2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Teşekkür ederim öncelikle evet herkes öyle diyor biliyorum isyan etmiyorum bu benim sınavım Allah 'ım beni sınıyor kulum ne kadar dayanacak diye biliyorum .. Sizde üzmeyin kendinizi ben sizi baya dan beri takip ediyorum sizinde denediğinizi ama olmadığını biliyorum . Allah'ın bir bildiği var o zaman zaman lazım o zaman bekleyip göreceğiz ben inanıyorum bizde meleklerimize kavuşacağız burada olup isteyen her arkadaşımız gibi .
Tamam üzmeyeceğim kendimi sizler iyi ki varsınız iyi ki bu siteye, iyi ki bu gruba üyeyim size çok teşekkür bir an olsun desteğiniz bile pes etmem gerektiğini ve sabredince mutlaka olacağına inanıyorum

Canımsın, gözlerim doldu okurken.. haklısın bu bizim sınavımız belki canım Rabbim beterinden korusun herşeyin, sağlıksız hamilelik de yaşayabiliriz belki düşük de yapabiliriz belki doğum anında da kötü şeyler olabilir Allah korusun Allahım herşeyin hayırlısını bebeğin de sağlıklısını vatana millete hayırlısını nasip etsin inşallah canım..

Ben kendimi yavaş yavaş herşeye hazırlamaya başladım belki de hiç anne olamam ama belki evlat ediniriz de annelik duygusunu biraz olsun tadarım diyorum..

Sana tavsiyem youtu.. da
La Tahzen adlı bir dua var canım ben hep dinlerim iyi hissediyorum dinledikçe dinle ve Üzülme canım..

Sende iyi ki varsın Rabbim yardımcın olsun.. Bir gün anne olmak dileğiyle

Çok ama çok teşekkür ederim lütfen öyle demeyin sizde bende bizim gibi bekleyen isteyen herkese rabbim mutlaka yaşatmayı nasip etsin . Tabi ki biz insanoğlu herşeyin en kötüsüne de hazırlıyoruz herşeyin herşey nasip .
Nasipten öte köy yokmuş derler nasibiyle sağlıkla gelsin elli ayaklı olsun sağlıklı olsun geç olsun diyelim ..

Ben inanıyorum ve tüm kalbimle okuduğum dualar , kıldığım ve kılacağım namazları rabbim inşallah kabul eder .
Tavsiyenizi hemen bugünden itabaren dinleyeceğim ..
Amin inşallah en kısa zamanda hepimiz , cümlemiz

Amin Canım

Kontes001 beren20 canlarım ya siz aşılamayı devlette mi olmuştunuz ne kadar tutmuştu tam detaylı yazar mısınız rica etsem..
Ben devlette yaptırdım kuzum iki kutu gonal f 450 ml iğne ve oviteralla mı ne çatlatma iğnesi 280 lira tuttu. Aşılama zamanıda doktor silikon bi çubuk istiyo o da 80 liraydı başka da bişeye para vermedim canım.

Ay çok sevindim canım 2 aydır ovitrelleyi ben de kullanıyorum bakalım inşallah bu ay işe yarar da aşılamaya gerek kalmaz :)

Peki ben hiç devlette doktora gitmedim hep özele gittim bi de üni hast ne gittim direk yapar mı aşılamayı istesem ? Adetin 2. Günü..

Kontes001 beren20 canlarım ya siz aşılamayı devlette mi olmuştunuz ne kadar tutmuştu tam detaylı yazar mısınız rica etsem..
Ben özelde yaptırdım canim ama doğuda olduğum icin biraz uyguna oldu. İğne kalem falan 200 lira tuttu raporlu. 500 lira da aşılamaya verdim. 2. aşılamam tuttu şükür rabbim büyük senin de olacak inşallah

Ben bütün testlerimi götürdüm canım eşimin sperm testini de götürdüm. Doktora aşılama istiyorum dedim tamam dedi. İğneler için rapor çıkartılıyo o yüzden bi kaç gün önceden git.

Ben bütün testlerimi götürdüm canım eşimin sperm testini de götürdüm. Doktora aşılama istiyorum dedim tamam dedi. İğneler için rapor çıkartılıyo o yüzden bi kaç gün önceden git.
Tamam kuzum çok sağol haftaya hiç randevu yok mecburen önümüzdeki aya kaldı o zaman erkenden giderim haziranda yaptırırım aşılamayı çok sağol canım öpüyorum

Canım şimdi gördüm msjını çok teşekkür ederim önümüzdeki ay yaptırcam, inşallah az kaldı nazlı bebişim gelecek bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…