- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett bende hamisim çok sukurKizlarrrrrrrr ,ozellikle Kontes001 nasilsiniz canimmm sen hamis misinnn hemdee ikizzzz heyyy masallllahhh...
Uzun zamandir KK nede girmiyordum bi kizlara bakayim dedim...
İnsallah Allah tamamina erdirir...
Baska var mi gelisme...
Kizlarrrrrrrr ,ozellikle Kontes001 nasilsiniz canimmm sen hamis misinnn hemdee ikizzzz heyyy masallllahhh...
Uzun zamandir KK nede girmiyordum bi kizlara bakayim dedim...
İnsallah Allah tamamina erdirir...
Baska var mi gelisme...
Kızlar dün itibariyle hastalandım sonunda çok şükür bu aya folik asite başlayacam
İnşallah. Canım doktora ne için gittinAy kızlar nst de herkes kalp atıyo güm güm Rabbimin mucizesi nasıl atıyo sesi geliyo hep, gözlerim dolu dolu bekliyorum bize de nasip etsin inşallah Rabbim..
İnşallah. Canım doktora ne için gittin
İnşallah cnm sen ohulasyon kullandın mı bende ne yapacak diye düşünüyorum!Canım 2. Kez klomene başlıycam geçen ay da denedim olmadı inşallah bu ay olur..
yumurtlama testi kullan bence. klomen kafaya göre kullanımıyorbir probleminiz yoksa incir kürü yapın.İnşallah cnm sen ohulasyon kullandın mı bende ne yapacak diye düşünüyorum!
Klomen mi yoksa yumurtlama testi mi kullansam bilemedim
Tmm canımyumurtlama testi kullan bence. klomen kafaya göre kullanımıyorbir probleminiz yoksa incir kürü yapın.
İnşallah cnm sen ohulasyon kullandın mı bende ne yapacak diye düşünüyorum!
Klomen mi yoksa yumurtlama testi mi kullansam bilemedim
Tamam canım sağolKullandım canım git bi görün doktora baktır altdan ultrasyonla adetin 3. Günü gitmen lazım
laboquick dimi. sen regl mi oldun? senin bu testlerin neden böyle çıkıyor ya inşallah bu ay ovulasyon testiyle inşallah bebeişin sağlıkla sıhhatle gelirbir garip oblomov canım aldım dediğin satıcıdan lobitach aldım :)
Yapabılıyo canm bazen catlamıyo dıye bılıyorm o yuzden catlatma ıgnesınden sonra doktor ıkı uc gun sonra tekrar cagırıyo bakmak ıcınkızlar benimde aklımda şu var çatlama iğnesine rağmen yumurta çatlamamazlık yapar mı
kızlar benimde aklımda şu var çatlama iğnesine rağmen yumurta çatlamamazlık yapar mı
Olamaz ya ben asilama yaptim ama doktor ne kontrol.etti ne gel dedi. Catlama ignesi yapanlarin hep sancisi olmis vs bendr bir sey okmadiYapabılıyo canm bazen catlamıyo dıye bılıyorm o yuzden catlatma ıgnesınden sonra doktor ıkı uc gun sonra tekrar cagırıyo bakmak ıcın