Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@deniz_ve_mehtap cevabimi gormedin galibaHayırlı olsun canım kötü düşünme rabbim ol desin yeter ki bak doktor da olumsuz konuşmamış. Bize doktor sayı soylemedi ama iyi demişti. Ben de seni merak etmistim ama derslerden fırsat bulamadim. İyi ki etiketledin canım benim. Hiç olumsuz olma canım ben gecen ay aşılamada sorun yaşayınca hep olmayacak dedim eşim kızdı olacaksa da oldurmadin diye. İçimiz umut dolu olarak bekliyoruz. ..tamam mi?
Bizim kafalar bugün gidik depresyon geçiriyoruzdeniz_ve_mehtap cevabimi gormedin galiba
Aynen canım iki tane kese var :)Ayyy çok sevindim canım maşallah ikiz annesi olacaksın doktor iki kese mi gördü. Dua et bana da ben de böyle mutlu haberler vereyim size canim benim
Bugün baktı doktorYa ciddimisin nasıl öğrendin kız
Haklisin. Tup bebege bakiyorum ama. Sansim cok mu cok az. Kendimi kisa hazirlayayim ki dah cok uzulmeyeyim canim.olursa mucize olur.deniz_ve_mehtap cevabimi gormedin galiba
Umutsuz olma canim olur inşallahHaklisin. Tup bebege bakiyorum ama. Sansim cok mu cok az. Kendimi kisa hazirlayayim ki dah cok uzulmeyeyim canim.olursa mucize olur.
Aynen valla beni dersler mahvetti bugünBizim kafalar bugün gidik depresyon geçiriyoruz
Yaaaa ben sanaa bi kaç önce söylemiştim hatirliyomusun tatlim:)))) çok çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin ikisinı deAynen canım iki tane kese var :)
Aminnn inşallah canım :)Yaaaa ben sanaa bi kaç önce söylemiştim hatirliyomusun tatlim:)))) çok çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin ikisinı de
Alttan mi muayene etti kuzu? Kaç haftaliklarAminnn inşallah canım :)
Canım benim anlıyorum ben seni bugünler geride kalacak inan sonra bunları okuyup güleceğiz. Meryem suresini ve İbrahim süresinin Türkçesini okur musun.. ümitsizliğe hiç kapılma Rabbim ol dedikten sonra doktorlar istediği kadar az yıkanmış sperm var desin. Kalpten inanarak yalvar Allah'a. Kendini niye kısa hazırlıyorsun kuzum kendini güzelliklere hazırla gerçekten inandıktan sonra hepimizin güzel güzel çocukları olacak inşallahHaklisin. Tup bebege bakiyorum ama. Sansim cok mu cok az. Kendimi kisa hazirlayayim ki dah cok uzulmeyeyim canim.olursa mucize olur.
Alttn canım. Kaç haftalık olduğunu söylemediAlttan mi muayene etti kuzu? Kaç haftaliklar
Cok sevındım senın adına senı hatırlıyorum gebe kalmak için vırpınanlardandın benım gibi :) Rabbim yüzünü güldürmüş inşAllah bizlerinde güldürür dualarını eksik etme?? Ayrıca sorun kimdeydi merak ettim. Birde aşılamaylamı hamıle kaldın??Alttn canım. Kaç haftalık olduğunu söylemedi
İnşallah isteyen herkesin olsun canım. Aşılama yaptırdım. Pko varCok sevındım senın adına senı hatırlıyorum gebe kalmak için vırpınanlardandın benım gibi :) Rabbim yüzünü güldürmüş inşAllah bizlerinde güldürür dualarını eksik etme?? Ayrıca sorun kimdeydi merak ettim. Birde aşılamaylamı hamıle kaldın??
İnşAlllahhhhİnşallah isteyen herkesin olsun canım. Aşılama yaptırdım. Pko var
İyi cnm sen ne yapıyosunKızlarr neler yapiyosunuz kimse yazmamış..
İyi tatlım hava berbat yağmurlu. Bahar gelmeyecek galiba...İyi cnm sen ne yapıyosun