• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bana da adetin ilk günlerinde gel dediler. Kan testleri ve muayene için. İğne kaç tane oluyor? Kendimiz mi yapıyoruz? İğneler pahalı mı bir de?
Aynen iğneyi göbekten vuruyosun cnm. Ama o kadar ince bi iğne ki hissetmiyosun bile. Devlette yaptırdım iğneler 280 lira tutmuştu 2 kutu

Aynen iğneyi göbekten vuruyosun cnm. Ama o kadar ince bi iğne ki hissetmiyosun bile. Devlette yaptırdım iğneler 280 lira tutmuştu 2 kutu

Kaç tane iğne oluyorsun toplamda? Bu iğneler yumurta geliştirmek için mi? Benimki de devlet bu arada.

Kızlar merhaba haftasonundan bu yana giremedim siteye girer girmez yazıyım dedim iyi haberler var sanki grubumuz gittikçe büyüyor güzel haberler geliyor sanki inşallah daha çok gelir inşallah . bende iyi haberler vermek için sabırsızlanıyorum Allah ın izniyle inşallah . kızlar bende doktordan sonra biraz daha için rahatla dı daha sakinim en azından kötüye dair birşey yok kafamda sAdece şimdi yapmam gereken yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamam lazım kızlar pazar akşamı gece yatağa yattım ve kasıklarımda inanılmaz bir agrı sadece sağ tarafta batmalar anlatılmazdı ..dün koşturmaca olduğu için hissetmedim çok fazla yanlız çatladığı zaman olur ağrı değil mi bide ben aylar önce incir kürünü denemiştim ama bırakmıştım şimdi tekrar denesem olur mu ? Bide incir kürü yumurtlama haftası denenir mi internette zaten 21 gün diyor ama bu hafta yumurtlama haftam acaba sorun olur mu bilemedim ?:110::110:
Canım inşallah snde bu ay hemen hamile kalırsın, incir kuru kimi zaman kist yapıyor diye duymuştum. Kuruluk var mı sende? Eğer varsa jel kullan mutlaka çünkü kuruluktan dolayı da bebis olmayabiliyor. Yumurtlama haftansa her gün çalışmalara başlayın yataktan hemen kalkma birde ben geçen ay karnımın alt kısmını ovalamistim ayaklarımı kaldırıp. Onu da deneyebilirsin

Adetin ilk günlerinden birinde gel dediler. Ben de tahmini 25-26 Nisan gibi adet olacağım. Bu nedenle randevuyu ayın 27'sine aldım canım.
adet oldugunda randevusuz gidebiliyorsun.2.3.veya 4. gunu ultroson ve hormon bakilacak.eger smer ve kultur testin yoksa.onu isteyecekker senden adet bittikten en az bir hafta sonra oda 15 gunu buluyor cikmasi.bence adet olmadan bugunlerde once jinekolaga randevu al smer ve kulturunu yaptr.bu ay ki adetinle hemen tedaviye baslamiyacaksin en azindan birdahi adetine yetissin raporlarin uyanik davranirsan yetistirrsin herseyi

Canım inşallah snde bu ay hemen hamile kalırsın, incir kuru kimi zaman kist yapıyor diye duymuştum. Kuruluk var mı sende? Eğer varsa jel kullan mutlaka çünkü kuruluktan dolayı da bebis olmayabiliyor. Yumurtlama haftansa her gün çalışmalara başlayın yataktan hemen kalkma birde ben geçen ay karnımın alt kısmını ovalamistim ayaklarımı kaldırıp. Onu da deneyebilirsin

Canım öncelikle dileğin için çok teşekkür ederim inşallah dua edin bana lütfennn . Kuruluk var mı deemiştin çok önceden oluyordu oda kastığım için ama şimdi hemen ıslanıyor desem yeridir :) hergün mü hergün sprm sayısını düşürüyor diye biliuyorum ben bir gün durup birgün deniyoruz akaşma deniyoruz genelde sabah denemelimi kalite açısından hemen kalkmıyorum ama ovalama arada yapıyorum .. Çok istiyorum bebeğimin olmasını hemde çok :cry:

Özele giden bütün arkadaşlarım sezeryan doğum oldu. Bi tane acıbademe giden arkadaşım vardı. Kızı ayrıntılı ultrason için dışardan başka bi arkdaşına yönlendirdi. Acıbademde ayrıntılı ultrason yok mudur acaba bilmiyorum da.
bilmiyorumki benim çok arkadaşım var acıbadem yada ümitte normal doğum yapan ama bazı drlar tabi sezeryan yanlısı olabiliyo diye duyduklarım var. özel hastahane olmasıyla değilde drun bakış açısıyla alakalı gibi

Kıııızlarrrrr!!!!!

:KK200::anneadayı::KK46:HAMILEYIMMMM:KK46::anneadayı::KK200:

kan sonucum 104 çıktı doktor cuma tekrar kan testi istedi. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geciririm.

Canımmmmmm ilk ben tebrik edeyim o zaman çok sevindim çokk allah utandırmasın güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah hayırlı olsun güzel anne :KK200::anneadayı::KK46:

Canım öncelikle dileğin için çok teşekkür ederim inşallah dua edin bana lütfennn . Kuruluk var mı deemiştin çok önceden oluyordu oda kastığım için ama şimdi hemen ıslanıyor desem yeridir :) hergün mü hergün sprm sayısını düşürüyor diye biliuyorum ben bir gün durup birgün deniyoruz akaşma deniyoruz genelde sabah denemelimi kalite açısından hemen kalkmıyorum ama ovalama arada yapıyorum .. Çok istiyorum bebeğimin olmasını hemde çok :cry:
Valla canım sperm kalitesi dusuyor fln diyolar ama ben her gün denediğim ay hamile kaldım burada çoğu arkadaşım da öyle kalmış sabah olsun fln diye de zorlama hiç her akşam dene bence sen bu hafta içime doğdu sanki olacak

Kıııızlarrrrr!!!!!

:KK200::anneadayı::KK46:HAMILEYIMMMM:KK46::anneadayı::KK200:

kan sonucum 104 çıktı doktor cuma tekrar kan testi istedi. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geciririm.
Ayyy çok şükür çok sukuur kizlarr bakın 2017 bize nasipli geldi hepimiz teker teker hamile kalıyoruz sırayla. Diğer arkadaşlarımız da hemen kalacak allahın izniyle ve bu topikk bebislerimizi konuştuğumuz topik olacak. İnan kalpten sevindim canım Rabbim dualarimizi kabul ettikce çok mutlu oluyorum sağlıkla büyüsün inşallah bebisin

Evett bende hamisim çok sukur:anneadayı::KK200:
Hayirli olsunn canimmm..saglikla gelsin kuzucuk..
Canımmm kaç gündür aklımdaydın yazıym sana diye özledim seni :)

Bebişin cinsiyeti belli oldu mu oğluşun mu geliyo :)
Canimmm benimm bende ozledim...
Kizim olacakkk...ikinci kiz yolda.
Hemen ablasnn esyalari aktardim...
Sen nasilsinn,bakalim.?
Emineeemm Emineeemm sağol canım. Sen nasılsın nasıl gdiyo

Cook sukur iyiyim canim normale dondum artik sisme vakti..ama surekli yorgun hissediyorm kendimi...
Senin nasil gidiyor peki.

yesa yesa ama en cook yesammm hep aklimdasnn nasilsin kuzummm.seni cook ozledimm...her daim aklimda ve duamdasin.

Valla canım sperm kalitesi dusuyor fln diyolar ama ben her gün denediğim ay hamile kaldım burada çoğu arkadaşım da öyle kalmış sabah olsun fln diye de zorlama hiç her akşam dene bence sen bu hafta içime doğdu sanki olacak

Ozaman bu zaamana kadar boşa bekledim şuan sinirimden ağlıyorum zaten ama biz doktora gidncede de doktor gün aşırı demişti o zaman bu kadar kötü değildim hani bana işte süt hormonun yüksek bile dememişleridi o zaman bu akşamdan itaberen her akşam deneyeceğiz demekki sağol canım çok teşekkür ederim Allah senide bebeğine en güzel şekilde buluşturmayı nasip etsin Rabbim :KK200:

Canımmmmmm ilk ben tebrik edeyim o zaman çok sevindim çokk allah utandırmasın güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah hayırlı olsun güzel anne :KK200::anneadayı::KK46:
Darısı başına inşallah canim çok teşekkür ederim. Amin tüm duaların için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ayyy çok şükür çok sukuur kizlarr bakın 2017 bize nasipli geldi hepimiz teker teker hamile kalıyoruz sırayla. Diğer arkadaşlarımız da hemen kalacak allahın izniyle ve bu topikk bebislerimizi konuştuğumuz topik olacak. İnan kalpten sevindim canım Rabbim dualarimizi kabul ettikce çok mutlu oluyorum sağlıkla büyüsün inşallah bebisin
Amin canim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz kizlar da arkamizdan yetişir ve dediğin gibi konu bebeklerimiz olur. Hala inanamiyorum canim yaaa...

Ayyy nasil gozlerim doldu canimmm ya.Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah...darisi tumm arkadaslarimizin basinaaa insalllahhh
Amin canim rabbim bekletmeden onlara da nasip etsin. Aklım bir karış havada dolaniyorum hala inanamiyorum.

Sen nasilsinn,bakalim.?

Cook sukur iyiyim canim normale dondum artik sisme vakti..ama surekli yorgun hissediyorm kendimi...

yesa yesa ama en cook yesammm hep aklimdasnn nasilsin kuzummm.seni cook ozledimm...her daim aklimda ve duamdasin.

Allah razı olsun canım

Hele bu ara o kadar çok duaya ihtiyacım var ki Nolursun hep et

Sen nasilsinn,bakalim.?

Kız mı olacak ay maşallah. Adı ne olacak kiz çocukları beni bi başka heycanlandiriyor :)

Back