2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

sabah 11den sonra akşam 7.30dan önce yapacaksın canım yapmadan önce sıvı alımını azalt ben 2 saat önceden durduruyordum hiç bişi içmiyordum
Şİmfi bu silikte. Biraz koyu çıktı yumurtlama Yok demi şu an normalde 28 döngüm ama geçen ay 32 oldu bilmiyorum o yüzden tam. 5 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman ha diyorum adetin bitiminde yumurtluyor olanilirmiyim diye yaptım.

inşallah olur ya bu Ay sağlıklı bi şekilde tutar

selam kızlar iyi günler herkese.
Kontes001 sen eskişehirde yaşıyordun sanırım ben drumu destireceğimde sen hangi dra gidiyorsun

yok canım silik bu 5 gün sonra yap sabah akşam yaparsın tam yakalarsın Allah'ın izni ile

Kizlar 27 nisana zeynep kamilden randevu aldim. Asilama yaptirmak istiyoruz. Cok heyecanliyim daha simdiden. Acaba beni ne gibi islemler ve prosedurler bekliyor. Asilama yaptiran canlar, bana bir ozet gecer misiniz rica etsem nolurrrrr?

Kizlar 27 nisana zeynep kamilden randevu aldim. Asilama yaptirmak istiyoruz. Cok heyecanliyim daha simdiden. Acaba beni ne gibi islemler ve prosedurler bekliyor. Asilama yaptiran canlar, bana bir ozet gecer misiniz rica etsem nolurrrrr?
Benim aşılama işlemim 10 gün sürdü canım. Adetimin 3. günü iğneye başladım. 13. Gün aşılama oldu. Stres sıkıntı yapılacak bişey değil çok kolay bi işlem.

ümit vişneliğe gidiyordumda dr değiştireceğim ama batıkentte perihana yada araştırmaya mı gitsem diye düşünüyorum. kafam karıştı
Ümitte çok doktor ismi duymadım ama. Özeldekilere güvenim kalmadı benim. Devlet benim için iyi şimdilik.

özeldekilere neden güvenin kalmadı
Özele giden bütün arkadaşlarım sezeryan doğum oldu. Bi tane acıbademe giden arkadaşım vardı. Kızı ayrıntılı ultrason için dışardan başka bi arkdaşına yönlendirdi. Acıbademde ayrıntılı ultrason yok mudur acaba bilmiyorum da.

Kızlar merhaba haftasonundan bu yana giremedim siteye girer girmez yazıyım dedim iyi haberler var sanki grubumuz gittikçe büyüyor güzel haberler geliyor sanki inşallah daha çok gelir inşallah . bende iyi haberler vermek için sabırsızlanıyorum Allah ın izniyle inşallah . kızlar bende doktordan sonra biraz daha için rahatla dı daha sakinim en azından kötüye dair birşey yok kafamda sAdece şimdi yapmam gereken yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamam lazım kızlar pazar akşamı gece yatağa yattım ve kasıklarımda inanılmaz bir agrı sadece sağ tarafta batmalar anlatılmazdı ..dün koşturmaca olduğu için hissetmedim çok fazla yanlız çatladığı zaman olur ağrı değil mi bide ben aylar önce incir kürünü denemiştim ama bırakmıştım şimdi tekrar denesem olur mu ? Bide incir kürü yumurtlama haftası denenir mi internette zaten 21 gün diyor ama bu hafta yumurtlama haftam acaba sorun olur mu bilemedim ?

Benim aşılama işlemim 10 gün sürdü canım. Adetimin 3. günü iğneye başladım. 13. Gün aşılama oldu. Stres sıkıntı yapılacak bişey değil çok kolay bi işlem.

Bana da adetin ilk günlerinde gel dediler. Kan testleri ve muayene için. İğne kaç tane oluyor? Kendimiz mi yapıyoruz? İğneler pahalı mı bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…