Bende 13. gün yaptım testi dur atayım. 15. Gün değerim 478 çıktıyaa sen kacinci gunu yaptirmistin canim.adetin gecikmismiydi.ben ilk tup bebek denememde dger 96yken erken gebelikte ince bi cizgi vardi ben haric kimse gormuyordu hatta :)
tatlım doğum günün kutlu olsun inşallah hediyeni gönderir yüce Rabbimiyiyim:) sadece ara ara şişkinliğim var ama bugün daha indi:) ve bugün benim doğum günüm:))) ovü testi yaptın mı bu arada:)
umutsuz bir şekilde amin:)deniz_ve_mehtap mutlu yıllar canım. Bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlarsın inşallah :)
canımmm saol:) görmeden sevdik biz birbirimizi buna çok inanıyorum:) saolun beni ve diğer arkadaşları dualarınızda unutmayın neolurtatlım doğum günün kutlu olsun inşallah hediyeni gönderir yüce Rabbim
aminnnnnntatlım doğum günün kutlu olsun inşallah hediyeni gönderir yüce Rabbim
Evet canım oluyo şişkinlik. İğnelerden galiba. Akıntın nasılumutsuz bir şekilde amin:)
canım sizde şişkinlik olmuşmuydu, bu şişkinlik ve hafif sancımsı şey beni rahatsız ediyor, jelden sanırım
Gördüm canım 2 tane. Cuma da kalp atışı için gidecem inşallah.aa evet senin baya belirginmis canim hayirli olsun kese gordun mu
canımmm saol:) görmeden sevdik biz birbirimizi buna çok inanıyorum:) saolun beni ve diğer arkadaşları dualarınızda unutmayın neolur
Aminn canım inşallah. İlk denememdi. İkiz olduğunu duyunca çok üzüldüm nasıl bakıcam falan diye. Yeni yeni alıştırıyorum kendimi :)gercekten mi ay neguzel ikiz yani allah tamamina erdirsin canim.ilk denemenmiydi
kupkuruyumEvet canım oluyo şişkinlik. İğnelerden galiba. Akıntın nasıl
Kaç günün kaldı. Bende kupkuruydum :)kupkuruyum
olsun canim enazindan birdaha cocugum olcakmo olmucakmi diye skintya girmezsin :)Aminn canım inşallah. İlk denememdi. İkiz olduğunu duyunca çok üzüldüm nasıl bakıcam falan diye. Yeni yeni alıştırıyorum kendimi :)
7. gündeyimKaç günün kaldı. Bende kupkuruydum :)
Kuruluk dışında belirtim yoktu canımbelirtilerin varmiydi canim
Tatlım doğum günün kutlu olsun insallah yeni yaşlarında bebisin de seninle olsuniyiyim:) sadece ara ara şişkinliğim var ama bugün daha indi:) ve bugün benim doğum günüm:))) ovü testi yaptın mı bu arada:)
aminnn canım:)Tatlım doğum günün kutlu olsun insallah yeni yaşlarında bebisin de seninle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?