• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Tamam canım yarın yapcam olmazsam inşallah bugün :)

Gece 3de kasıklarım ve belim o kadar ağrıdı ki kıvrandım yarım saat dua ederek zor durdum aha geliyo oluyorum dedim ama hala yok :) hayırlısı bakalım ❤❤
Günaydın canım hadi inşallah gelmiştir bebişin benim de adet olacağım gece agrim cok fazlaydı adet zamanim geçince agrim da geçti.

Günaydın canım hadi inşallah gelmiştir bebişin benim de adet olacağım gece agrim cok fazlaydı adet zamanim geçince agrim da geçti.
Ay canım heyecanlandırdın beni valla :) inşallah hamileyimdir hiç kasık ağrım fln yok şimdilik başım çok ağrıyo sadece dua edin inşallah mucizem gelmiştir annesine
:anneadayı::KK200:

Ay canım heyecanlandırdın beni valla :) inşallah hamileyimdir hiç kasık ağrım fln yok şimdilik başım çok ağrıyo sadece dua edin inşallah mucizem gelmiştir annesine
:anneadayı::KK200:

AYY çok sevindim mucizen geliyor galiba ablacım hadi inşallah sonra inşallah arkadan bende gelirim . Hakkımızda hyırlısı olsun test yaptın mı ?

Kızlar ya dün yazacaktım ama konu açıp yazdım kimse dönmedi bu kez sizlere yazıp sormak istedim bizde denemelere başladık bu ay için inşallah bu ay hayırlı haberler alırız bizde zaten soğan suyuna devam sabah aç karnına ,akşam aç karnına yemeklerden önce içiyorum yanlız benim sorum şu bu keçiboynuzu özü soğuk pres olanı varmış eşim keçiboynuzu kaynatıp içiyordu bir kaç önce ama biz bu soğuk pres kullanalım diyoruz eşi kullanan ve işe yarayan var mı bide bu sarçoğlunun varmış o mu iyidir yoksa hünnap eczanelerden satılan mı iyidir buğün alalım diyoruz da ? beni aydınlatırsanız çok sevineceğim kızlar o_Oo_O

Kızlar ya dün yazacaktım ama konu açıp yazdım kimse dönmedi bu kez sizlere yazıp sormak istedim bizde denemelere başladık bu ay için inşallah bu ay hayırlı haberler alırız bizde zaten soğan suyuna devam sabah aç karnına ,akşam aç karnına yemeklerden önce içiyorum yanlız benim sorum şu bu keçiboynuzu özü soğuk pres olanı varmış eşim keçiboynuzu kaynatıp içiyordu bir kaç önce ama biz bu soğuk pres kullanalım diyoruz eşi kullanan ve işe yarayan var mı bide bu sarçoğlunun varmış o mu iyidir yoksa hünnap eczanelerden satılan mı iyidir buğün alalım diyoruz da ? beni aydınlatırsanız çok sevineceğim kızlar o_Oo_O
Biz aktardan almıştık keçiboynuzu özü. Birde çakşır Otu suyu aldık. 1 ayda spermde iki katı artış oldu

Hiç bilmiyorum canım benim eşim keçiboynuzu özünü yiyo aktardan alıyoruz

Yok canım ctesi yaptım negatifti ama biraz önce lavaboda peçetede pembelik gördüm oluyorum galiba :KK43:

Üzülme ya olacak bizimde mucizelerimiz ben inanıyorum zaman işte hatta bugün yavaş yavaş yoluna giriyor çok güzel haber aldım inşallah bu güzel habeleride alırız .:KK200:

Biz aktardan almıştık keçiboynuzu özü. Birde çakşır Otu suyu aldık. 1 ayda spermde iki katı artış oldu

Otu hiç duymadım bende bu keçiboyunuzu kırıp suda içiyordu zaten ama bu eczanelerde satılıyor bu kendi özü katkı maddesi olmuyormuş sanırım günde 2 kaşık galiba pekmez gibi yiyormuş arkadaşım anlatmıştı hatta arkadaşı eşine yedirmiş o ay hamile kalmış . bende alalım diyorum ama bilemedim

Otu hiç duymadım bende bu keçiboyunuzu kırıp suda içiyordu zaten ama bu eczanelerde satılıyor bu kendi özü katkı maddesi olmuyormuş sanırım günde 2 kaşık galiba pekmez gibi yiyormuş arkadaşım anlatmıştı hatta arkadaşı eşine yedirmiş o ay hamile kalmış . bende alalım diyorum ama bilemedim
Tamam bizim aldığımızda öyle. Çakşır otu suyu da hazır şişenin içinde tavsiye ederim. Sonuçta bizim yükseldi

Tamam bizim aldığımızda öyle. Çakşır otu suyu da hazır şişenin içinde tavsiye ederim. Sonuçta bizim yükseldi

Canım ben şimdi baktım çakşır otuna hem poşet çayı var hemde kökü var . sadece bunu kulandınız siz yoksa başka birşey de kulladınız mı bide kullanımı nasıl ?

biz keçiboynuzu kaynatıp eşim içti canım

bi de havuç suyu içti

terkrar test yaptırmadık hayırlısı bakalım:)

canım pazartesi eşinin sonuçlarını alacaktın noldu ?
Alamadık ki canım dün ilçede kayınvaldemlerdeydik akşam 7de eve geldik.. bu hafta içinde eşimi göndercem hastaneye aldırcam :( sinir oluyorum artık.. ikimizde de bişey yok sen panik yapıyosun diye bana kızıyo :( ol deyince olmuyo ki bebek işi..

Alamadık ki canım dün ilçede kayınvaldemlerdeydik akşam 7de eve geldik.. bu hafta içinde eşimi göndercem hastaneye aldırcam :KK43: sinir oluyorum artık.. ikimizde de bişey yok sen panik yapıyosun diye bana kızıyo :KK43: ol deyince olmuyo ki bebek işi..

tamam canım panik olma sabret elbet olur Allahın izniyle de ama

bu süreçte de kontrole de mi gitmeyelim, sonuçları elimize de mi almayalım araştırmayalım mı gerek bitkisel gerek ilaç tedavisi de mi olmasın

belki sonuçlar iyi ama değer birazcık düşük ona göre de önlem alırsın

nedir yani bu kadar abartmak

tamam canım panik olma sabret elbet olur Allahın izniyle de ama

bu süreçte de kontrole de mi gitmeyelim, sonuçları elimize de mi almayalım araştırmayalım mı gerek bitkisel gerek ilaç tedavisi de mi olmasın

belki sonuçlar iyi ama değer birazcık düşük ona göre de önlem alırsın

nedir yani bu kadar abartmak
Doktor iyi demişmiş tlfda ama benim içime sinmiyo bi türlü belki kendi değerleri düşük belki ben boşa uğraşıyorum her ay rahat işte erkek yapısı biraz önce yine atıştık tlfda git tekrar test yaptır aşılama için herşey son sonuçlar olur diyorum yok yaptırmam bi daha diyo deli edecek beni ben de tamam olmasın o zaman çocuğumuz ben de bişey yapmıyorum dedim kapattım :(

Back