Ovülasyon testim bugün böyle adetim bitti şimdi hergün aynı saatte yapmam lazım demiKontes001 bir garip oblomov meltem
sabah 11den sonra akşam 7.30dan önce yapacaksın canım yapmadan önce sıvı alımını azalt ben 2 saat önceden durduruyordum hiç bişi içmiyordumOvülasyon testim bugün böyle adetim bitti şimdi hergün aynı saatte yapmam lazım demiKontes001 bir garip oblomov meltem
Şİmfi bu silikte. Biraz koyu çıktı yumurtlama Yok demi şu an normalde 28 döngüm ama geçen ay 32 oldu bilmiyorum o yüzden tam. 5 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman ha diyorum adetin bitiminde yumurtluyor olanilirmiyim diye yaptım.sabah 11den sonra akşam 7.30dan önce yapacaksın canım yapmadan önce sıvı alımını azalt ben 2 saat önceden durduruyordum hiç bişi içmiyordum
yok canım silik bu 5 gün sonra yap sabah akşam yaparsın tam yakalarsın Allah'ın izni ileŞİmfi bu silikte. Biraz koyu çıktı yumurtlama Yok demi şu an normalde 28 döngüm ama geçen ay 32 oldu bilmiyorum o yüzden tam. 5 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman ha diyorum adetin bitiminde yumurtluyor olanilirmiyim diye yaptım.
Evet canım devlette muhsin tatoğluna gidiyorum. Sen hangisine gidiyodunselam kızlar iyi günler herkese.
Kontes001 sen eskişehirde yaşıyordun sanırım ben drumu destireceğimde sen hangi dra gidiyorsun
Benim aşılama işlemim 10 gün sürdü canım. Adetimin 3. günü iğneye başladım. 13. Gün aşılama oldu. Stres sıkıntı yapılacak bişey değil çok kolay bi işlem.Kizlar 27 nisana zeynep kamilden randevu aldim. Asilama yaptirmak istiyoruz. Cok heyecanliyim daha simdiden. Acaba beni ne gibi islemler ve prosedurler bekliyor. Asilama yaptiran canlar, bana bir ozet gecer misiniz rica etsem nolurrrrr?
neden 28 nisan canim önce onu sorayim.Kizlar 27 nisana zeynep kamilden randevu aldim. Asilama yaptirmak istiyoruz. Cok heyecanliyim daha simdiden. Acaba beni ne gibi islemler ve prosedurler bekliyor. Asilama yaptiran canlar, bana bir ozet gecer misiniz rica etsem nolurrrrr?
spermiogram hsg smear kultur hormon tahlilleri gerekiyorBenim aşılama işlemim 10 gün sürdü canım. Adetimin 3. günü iğneye başladım. 13. Gün aşılama oldu. Stres sıkıntı yapılacak bişey değil çok kolay bi işlem.
ümit vişneliğe gidiyordumda dr değiştireceğim ama batıkentte perihana yada araştırmaya mı gitsem diye düşünüyorum. kafam karıştıEvet canım devlette muhsin tatoğluna gidiyorum. Sen hangisine gidiyodun
Ümitte çok doktor ismi duymadım ama. Özeldekilere güvenim kalmadı benim. Devlet benim için iyi şimdilik.ümit vişneliğe gidiyordumda dr değiştireceğim ama batıkentte perihana yada araştırmaya mı gitsem diye düşünüyorum. kafam karıştı
Zaten doktor onları görmeden tamam gel aşılama yapalım demiyo ki.spermiogram hsg smear kultur hormon tahlilleri gerekiyor
özeldekilere neden güvenin kalmadıÜmitte çok doktor ismi duymadım ama. Özeldekilere güvenim kalmadı benim. Devlet benim için iyi şimdilik.
Özele giden bütün arkadaşlarım sezeryan doğum oldu. Bi tane acıbademe giden arkadaşım vardı. Kızı ayrıntılı ultrason için dışardan başka bi arkdaşına yönlendirdi. Acıbademde ayrıntılı ultrason yok mudur acaba bilmiyorum da.özeldekilere neden güvenin kalmadı
Benim aşılama işlemim 10 gün sürdü canım. Adetimin 3. günü iğneye başladım. 13. Gün aşılama oldu. Stres sıkıntı yapılacak bişey değil çok kolay bi işlem.
neden 28 nisan canim önce onu sorayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?