2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

KIZLAr iyi akşamlar ya benim bugün hep aklıma takılan bir şey var bana bir kaç önce hormon testi yapılmıştı ve benim orda amh bakılmıyor tabi bnm o zmn süt hormonum yüksek b diye ben oraya odaklanmıştım ve doktor 3 ay sonra gel demişti bilenler bilir şimdi düştü hata geçenlerde de atmıştım yeni testi şimdi bugün ben baktım sizce amh hormonum nasıl 2,23 yumurta hormonu diye geçiyormuş zaten sizce var değilmi gelişim için bence dölensede tutmuyor sanırım yada biz bir yerde yanlış yapıyoruz doktora gittiğimde herşeyin normal olduğunu sölemişti.. sizce iyi mi merak ettim

Canım bilgi vermek istiyorum ama amh den hiç anlamıyorum hatta ona baktırmadım ben baktırsam mı acaba :) inşallah herşeyin yolundadır canım

Cnm internette böyle yazıyor ve duyduğuma göre 2 nin altında değer olumsuz diye biliyorum yani senin iyi gibi yinede yanlış bilgi vermek istemem internette bu yazıyor

• Aslında kadınlarda antimüllarian hormon normal kan değerinin ne kabul edilmesi gerektiği konusunda net bir görüş birliği olmasa da genel olarak 1-3 ng/ml arası (bazı araştırmacılara göre 2-4 arası) normal kabul edilir.

Bu değerlerin altında ve üstündeki sonuçlar gebelik elde etme başarısının düşük olduğunu gösterir.

O zmn normal benimkisi cnm benimkisi 2,23 ve doktorda demişti herhangi birşey yok ben smear bakıldı kontrol için orada hiçbişey çıkmamıştı bugün aklıma takılınca yazmak istedim nette bende okumuştum . Böle yazıyor

Evet uykuya doymuyorum canım midem de iki gündür hafiften bulanmaya başladı. İnşallah sen de yaşayacaksın bunları.

Canım benim yaa çok sağol..

gözlerim dolu dolu yazıyorum şu an.. artık o kadar çöktüm ki hergün yeniden ayağa kalkıp yeniden düşüyorum.. inşallah az kaldı Rabbim üzmez artık inşallah beni ve tüm bebek bekleyenleri..

Allah kolaylıklar versin sana da canım..

yesa
Tek çizgi canım..

anladım canım benim hayırlısı olsun

sen tüm değerlerini eşinin değerlerini falan yazsana

baktırmadığın bir şey var mı?

sebepsiz infertilite var ama benim yakınlarım hep sebepsiz dedi sonra bir şeyler çıktı

bize de normal yolla olur dendi ama eşimin değerleri biraz düşük

sizde de öyle bir şey olabilir mi acaba?

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim 18 ay sonunda geldi minik kelebegim. Her adette aglardim olmayacak artık derdim eşim hatra bi seferinde bizim olmazsa biz de cocuk ediniriz napalim falan dedi benim halime bakıp ama rabbim büyük zamani vardır mutlaka sabırla beklemekten baska çare yok canım. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım benim inşallah az kalmıştır bizim de 16 ay oldu.. Rabbim büyük olur inşallah canım çok sağol desteğin için ❤

Sadece amh kaldı baktırmadığım canım gerisi normal bulıym da atcam sana hepsini..

Tek sıkıntı eşim geçen yıl yazın sperm testi yaptırdı ama ilçede çalıştığı için gidip sonuçlarını alamadı doktoru aradı herşeyin normal iyi demiş ama benim hiç içime sinmedi bu durum..

anladım canım netten baksana bi belki online sonuç falan vardır

sen de amh baktır için rahatlasın

bize de doktor dedi normal yolla olur diye ama ben burada da paylaşmıştım çoğunluk normal yolla olmasının zor olduğundan bahsetmişti. neyse beklemedeyiz bakalım hayırlısı olsun

yazın izin alıp belki aşılama falan deneriz kim bilir.

hayırlısı olsun inşallah..

Tamam canım yatıyodum da bilgisayar ı açıym bakcam şimdi salı ya da çarşamba ya randevu alıym da tekrar hormon testi yaptırıym amh ye ne zaman bakılıyor canım ??

hayırlısı olsun inşallah..

Tamam canım yatıyodum da bilgisayar ı açıym bakcam şimdi salı ya da çarşamba ya randevu alıym da tekrar hormon testi yaptırıym amh ye ne zaman bakılıyor canım ??

amh için zaman önemli değil canım

istediğin an git kan ver ama bence sen değil de eşinin bi sonuçları olsa

2 ile 4 arası güzel

amh için zaman önemli değil canım

istediğin an git kan ver ama bence sen değil de eşinin bi sonuçları olsa

2 ile 4 arası güzel
1 sene olacak o test yaptıralı hep kızdım git al şu sonucu diye ya unuttu ya ihmal etti doktor iyi demiş ya oba güveniyo ben doktordan iyi mi bilecekmişim.. ben o kadar çabalıyorum ama bi testini getirmedi bana.. biraz önce aradım pazartesi alcaz sonucunu belki tekrar yaptırır daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…