- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
1 sene olacak o test yaptıralı hep kızdım git al şu sonucu diye ya unuttu ya ihmal etti doktor iyi demiş ya oba güveniyo ben doktordan iyi mi bilecekmişim.. ben o kadar çabalıyorum ama bi testini getirmedi bana.. biraz önce aradım pazartesi alcaz sonucunu belki tekrar yaptırır daha iyi olur
canım hormon testimi buldum kasımda yaptırmıştımyesa
aynen canım normal sonuçlar
prolaktin az bir şey yüksek çıkmış (süt hormonu) ama çok yüksek olmadığı için doktor ilaca gerek duymamıştır.
neyse bakalım hayırlısı
bu arada yanlış anlama canım belki de gerçekten sebepsiz intertilitedir sadece yakınlarım hep sebepsiz sebepsiz dediler ama tahlilleri testleri falan yenileyince ya da başka bir test yaptırınca sebepsiz olmadığı açığa çıktı
Aynen canım hastanenin sayfasından çektim eski sonuçlar duruyo internetdeonline olarak yok mu canım sonuç
bence de yenilese keşke ama erkekler bu konuda bizim gibi değiller malesef
Aynen canım hastanenin sayfasından çektim eski sonuçlar duruyo internetde
Ha onunkini yüklememişler internte canım ya çok baktım bulamadım pzt günü hastaneye gidip alcaz beraber inşallah :)yok canım senin değil eşinin sonuçları
Ha onunkini yüklememişler internte canım ya çok baktım bulamadım pzt günü hastaneye gidip alcaz beraber inşallah :)
canım hormon testimi buldum kasımda yaptırmıştımyesa
Çarşamba günü tekrar hormon testi yaptırcam canım değişiklik varmı merak ediyorum.. hayırlısı artık ben her ay bu günlerde bunalıma giriyorum adet olcam diye üzülüyorum hep herşeye ağlıyorumAblam ben aralıkta yaptırmıştım aynı senin gibi proklatim çıkmıştı 23 o yüzden banada doktor ne ilaç ne bişey vermişti 3 ay sonra gel demişti geçen ay gitmiştim anlattığım gibi çok şükür herşey düzelmiş şuan sadece Allah takdiri canını sıkma ama stersten ve bitki çayı yapmıştım onun faydası olmuştu galiba .
Canım benim yaa tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla Rabbim..Kızlar cumartesi günü yağmurlu gök gürültü bir hava uyandım .Rabbime şükürler olsun her güne sağlıkla uyanmaya da gösteriyor artık yavaş yavaşta olsa alışmaya çalışıyorum yanlız olmadığımı biliyorum allah sabırını da veriyor . Umudumu kaybetmiyorum kolay olmasa da bu ay da yeni bir yol , yeni umut ilk olarak kızlar cuma gününden başladım maydonoz süt buharına oturmaya başladım sanki hemen fark etti dün sabah akşam yaptım bugün akşama yaparım herhalde bu sabahtan soğan suyu kürüne başladım 3 -4 ay olmuştur galiba deneyeli anlayacağınız kızlar büyüklerin dediği gibi ne varsa şifalı şeylerde var derler denemekte fayda var bakalım bu ay ne olacak her şey Allah 'tan dün hıdırellezdi niyetini diledim Allahım duyar sesimi kızlar sizde dua edin lütfen artık eşim bile ağlamaya başladı ,üzülmeye o zaman daha çok kötü oluyorum kendimi suçluyorum kızlar lütfen dua edin . Bu ay da bizim güzel habelerimizi vermeyi nasip etsin Rabbim hakkımızda hayırlısı olsun canlar
Çarşamba günü tekrar hormon testi yaptırcam canım değişiklik varmı merak ediyorum.. hayırlısı artık ben her ay bu günlerde bunalıma giriyorum adet olcam diye üzülüyorum hep herşeye ağlıyorumAllah hepimize kolaylık versin inşallah..
Şu maydonoz süt buharını yapmak istiyorum becerebilirsem :)
Canım benim yaa tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla Rabbim..
Şimdi okudum süt maydonoz buharını nasıl yapıyosun canım iltihap akıyo mu nasıl fark ettin ve ne zaman başladın yapmaya canım ??
Öncelikle ablam allah razı olsun amin inşallah biz gene deneyelim isteyelim rabbim er ya da geç bize verecek melekleimiziyaret brn inanıyorum .Bu arada ben atlar öncesi 2 kre denemiştim bu süt buharını ama şimdi ben gene kanalları açsın diye yaptım bide ebru destanın kitabını okumuş biri olarak o rakı da kullanmış ama şart değilmiş. 2 gündürlü yapıyorum sanki akıntı ile atıyorum gibi . Soğan suyunu da benim bir arkadaşım denemişti 15 gün sonra hamile kaldı onu da tutunması için içiyorum şifa niyetine ..
Allah şifa versin canım benim.. inşallah hepsi vesile olur bebişine..
Ben soğan suyu içtim bi kaç kez ama tadını sevmediğim için devam edemedim malesef..
Canım benim ya çabamız boşa çıkmaz inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim..Aslında ibrahim saraçoğlu soğan suyu için diyor hep evel Allah olacak diyor hep .bende deneyeyim dedim . Ama istersen sende maydonoz süt buharını yapabilirsin . Sonuçta bildiğim kadarıyla aynı benim gibi şuan hiçbişeyin yok ..
Yarında olmazsan test yap canım. İnşallah vardır.Kızlarrr
Bugün bat günüm vee ben hala olmadımm ☺☺☺☺
İNşallah sende bende olmayız canımKızlarrr
Bugün bat günüm vee ben hala olmadımm ☺☺☺☺
Tamam canım yarın yapcam olmazsam inşallah bugün :)Yarında olmazsan test yap canım. İnşallah vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?