• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Olamaz ya ben asilama yaptim ama doktor ne kontrol.etti ne gel dedi. Catlama ignesi yapanlarin hep sancisi olmis vs bendr bir sey okmadi
Gıtseydn aklında kalmazdı.ıkı gun sonra agrım var dıye gıtseydn hem de bakardı bırazda bızım doktorları kullanmamız lazm onlar bızı nasılsa deney gıbı kullanıyo

Kızlar yarın klomene başlıyorum yine.. kist fln olmamış çok şükür..

Doktor dedi ki bu ay kendiliğinden deneticem sana dedi acaba kendim mi iğne vurcam yoksa çatlatma iğnesi vermiycek mi.. laf karıştı soramadım o anda.. haftaya ctesi yine randevum var..

Aşılamayı da sordum raporla 800 liraya maal olur dedi..

kızlar benimde aklımda şu var çatlama iğnesine rağmen yumurta çatlamamazlık yapar mı:KK43:
Canım bende bunu düşünüyordum doktorum iğneden sonra gel denedi ama ben dedim ki ben gelmek istiyorum çatlamış mı kontrole dedim tabiki gelebilirsin dedi dun sabah gittim baktı çatlamış :) birazda biz yönlendirmeliyiz onları

IMG_3064.JPG
Kızlar normalde 12-14 arası yumurtlarım. Testlerim erken yumurtladığımı gösteriyor sanırım? bugün 9.günüm,3 gündür ilişki de olmadı ?

Eki Görüntüle 1982670 Kızlar normalde 12-14 arası yumurtlarım. Testlerim erken yumurtladığımı gösteriyor sanırım? bugün 9.günüm,3 gündür ilişki de olmadı ?
Canım valla bu yumurtlama olayı biraz değişik ben de geç yumurtluyorum diye düşünüyodum hatta testler bile öyle gösteriyordu ama adet bitiminden sonra hamile kalmisim. Bence sen bugünden başla gün aşırı hatta enerjiniz varsa üst üste ilişki olsun ben o şekilde hamis kaldim

:eek:
Canım valla bu yumurtlama olayı biraz değişik ben de geç yumurtluyorum diye düşünüyodum hatta testler bile öyle gösteriyordu ama adet bitiminden sonra hamile kalmisim. Bence sen bugünden başla gün aşırı hatta enerjiniz varsa üst üste ilişki olsun ben o şekilde hamis kaldim
Haftasonuna denk geldi şansa ,enerji kolay :KK76:ama üst üste neden onu anlamıyorum? Dr lar hep gün aşırı diye belirtio? Ama okuyorumki çoğu kadın üst üste hergün ilişkiden kalmış. Dinlenen sağlıklı sperm olmuyo mu

Haftasonuna denk geldi şansa ,enerji kolay :KK76:ama üst üste neden onu anlamıyorum? Dr lar hep gün aşırı diye belirtio? Ama okuyorumki çoğu kadın üst üste hergün ilişkiden kalmış. Dinlenen sağlıklı sperm olmuyo mu
Bende o şekilde düşünüp gün aşırı deniyordum ama o şekilde yapmadığım ay hamile kaldım. Eşinin spermlerinde bi sıkıntı yoksa bence her gün deneyebilirsin

Bende 3 gun ust uste ılıskıyle hamıle kaldm canm dnemekte fayda var

:olamaz: İnanamıyorum. Peki ilk defa o ay mı üst üste denemiştiniz? Yoksa hep öleydi de denk mi geldi en sonunda
Ondan oncekıler ıkı gune bır oluyodu tutmadı canm.hamıle kaldıgım ay ust uste ılıskı oldu.ovulasyon testınde cıft cızgıden bı gun once cıft cızgı cıktıgında ve ertesı gun sılıklestıgınde ılıskı oldu cok sukur rabbım nasıp ettı yatabıldıgın kadar da yat kalkma

Ondan oncekıler ıkı gune bır oluyodu tutmadı canm.hamıle kaldıgım ay ust uste ılıskı oldu.ovulasyon testınde cıft cızgıden bı gun once cıft cızgı cıktıgında ve ertesı gun sılıklestıgınde ılıskı oldu cok sukur rabbım nasıp ettı yatabıldıgın kadar da yat kalkma
Anladım. Silikleşincr tutma ihtimali daha yüksek diolar

Back