Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım iğneler geliştirmek için onun dozunu doktor belirliyo ona göre vuruyosun.Kaç tane iğne oluyorsun toplamda? Bu iğneler yumurta geliştirmek için mi? Benimki de devlet bu arada.
Hayirli olsunn canimmm..saglikla gelsin kuzucuk..
Canimmm benimm bende ozledim...
Kizim olacakkk...ikinci kiz yolda.
Hemen ablasnn esyalari aktardim...
Sen nasilsinn,bakalim.?
Cook sukur iyiyim canim normale dondum artik sisme vakti..ama surekli yorgun hissediyorm kendimi...
Senin nasil gidiyor peki.
@yesa1 ama en cook yesammm hep aklimdasnn nasilsin kuzummm.seni cook ozledimm...her daim aklimda ve duamdasin.
Etmez miyim canimm,sadece ben degil seni hep aniyoruz..Allah razı olsun canım
Hele bu ara o kadar çok duaya ihtiyacım var ki Nolursun hep et
Benimde kiz cocuklarina karsi ayri bi zaafim var :)Kız mı olacak ay maşallah. Adı ne olacak kiz çocukları beni bi başka heycanlandiriyor :)
Tesekkur ederim canimmm :)
İnsallah canimm hayirlisyla saglikla sizlerden de guzel haberler alacagiz sadece vaktini bekliyorlar.Canımm aynı devam bıraktığın yerdeyim :) klomen kullanıyorum 2 aydır dua et inşallah biz de hamile oluruz hayırlısıyla :)
Bu arada ben kız çocuklarını daha bi seviyorum sağlıklı sıhhati kızını alırsın inşallah kucağına canım ❤
Tamam canımyok canım silik bu 5 gün sonra yap sabah akşam yaparsın tam yakalarsın Allah'ın izni ile
amin canım aminnnnnnnn :) benimde 8. gün oldu umutsuz bekliyorummmm bugün dayanamadım hcg testi yaptım çok çok silik çıktı sanırım iğnein etkiside geçiyor karnımın şişide ndi çünkü... hayırlısıKıııızlarrrrr!!!!!
HAMILEYIMMMM
kan sonucum 104 çıktı doktor cuma tekrar kan testi istedi. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geciririm.
Hiç moralini bozma canim ignenin etkisi gectikten sonra tekrar yukselir inşallah sabirla 13. günü bekleamin canım aminnnnnnnn :) benimde 8. gün oldu umutsuz bekliyorummmm bugün dayanamadım hcg testi yaptım çok çok silik çıktı sanırım iğnein etkiside geçiyor karnımın şişide ndi çünkü... hayırlısı
inşallahc anım ama umutsuz bir şekilde bekliyorum olsa mucize olurHiç moralini bozma canim ignenin etkisi gectikten sonra tekrar yukselir inşallah sabirla 13. günü bekle
Bebek bir mucize degil mi zaten olur inşallahinşallahc anım ama umutsuz bir şekilde bekliyorum olsa mucize olur
Kontes001 EslemM001 sağolun canlarim yavrularimiza saglikla kavusalim inşallah
@mervem-metem canim allahim hemen sana da versin inşallah
:)) iyi yaptın canım napiyosun son durum negrubun sessizliğini bozuyorum
umutsuz bir şekilde bekliyorum:) çarşamba adet günüm... inşallah olmam ... sıfır belirti:)) iyi yaptın canım napiyosun son durum ne
Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!
Sabir...Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!
Üzülme canım. Bi vesileyle Allah bebeğini nasip edecek sana. Pes etme o vesileyi bulmaya bak.Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!