• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ay buralar eskiden hep hamile adayı doluydu hepsi hamile kalıp gittiler buradan : (

adaylar da azalınca sayfa sessizleşti haliyle :)

Dün işi bıraktım artık evdeyim daha dikkat edicem herşeye..

8 mayıs bat günüm hayırlısı bakalım :)

Bize de dua edin olur mu..

Neden işi bıraktın canım

Ocak 28,subat26,mart 27 gün adet olmuşum. Bu ay bugün 26.gün. Testim yok, ovü testi var ama ona güvenmiyorum
28 günde falan olmuşsun 2 gün daha bekle o zaman test icin canim. Evet ovu testi her zaman dogru sonuc vermiyor ama srn bilirsin o sekilde ogrenen de oldu

28 günde falan olmuşsun 2 gün daha bekle o zaman test icin canim. Evet ovu testi her zaman dogru sonuc vermiyor ama srn bilirsin o sekilde ogrenen de oldu
Hayır zaten takvime göre daha üç gün var, ben ovü testine göre hesap yapmaya çalışıyorum. Eğer 3 gün sonra olucaksam o zmn ovü testindeki pik yanlış çıkmış olmuyo mu? O zaman o yumurtluyosun dediği gün yumurtlamamış oluyorum

KIZlar dün iki test yaptım keyfi ikisinde de silik çizgi çıktı. Bu laboquik marka testler silik çizgi mi çıkartıyor.
Bu kadar etken çıkması beni şaşırttı regline daha 9 gün var hayret ettim önce de yapmıştım negatifti. Dün yaptım ikisinde de çizgi var belirgin çözemedim inşallah olması için dua ediyorum!

Neden işi bıraktın canım
Canım mağazadaydım zaten artık çok geç çıkıyolar 9da 9.30 da zor olurdu bana ev için çok fazla yoruluyodum bi de kardeşimin düğünü olacak işlerimiz oluyo sürekli izin almak istemedim yaz sonunda hamile olmazsam çalışırım yine canım ;)

KIZlar dün iki test yaptım keyfi ikisinde de silik çizgi çıktı. Bu laboquik marka testler silik çizgi mi çıkartıyor.
Bu kadar etken çıkması beni şaşırttı regline daha 9 gün var hayret ettim önce de yapmıştım negatifti. Dün yaptım ikisinde de çizgi var belirgin çözemedim inşallah olması için dua ediyorum!
Canım hadi hayırlısı :)
Testi atsana bakalım biz de

Hayır zaten takvime göre daha üç gün var, ben ovü testine göre hesap yapmaya çalışıyorum. Eğer 3 gün sonra olucaksam o zmn ovü testindeki pik yanlış çıkmış olmuyo mu? O zaman o yumurtluyosun dediği gün yumurtlamamış oluyorum
Belki kişiden kişiye değişir canim bekle bakalım bir iki gün daha inşallah sonuc pozitif olur

Hadi inşallah canim bu ay mutlu haber alırsın hayırlısıyla

canım foto atsana. 9 gün gerçekten erken. hayalet mi çıktı yoksa gerçekten silik mi? erken döllenme mi oldu acaba?

inofolik mi kullandın canım? diğer folik asitlerin hamile kalma üstünde etkisi yok sadece bebeğin anomali doğmasını engelliyor
Folik İod vardı bende ona devam ediyorum canım yarın doktora gidicem zaten rutin kontorume inşallah vardır dua ediyorum

Canım mağazadaydım zaten artık çok geç çıkıyolar 9da 9.30 da zor olurdu bana ev için çok fazla yoruluyodum bi de kardeşimin düğünü olacak işlerimiz oluyo sürekli izin almak istemedim yaz sonunda hamile olmazsam çalışırım yine canım :KK66:

Anladım canım benim inşallah gonlundeki olur :)

Belki kişiden kişiye değişir canim bekle bakalım bir iki gün daha inşallah sonuc pozitif olur
Belim karnım çok ağrıyo, olcam heralde canım ya :KK12: testin pik olduğu gün ve öncesi günü üst üste olmuştu, pikten sonra ilişki olmadı, zaten tutmamıştır

Eklentiler

• photo.jpg
    photo.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 37
Back