• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayirli olsunn canimmm..saglikla gelsin kuzucuk..

Canimmm benimm bende ozledim...
Kizim olacakkk...ikinci kiz yolda.
Hemen ablasnn esyalari aktardim...
Sen nasilsinn,bakalim.?

Cook sukur iyiyim canim normale dondum artik sisme vakti..ama surekli yorgun hissediyorm kendimi...
Senin nasil gidiyor peki.

@yesa1 ama en cook yesammm hep aklimdasnn nasilsin kuzummm.seni cook ozledimm...her daim aklimda ve duamdasin.

Canımm aynı devam bıraktığın yerdeyim :) klomen kullanıyorum 2 aydır dua et inşallah biz de hamile oluruz hayırlısıyla :)
Bu arada ben kız çocuklarını daha bi seviyorum sağlıklı sıhhati kızını alırsın inşallah kucağına canım ❤

Allah razı olsun canım

Hele bu ara o kadar çok duaya ihtiyacım var ki Nolursun hep et
Etmez miyim canimm,sadece ben degil seni hep aniyoruz..
Kız mı olacak ay maşallah. Adı ne olacak kiz çocukları beni bi başka heycanlandiriyor :)
Benimde kiz cocuklarina karsi ayri bi zaafim var :)
İlk kizimin ismi Zeynep,bunu da zaten yillar oncesi kizimiz olursa adi Elif die dusunmustuk bakalim saglikla kavusursak oyle olacak.ben eski ve tek isimleri seviyorm..sade ve öz :)
beren20 beren20 hayırlı olsun canımm. Biliyoduk zaten :)
Emineeemm Emineeemm bende iyiyim canım. İkinci kızın hayırlı olsun inşallah :)
Tesekkur ederim canimmm :)
Canımm aynı devam bıraktığın yerdeyim :) klomen kullanıyorum 2 aydır dua et inşallah biz de hamile oluruz hayırlısıyla :)
Bu arada ben kız çocuklarını daha bi seviyorum sağlıklı sıhhati kızını alırsın inşallah kucağına canım ❤
İnsallah canimm hayirlisyla saglikla sizlerden de guzel haberler alacagiz sadece vaktini bekliyorlar.

Kıııızlarrrrr!!!!!

:KK200::anneadayı::KK46:HAMILEYIMMMM:KK46::anneadayı::KK200:

kan sonucum 104 çıktı doktor cuma tekrar kan testi istedi. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geciririm.
amin canım aminnnnnnnn :) benimde 8. gün oldu umutsuz bekliyorummmm:( bugün dayanamadım hcg testi yaptım çok çok silik çıktı sanırım iğnein etkiside geçiyor karnımın şişide ndi çünkü... hayırlısı

amin canım aminnnnnnnn :) benimde 8. gün oldu umutsuz bekliyorummmm:KK43: bugün dayanamadım hcg testi yaptım çok çok silik çıktı sanırım iğnein etkiside geçiyor karnımın şişide ndi çünkü... hayırlısı
Hiç moralini bozma canim ignenin etkisi gectikten sonra tekrar yukselir inşallah sabirla 13. günü bekle

Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!

Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!

Canım Allahdan ümit kesilmez sıkma canını inşallah olur bu ay sabret..

Üzülme canım. Bi vesileyle Allah bebeğini nasip edecek sana. Pes etme o vesileyi bulmaya bak.

Back