı daha da azalmaya gidiyor.

Ay yoksa eşimin morfolojisi mi bozuk :KK57:

niye ona bakmamışlar ki anlamadım valla ne biçim test yapmışlar :kızgın:

İçime kurt düştü şimdi en yakın zamanda yeniden düzgün bir test yaptıralım bi o zaman saol canım

Vitamin de aklında olsun olur mu ben de bi araştırıym :KK36:

istanbuldaysan sana iyi bir laboratuar tavsiye edebilirim test için.
eşimin vitaminlerine bakayım akşam eve gidince sana mutlaka isimlerini yazarım.
bize iyi gelmişti çünkü.

Back