• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar iyi akşamlar bende iyi haberler vermek isterdim ama benimde iyi haberlerim var geçen haftadan beri sabırsızlanıyordum bu haberi almak için bende umarım hamiş haberimi alırım da ilk sizlerle paylaşırım .Bende bu hormon yüksek çıkmıştı prolaktin felan bu hafta verdim kan değerler bunlar üç ay öncesi 23.67 iken şuan sadece 8 çıktı doktorun resmen başını etini yemişimdir kesin geçen haftada sürekli aynı soru ilaç vericekmisiniz etki ne yapar şimdi ne yapmam lazım sonunda doktor "ENİNDE SONUNDA OLACAK " demesi anlatılmazdı :):KK33::KK23: Ama ne yapayım kızlar birşey olmaması ayrı bir sters şuan herşey daha net oldu eşimde de bende de hiçbişey yok şuan sadece Önce ALLAH ın ve kendisini inadına kaldı ..:KK75: Şİmdiden kızlar inatlaşıyor resmen daha dur biraz daha bekler dercesine çok şükür böle düşünüp kurmalar da bitti artık herşey normale döndü kızlar şimdi sadece bekleyecegiz artık:KK31: . İlaç ta vermedi doktor şimdi kızlar sizin bana önerebilceğiniz herhangi birşey var mı ben aklıma gelen bütün olumsuzları sordum doktor erken geç adet düzenliklerinin , süt yapan yiyeceklerin ,polistik başlangıcımın bunlkarın hiçbirinin hiçbir engeli olmadığını bizim için değerler aralıklarındaymışım zaten . Sizce kızlar artık tam anlamıyla herşey daha iyi olucak mı ?:KK37:

Eklentiler

• PicsArt_04-15-09.49.57.jpg
    PicsArt_04-15-09.49.57.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar iyi akşamlar bende iyi haberler vermek isterdim ama benimde iyi haberlerim var geçen haftadan beri sabırsızlanıyordum bu haberi almak için bende umarım hamiş haberimi alırım da ilk sizlerle paylaşırım .Bende bu hormon yüksek çıkmıştı prolaktin felan bu hafta verdim kan değerler bunlar üç ay öncesi 23.67 iken şuan sadece 8 çıktı doktorun resmen başını etini yemişimdir kesin geçen haftada sürekli aynı soru ilaç vericekmisiniz etki ne yapar şimdi ne yapmam lazım sonunda doktor "ENİNDE SONUNDA OLACAK " demesi anlatılmazdı :):KK33::KK23: Ama ne yapayım kızlar birşey olmaması ayrı bir sters şuan herşey daha net oldu eşimde de bende de hiçbişey yok şuan sadece Önce ALLAH ın ve kendisini inadına kaldı ..:KK75: Şİmdiden kızlar inatlaşıyor resmen daha dur biraz daha bekler dercesine çok şükür böle düşünüp kurmalar da bitti artık herşey normale döndü kızlar şimdi sadece bekleyecegiz artık:KK31: . İlaç ta vermedi doktor şimdi kızlar sizin bana önerebilceğiniz herhangi birşey var mı ben aklıma gelen bütün olumsuzları sordum doktor erken geç adet düzenliklerinin , süt yapan yiyeceklerin ,polistik başlangıcımın bunlkarın hiçbirinin hiçbir engeli olmadığını bizim için değerler aralıklarındaymışım zaten . Sizce kızlar artık tam anlamıyla herşey daha iyi olucak mı ?:KK37:
Hadi geçmiş olsun canım her şey iyi olucak tabi bundan sonra gün aşırı ilişki hatta yumurtlama haftanda her gün ilişki, bol dua ile hamile kalırsın inşallah hiç üstüne düşüp kafanı yorma artik bak her şey çok şükür yolunda

Hadi geçmiş olsun canım her şey iyi olucak tabi bundan sonra gün aşırı ilişki hatta yumurtlama haftanda her gün ilişki, bol dua ile hamile kalırsın inşallah hiç üstüne düşüp kafanı yorma artik bak her şey çok şükür yolunda
Ne yapıyosun canım keseyi kalp atışını duydun mu

IMG_3066.JPG
Ondan oncekıler ıkı gune bır oluyodu tutmadı canm.hamıle kaldıgım ay ust uste ılıskı oldu.ovulasyon testınde cıft cızgıden bı gun once cıft cızgı cıktıgında ve ertesı gun sılıklestıgınde ılıskı oldu cok sukur rabbım nasıp ettı yatabıldıgın kadar da yat kalkma
Bu da bugünkü , dünden daha koyu . Yumurtlama olmamış hala di mi ?

Bugunde yarında ılıskı olsn canm.yumurtan olgunlasmıs 24 saate fılan catlar ıns yarın sılıklesmesı lazm
Bu ayı kaçırmak istemiyorum artık. Aşılamadan sonra ara vermiştim, bu 3.ay. Artık takibe başladım ve şu ovü işini anlayamadım henüz tam. Çift çizgiyi genelde hep yakalıyorum ama nerde yanlış yapıorum bilmiyorum. :KK12:

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Çok zorlu bir süreçti benim için şimdi böle diyebiliyorum çünkü ne olucak tı belli değildi ama şimdi böle söylebiliyorum şükür .. İnşallah canım yumurtlama haftası dışında da yapsak deneme tutma ihtimali olurmu inşallah olur. . Bana da dua edermi sinir cnm hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah bende iyi haberler veririm ..:KK36::KK36:

20170417_073359-1.jpg
Günaydın kızlar aşılama gününü saymazsam 12. gün bugün 5 nisanda aşılama olmuştum. Az önce test yaptim 5 dakikada testim bu şekilde çıktı. İğnenin etkisi sürüyor mudur yoksa gerçekten hamile miyim? Şu an teste bakıp duruyorum aglamamak icin zor ttutuyorum kendimi. Kontes001 Kontes001 deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap @bir garip oblomov L laracraft @sweetdreams1985 ve etiketlemeyi unuttuğum canlarim.

Eki Görüntüle 1983302 Günaydın kızlar aşılama gününü saymazsam 12. gün bugün 5 nisanda aşılama olmuştum. Az önce test yaptim 5 dakikada testim bu şekilde çıktı. İğnenin etkisi sürüyor mudur yoksa gerçekten hamile miyim? Şu an teste bakıp duruyorum aglamamak icin zor ttutuyorum kendimi. Kontes001 Kontes001 deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap @bir garip oblomov L laracraft @sweetdreams1985 ve etiketlemeyi unuttuğum canlarim.
İnşallah iğnenin etkisi değildir allahım yüzünü soldurmasın canım benim bence hamilesin sende artık :)

Eki Görüntüle 1983302 Günaydın kızlar aşılama gününü saymazsam 12. gün bugün 5 nisanda aşılama olmuştum. Az önce test yaptim 5 dakikada testim bu şekilde çıktı. İğnenin etkisi sürüyor mudur yoksa gerçekten hamile miyim? Şu an teste bakıp duruyorum aglamamak icin zor ttutuyorum kendimi. Kontes001 Kontes001 deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap @bir garip oblomov L laracraft @sweetdreams1985 ve etiketlemeyi unuttuğum canlarim.
allahım çok güzel kız:) yok sanmam ilaçlardan değildir:) oh beee:)) hemenbelirtilerini yazıyorsun:D canım tebrik ederim:)) banada dua edin.6. gündeyim

beren20 beren20 hayırlı olsun canım bence hamilesin iğnenin etkisi 10 gün sürüyomuş. Tüp bebekte bile 12. gün test yapıyolar.
Sağol canim inşallah hamileyimdir. Korkuyorum adet olucam diye agrim var dünden beri, ilk aşılamamda 11. gün gece hafif pembe akıntım olmuştu kendimi yerlesmedir belki diye kandırıp yatmistim sabah 6 buçukta adetim gelmisti. Dün hiç leke falan olmadi bu vakit oldu gelen giden yok inşallah 9 ay da gelmez.

Sağol canim inşallah hamileyimdir. Korkuyorum adet olucam diye agrim var dünden beri, ilk aşılamamda 11. gün gece hafif pembe akıntım olmuştu kendimi yerlesmedir belki diye kandırıp yatmistim sabah 6 buçukta adetim gelmisti. Dün hiç leke falan olmadi bu vakit oldu gelen giden yok inşallah 9 ay da gelmez.
amiiiiiiiiiiiiiiiiin:) ya şişkinlik varmıydı peki? öyledir bak gör:)darısı bana umudum pek yok ama. akıntı durumun, şişkinliğin vs ne vardı:)

Günaydın kizlar:KK200: güzel bi hafta geçirelim inşallah. Bende hafif bulantılar başladı Kontes001 Kontes001 canım sende var mı bişeyler? Yatsam sürekli yatarım öyle bi halsizlik var. Bu arada beren20 beren20 bence de hamilesin canım bu grupta herkes teker teker hamile kalıcak sonra da nasıl hamile kaldığımızı değil nasıl hamilelik geçiriyoruz onları konusucaz insallah:anneadayı:

Back