• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Doktor iyi demişmiş tlfda ama benim içime sinmiyo bi türlü belki kendi değerleri düşük belki ben boşa uğraşıyorum her ay rahat işte erkek yapısı biraz önce yine atıştık tlfda git tekrar test yaptır aşılama için herşey son sonuçlar olur diyorum yok yaptırmam bi daha diyo deli edecek beni ben de tamam olmasın o zaman çocuğumuz ben de bişey yapmıyorum dedim kapattım :KK43:

ben sana kendimden örnek vereyim

eşimin sonuçlarına 2 ayrı doktor baktı ikisi de normal dedi normal yolla çocugunuz olur dedi

burada paylaştım herkes değerlerin düşük olduğundan bahsetti, yapmamız gerekenleri saydı. (ki gerçekten de sonuç dosyasına ben de bakınca 20 milyon sperm sayısı olması gerekirken 17 milyon diyor ) (doktorlar büyük ihtimalle 3 milyon farktan bir şey olmaz deyip normal diyorlar)

ben şöyle demedim "siz mi bileceksiniz doktor mu"

onun yerine teşekkürler arkadaşlar dedim keçiboynuzu kürü, havuç kürü yaptık

biz keçiboynuzu kaynatıp eşim içti canım

bi de havuç suyu içti

terkrar test yaptırmadık hayırlısı bakalım:)

Canım şuan ben soğan kürü yapıyorum 4 oldu eşime de keçiboynuzu özü varmış soğuk pres olarak satılıyordu bizde onu yapalım diyoruz ama öncelik keçiboynuzu diyor okudum da bende hatta senin dediğin gibi kaynatıp içiyordu .

ben sana kendimden örnek vereyim

eşimin sonuçlarına 2 ayrı doktor baktı ikisi de normal dedi normal yolla çocugunuz olur dedi

burada paylaştım herkes değerlerin düşük olduğundan bahsetti, yapmamız gerekenleri saydı. (ki gerçekten de sonuç dosyasına ben de bakınca 20 milyon sperm sayısı olması gerekirken 17 milyon diyor ) (doktorlar büyük ihtimalle 3 milyon farktan bir şey olmaz deyip normal diyorlar)

ben şöyle demedim "siz mi bileceksiniz doktor mu"

onun yerine teşekkürler arkadaşlar dedim keçiboynuzu kürü, havuç kürü yaptık
Aynen öyle canım sonuna kadar haklısın doktorların çoğu sorumsuz davranıyo zaten tekrar gelelim de para kazansınlar mantığındalar..

ben de sonuçları gözümle görmek istiyorum yoksa malesef ki hiçbişey inandırıcı gelmiyor..

Teşekkür ederim ilgin için sonuçları alınca yazcam sana ☺:KK66:

Aynen öyle canım sonuna kadar haklısın doktorların çoğu sorumsuz davranıyo zaten tekrar gelelim de para kazansınlar mantığındalar..

ben de sonuçları gözümle görmek istiyorum yoksa malesef ki hiçbişey inandırıcı gelmiyor..

Teşekkür ederim ilgin için sonuçları alınca yazcam sana ☺:KK66:

tamam canım inşallah ikimiz de haksız çıkarız

eşin de bak gördün mü der :)

Canım ben şimdi baktım çakşır otuna hem poşet çayı var hemde kökü var . sadece bunu kulandınız siz yoksa başka birşey de kulladınız mı bide kullanımı nasıl ?
Şişenin içinde suyu var. Çay bardağının 4/1 ine koyululup üzerine su koyulup içiliyo bizim aldığımız.

Kızlar hala regl olmadım 3.günüm bugün dün lavabodayken azıcık peçeteye pembe akıntı geldi o kadar ümidim yok test de yapmıyorum o_O

kızlar günaydın
Hayırlı Kandiller

Kızlar hala regl olmadım 3.günüm bugün dün lavabodayken azıcık peçeteye pembe akıntı geldi o kadar ümidim yok test de yapmıyorum o_O

canım yerleşme kanaması olabilir mi? bizim topikte yaşayan çok kişi vardı. bence bir test yap ümidin yok diye de bebiş varsa varlığını öğrenmeyi geciktireceksin

kızlar günaydın
Hayırlı Kandiller

canım yerleşme kanaması olabilir mi? bizim topikte yaşayan çok kişi vardı. bence bir test yap ümidin yok diye de bebiş varsa varlığını öğrenmeyi geciktireceksin
Hayırlı kandiller canım :)

İlk idrar gitti kuzu bugün de geçsin de yarın kan testi yaptırcam inşallah :) inşallah yerleşmedir hiç ağrım da yok göğüslerim de normal hadi inşallah ❤❤❤

amin canım Allah razı olsun inşallah:KK36:
Bu ayda hamile değilim canım öyle sıkkın ki dün gittim kan verdim ilaç kullanmam gerek diye sonuç 1,20 çıktı :(
Bıktım artık eşimin çabasızlığı çabası umrunda değil ne zaman olursa diyor kenara çekliyor.
Kan verdiğimiz de adamın yüzü düşüyor istemsizce demek ki istemiyor. Olması gerektiği için istiyor istediğinden değil sabaha kadar ağladım :(
Zaten ne zaman güzel bişey istediğimde oldu ki herşeyim sorun :(

Bol bol dua edelim bugün Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Senin bebişin nasıl canım cinsiyeti ne zaman belli olacakmış :)
Adete 4 günüm kala 1,24 çıktı kan sonuçum hiç böyle çıkmazdı hep 0,100 çıkardı. Hemşire negatif deyince hiç sormadım kan değerimi sonra antibiyotik iğne vuruldum şimdi acaba yükselirmiydi değerim diyorum.

Bu ayda hamile değilim canım öyle sıkkın ki dün gittim kan verdim ilaç kullanmam gerek diye sonuç 1,20 çıktı :KK43:
Bıktım artık eşimin çabasızlığı çabası umrunda değil ne zaman olursa diyor kenara çekliyor.
Kan verdiğimiz de adamın yüzü düşüyor istemsizce demek ki istemiyor. Olması gerektiği için istiyor istediğinden değil sabaha kadar ağladım :KK43:
Zaten ne zaman güzel bişey istediğimde oldu ki herşeyim sorun :KK43:

Adete 4 günüm kala 1,24 çıktı kan sonuçum hiç böyle çıkmazdı hep 0,100 çıkardı. Hemşire negatif deyince hiç sormadım kan değerimi sonra antibiyotik iğne vuruldum şimdi acaba yükselirmiydi değerim diyorum.

bu forumda 1,20lerden yükseleni gördüm canım. tamam 5ten küçük ama sıfır değil yani nasıl olur da iğne vurabildiler şaşırdım. inşallah bebiş varsa bile yan etkisi olmaz. sende çok sıkma kendini adamlar hep aynı ben neler çektim biliyorsunuz ikna etmek için o bebiş rahminize bir düşsün o zaman görün her kontrolde benimkinin ağzı kulaklarında

Bu ayda hamile değilim canım öyle sıkkın ki dün gittim kan verdim ilaç kullanmam gerek diye sonuç 1,20 çıktı :KK43:
Kan verdiğimiz de adamın yüzü düşüyor istemsizce demek ki istemiyor. Olması gerektiği için istiyor istediğinden değil sabaha kadar ağladım :KK43:
Zaten ne zaman güzel bişey istediğimde oldu ki herşeyim sorun :KK43:
Canım benim yaa bak bende 2 gün gecikmeyle 1 saat önce hasta oldum öyle yoruldum ki her ay aynı sonuçla karşılaşmaktan ped almaktan bıktım yemin ederim.. dün çok ağladım ama bugün mübarek gün kızamıyorum ki vardır Allahın bir bildiği..

bu forumda 1,20lerden yükseleni gördüm canım. tamam 5ten küçük ama sıfır değil yani nasıl olur da iğne vurabildiler şaşırdım. inşallah bebiş varsa bile yan etkisi olmaz. sende çok sıkma kendini adamlar hep aynı ben neler çektim biliyorsunuz ikna etmek için o bebiş rahminize bir düşsün o zaman görün her kontrolde benimkinin ağzı kulaklarında
Doğru söylüyorsun akıl edipte önce soramadık iğneyi yaptıktan sonra sordum oda geçti gitti zaten motel bozukluğuyla mal gibiydim. Yoruluyor insan ama sanki gücü tükeniyor her ay her ay aynı şeyleri yaşamaktan bıktım düşükten sonra 4 ay oldu bilmiyorum. Hormonlarım beni güçten düşürüyor sanırım
Canım benim yaa bak bende 2 gün gecikmeyle 1 saat önce hasta oldum öyle yoruldum ki her ay aynı sonuçla karşılaşmaktan ped almaktan bıktım yemin ederim.. dün çok ağladım ama bugün mübarek gün kızamıyorum ki vardır Allahın bir bildiği..
Tabiki öyle kuzum vardır bir bildiği rabbimin dün yatağa girdim sarıldı eşim bana gözümden nasıl yaşlar süzülüyor o görmesin diye sesimi bile çıkarmadım. sadece dedim Neden olmuyor Ya Rabbim :( başka bişey diyemedim içimden

Back