2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sorma ablam dedim sitede doktor varmış bi yazayım dedim demez olaydım doktorlar yok bişey üstüne basa basa deseler burdaki doktor direk öyle demesi sizce bu testte bir anarmol kik var mı ? Eşimin testi
Canım ben hiç anlamıyorum ki istersen konu aç sor için rahatlar canım

Sorma ablam dedim sitede doktor varmış bi yazayım dedim demez olaydım doktorlar yok bişey üstüne basa basa deseler burdaki doktor direk öyle demesi sizce bu testte bir anarmol kik var mı ? Eşimin testi

canım değerler birazcık düşük gibi geldi bana canını sıkma ama eşinin kullanması gereken bir şeyler olabilir

@Cemre Yaman da baksın

benim bildiğim a ve toplamı 55 olması gerekirken sizin 40 çıkmış

diğer değerleri de yine cemre'ciğim elinden geldiği kadar yorumlar :)

yesa canım aldı eşim sonuçları :) anlıyosan bi bakar mısın iyi midir
Bencede ıyı canm sonuclar ama yınede kecıboynuzu kurunu onerırım ben esıme ıkı ay ıcırdm hıc aksatmadan ve ıkıncı ay sonunda hamıle kaldm.tabı ovulasyon testı falanda kullandm 3 gun ust ıste ılıskı oldu cok sukur rabbım nasıp ettı.ayrıca ısmın merve mı bılmıyorm dun aksam sanada dua ettm yazmasamda takıp edıyorm burayı basından berı

Ay canım yaa Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin inşallah ismim betül bu arada :) çok çok teşekkür ederim canım ❤❤

canım valla tekrar terkrar baktım

ileri hızlı 32 üzeri iyi derler senin 38 :)

sperm sayısı 149 milyon :)

ayy valla güzel sanki yaaa Allahım nolur doğru yorumlamış olayım @Cemre Yaman
Ay yesa biliyosun ağustosda yaptırdı eşim bu testi ve daha bugün aldı pis bi de çocuk yapcak tembel :) ihmal ettik hep ama merak ediyodum ben demin mesaj attı diyo sonuçlar nasıl doktor hanım demiş

Ay yesa biliyosun ağustosda yaptırdı eşim bu testi ve daha bugün aldı pis bi de çocuk yapcak tembel :) ihmal ettik hep ama merak ediyodum ben demin mesaj attı diyo sonuçlar nasıl doktor hanım demiş
Ayyy bende cok guldum ya.ıyı sonuclar begendım ama calısmak lazım deseydın

Ayyy bende cok guldum ya.ıyı sonuclar begendım ama calısmak lazım deseydın

Pis bu erkekler :) doktordan daha mı iyi biliyosun iyi dedi işte tlfda diyodu hep bana ağustosdan beri şimdi de diyoki sen bakmışsındır kesin sonuca eğer doktor yanlış yorumladıysa gidiym şikayet ediym boşa okudu demekki o kadar sene diyo :) napıym hep içimde bi kurt vardı ya kötüyse diye :)

Önümüzdeki ay aşılama istiyorum bakalım hayırlısı canım..

Internette dolasmaktan doktordan daha uzman oldum o yuzden doktorun bı eksıgı varsa tamamlayım dıye ıstedm de kız sunlara bak uste cıkmaya calısıyolar hep.ıkınızdede bı sorun yok sanırsam o yuzden asılama tutar ıns canm.

Aynen öyle canım :) hergün yeni bişey öğreniyoruz..

İkimizde de sorun yok klomen iğne hsg hiçbiri işe yaramadı inşallah aşılama tutar ha bi de maydonoz süt buharı yapcam bu ay :)

Not: Sıkıldım artık gelsin şu bebekler

canım yumurta takibi yaptırmışmıydın acaba tam günü falan mı denk gelmedi

ayyyy bilemedim yaaaaa Allahım sen bilirsin sen görüyorsun olsun biz bekleriz hayırlısıyla gelsinler de :)

Senınkı mılyon hesabından degılde 100 de hasabından yapılmıs pek anlamadm ben

Kötü mü 100 olunca doktorlar çık iyi dedi bn kendi doktoruma da göstermiştim . Bide benim şey dikkatimi çekti siz dedibiz 3 gün ilişki denedik kimsi diyo sprm kalitesi düşüyor falan geçen ay bizde 2 gün denedik öyle bide bu ay ben keçiboynuzu özü soğuk pres olanı almayı düşündük iyi diyorlar bu ay soğan suyu içiyorum tabi bunlar hep şifa niyetine yapıyoruz ama sizce özü alsak mı saraçoğlunun varmış .haftasonu alıcaz .

canım yumurta takibi yaptırmışmıydın acaba tam günü falan mı denk gelmedi

ayyyy bilemedim yaaaaa Allahım sen bilirsin sen görüyorsun olsun biz bekleriz hayırlısıyla gelsinler de :)
Canım klomen kullanırken son 2 aydır baktırdım yumurtalarıma hatta geçen ay 5 tane yumurtam vardı en büyüğü o gün 17 mm di nasıl sevinmiştim çatlatma iğnesi olana kadar da büyür demişti doktor pis yumoşlarım yine tutmadı :)

El mahkum bekliyoruz canım inşallah bize de anne diye seslenen mucizelerimiz olur ❤❤

Ooyyy bende yaptım hamıle kaldıgım ay sut maydonoz buharı kız.adetım bıttı ıkı gun sonra basladm ıkı gun yaptm 45 dakka bekledm ustunde.ve yumurtlamaya yakında yakı yapıstırdm belıme ıkı gun kaldı.aayyy neler yapmadm kı o ay da olmasa esım doktora gıtcektı zaten.cok sukur gerek kalmadı.esımde baya kullandı kecıboynuzu pekmezı ıctı caksır suyu ıctı bı de kecıboynuzu kaynatıp suyunu ıcırdm.sımdı esımle hatırlayıp guluyoruz neler yapmıstın dıyo bazen ıcmek ıstemıyodu ben o kadar hazırlayıp emek edıyosam ıceceksın dedım onunde 1 saat durdu bardak ama ıctı sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…