Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canim var bence sen hamilesin gidip bi kan ver rahatla. Sevincini daha rahat yaşıyor insan o zaman :)Günaydın kızlar dünkü ve bugünkü testlerim sizce koyulasma var mi?
Üstteki bugün yaptığım alttaki dün yaptığım testEki Görüntüle 1983834
Günaydın kızlar dünkü ve bugünkü testlerim sizce koyulasma var mi?
Bugün randevu aldım ama akşamüstü. Sanki zaman geçmiyor doğru diyidun canim sonucu göreyim doktorum da tamam hamilesin desin de inanayim sevineyim inşallahGünaydın canim var bence sen hamilesin gidip bi kan ver rahatla. Sevincini daha rahat yaşıyor insan o zaman :)
Amin canim inşallahkoyulaşma var canım hayırlısı olsun inşallah
burada paylasmissin canim evet tabikide var koyulasma :) ayy hamilesin kan versene canim bugun kac yumurtan vardi ya odrara erken karisiyo yada cogul gebelikmi.acaba hemen ciktiGünaydın kızlar dünkü ve bugünkü testlerim sizce koyulasma var mi?
Valla canim bilmiyorum ki belki çoğul olabilir 3 tane 18mm yumurtam vardi 2 tane de ondan küçükburada paylasmissin canim evet tabikide var koyulasma :) ayy hamilesin kan versene canim bugun kac yumurtan vardi ya odrara erken karisiyo yada cogul gebelikmi.acaba hemen cikti
Çoğul olmayabilir canım benim baya koyuydu :)Valla canim bilmiyorum ki belki çoğul olabilir 3 tane 18mm yumurtam vardi 2 tane de ondan küçük
bence ikiz olcak deger epey yuksek cikar cok belirgin :) ay hadi insallah rabbim hayirlisi neyse onu versin.bugun vereceksin kani dimiValla canim bilmiyorum ki belki çoğul olabilir 3 tane 18mm yumurtam vardi 2 tane de ondan küçük
yaa sen kacinci gunu yaptirmistin canim.adetin gecikmismiydi.ben ilk tup bebek denememde dger 96yken erken gebelikte ince bi cizgi vardi ben haric kimse gormuyordu hatta :)Çoğul olmayabilir canım benim baya koyuydu :)
Evet canım bugün vericem. Aynen rabbim hayirlisini nasip etsin haftaya tek mi ikiz mi onu da öğreniriz inşallahbence ikiz olcak deger epey yuksek cikar cok belirgin :) ay hadi insallah rabbim hayirlisi neyse onu versin.bugun vereceksin kani dimi
insallah canim.hayirlisi neyse o olsun onemli olan saglikli bir sekilde ilerlesin insallah.ben birkere hamile kaldim tup bebek tedavisyle oda malesef kalp atislari durdu sonradan.rabbim kimseye yasatmasin.Saglikli shatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah senle birlikte butun hamilelereEvet canım bugün vericem. Aynen rabbim hayirlisini nasip etsin haftaya tek mi ikiz mi onu da öğreniriz inşallah
İnş. Canım dün ilişki olmadı, bayılmışım koltukta resmen yani silikleştiğinde ilişki olmadı bizde, sadece çift çizgi gördüğüm o iki gün oldu. Artık sadece inş çatladığında içerde olanları yakalamıştır diye ümit ediyorum. Bugün gerek var mı ilişkiye acaba? Bi gün ara vermiş oldukGordum canm siliklesince yumurta tuplere gelir ve 24 saat yasar hemen olmez hemende olduruyo dur daha o canlanacak bebis olacak ins
Amin canim amininsallah canim.hayirlisi neyse o olsun onemli olan saglikli bir sekilde ilerlesin insallah.ben birkere hamile kaldim tup bebek tedavisyle oda malesef kalp atislari durdu sonradan.rabbim kimseye yasatmasin.Saglikli shatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah senle birlikte butun hamilelere
Rabbim ol derse yine olur canm ins.bu saatten sonra keyfinize kalmis iliski canm.cunku dun baya silikti testİnş. Canım dün ilişki olmadı, bayılmışım koltukta resmen yani silikleştiğinde ilişki olmadı bizde, sadece çift çizgi gördüğüm o iki gün oldu. Artık sadece inş çatladığında içerde olanları yakalamıştır diye ümit ediyorum. Bugün gerek var mı ilişkiye acaba? Bi gün ara vermiş olduk
var var:))) oh beburada paylasmissin canim evet tabikide var koyulasma :) ayy hamilesin kan versene canim bugun kac yumurtan vardi ya odrara erken karisiyo yada cogul gebelikmi.acaba hemen cikti
Canım sen nasilsin? Her zaman duamdasin canım inşallah haftaya senden de alicaz güzel haberlerivar var:))) oh be
iyiyim:) sadece ara ara şişkinliğim var ama bugün daha indi:) ve bugün benim doğum günüm:))) ovü testi yaptın mı bu arada:)Canım sen nasilsin? Her zaman duamdasin canım inşallah haftaya senden de alicaz güzel haberleri
Herşey nasip kısmet, biz elimizden geleni yaparız ancak, zamanı gelmişse gelir demekten başka bişey gelmiyor eldenRabbim ol derse yine olur canm ins.bu saatten sonra keyfinize kalmis iliski canm.cunku dun baya silikti test
Doğum günün kutlu olsun bebeğin hediyen olsun inşallah Dün yaptim ama kontrol çizgisi kadar koyu cikmadi canim belki de su tüketimine çok dikkat etmedigim icin olabilir.iyiyim:) sadece ara ara şişkinliğim var ama bugün daha indi:) ve bugün benim doğum günüm:))) ovü testi yaptın mı bu arada:)