Canım benim normalde ben soğuk kanlıymdır ama bu sefer yıldım sanki, sende öyle olmuşsun
Doğru söylüyorsun akıl edipte önce soramadık iğneyi yaptıktan sonra sordum oda geçti gitti zaten motel bozukluğuyla mal gibiydim. Yoruluyor insan ama sanki gücü tükeniyor her ay her ay aynı şeyleri yaşamaktan bıktım düşükten sonra 4 ay oldu bilmiyorum. Hormonlarım beni güçten düşürüyor sanırım
Tabiki öyle kuzum vardır bir bildiği rabbimin dün yatağa girdim sarıldı eşim bana gözümden nasıl yaşlar süzülüyor o görmesin diye sesimi bile çıkarmadım. sadece dedim Neden olmuyor Ya Rabbimbaşka bişey diyemedim içimden
Canım benim hamile kadınlar bi ya a kuşlara özeniyorum artık yumurtaya can veren rabbim içime de bi can ver diye artık regl ağrılarım değil hamilelik ağrım olsun istiyorum gık çıkarmam yemin ederim midem bulansa sevinirim geçen kayınvaldemlere gittik kuş almışlar eve nasıl seviyo hepsi var ya içim gitti çocuğum olsaydı da onu böyle sevseydik diyeCanım benim normalde ben soğuk kanlıymdır ama bu sefer yıldım sanki, sende öyle olmuşsun
Yapacak bişey Yok bizim elimizden gelen bişey Yok. Nasip değilmiş der geçer gülerim. Eskiden derdim insan hamile kadınları özenir mi yazardım hatta. Bütün arkadaşlarımın ikinci çoçukları geliyor. Sorunları olanlar bile tedavisiz hamile kaldı. Allahım en güzelini versin onlara ama içim buruk istemsizce
Canım inşallah hamilesindir sen..hayırlısı olsun canım
benim de bu ay 15. ayım
18 i bat sanırım
yine umut yok senin gibi yazarım ben de 15. ayım da hüsran diye
Canım inşallah hamilesindir sen..
Benim inancım o kadar azaldı ki sanki hiç anne olamıycam gibi hissediyorum :)
Allah razı olsun canım benim şu an aldığımız nefes bile Allahın elinde inşallah dualarımız da kabul olur bu mübarek aylarda..canım çok zor ama sabır inan Rabbimin bir bildiği var. inşallah mübarek Ramazan da geliyor tam güzel aylardayız bol bol dua et ben o kadar ağladım o kadar sığındım ki Rabbime inşallah hem dualarının hemde emeğinin karşılığını alacaksın
Bende sanırımCanım inşallah hamilesindir sen..
Benim inancım o kadar azaldı ki sanki hiç anne olamıycam gibi hissediyorum :)
Canım benim çok tatlısınn.. çok teşekkür ederim tatlım hayırlı kande❤❤Kızlar üzüldüm gerçekten bende anlıyorum sizi insan gördükçe , duydukça yaşadıkça daha kötü oluyor hepimizin burada ki amacı belli hepimiz kötü sonuçlarla ,i kötü anılarla karşılaştık rabbim büyük bugün kandil siz de bende bol bol dua edelim isteyelim Allah istedikten sonra yerdeki taşı gökteki havayı her şeyi değiştirir az önce annemi aradım sesini duydum anne duası diye birşey var bu hayatta parayla ,başka bir şey satın alınamayacak büyük bir şey bana dua etti teselli etti onun yanımda olduğunu o kadar çok hissettim ki içim rahatladı . Anlıyorum kızlar sizi bizde şu mübarek günler suyu hürmetine bir gün er yada geç yaşayacağız bu mutluluğu sadece Sabır .
Hayırlı kandiller
Canım benim nasip belki de yükselir ama sen çok umutlanma kuzum üzülme sonra hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dua edelim biz bol bol..Bende sanırımtek bi konu da kafam karıştı benim hiç 1 üstü olmadı negatifte kan değerim genelde hep 0,10 -0,68 çıkmıştı. Bundan şüphelendim ama umutlanıpta kendimi kandırmamın anlamı Yok
Allahım şu mübarek günde yüzümüze Gül yarabbi
Şimdi lekelenme olmuş baktım kırmızı kartı yedim sanırım hayırlısı olsun nasipte yokmuş dualarım sana olsun canım..Canım benim çok tatlısınn.. çok teşekkür ederim tatlım hayırlı kande❤❤
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bebeğim.. Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bi şekilde inşallah dediğin gibi olur çok bekletmez. Dua ediyorum tedavisiz yorulmadan gelsin. Eğer öyle olursa da yapacak bişey Yok gerçi kul ister rabbim kabul ederse olur..@mervem-metem L laracraft canlarim üzülmeyin rabbim en doğru zamanda gönderecek mucizelerinizi ben inanıyorum sakın umudunuzu yitirmeyin
Hayırlı kandiller yazamamışım pardon canım ya hayırlı kandiller :)Canım benim çok tatlısınn.. çok teşekkür ederim tatlım hayırlı kande❤❤
@mervem-metem L laracraft canlarim üzülmeyin rabbim en doğru zamanda gönderecek mucizelerinizi ben inanıyorum sakın umudunuzu yitirmeyin
Bozma boşuna sinirini canım doktorlara takılma sen genelde öyle derlerKızlar gene ben yazıcam ama morelimi bozmak istemiyorum ama dün öglen sitede doktora yazmuşum eşimin testini atmıştım bugün yazmış eğer bir daha test yaparsanız aynı olursa tüp bebek tedavisi başalayın demiş . Şok oldum eşime söleme istemedin hele bi de doktorlar birşey yok herşey iniz çok iyi korkulacak bir şey yok dediler bu doktor böle söledi . Hemen arkadaşım kardeşimi aradım rahatladım ama sinirim bozuldu ya daha sabah dualar ettik güzel dilekler diledik hayla umudumu kaybetmedim etmeyeceğim tabi ki ama sinirim bozuldu ..
Bozma boşuna sinirini canım doktorlara takılma sen genelde öyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?