• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Valla aslında gidip netleştirmek istiyorum ama bitaraftanda belki yoktur boşu boşuna kan verme diyorum kendime.. ne yapsam bilemedim açıkçası spora da gidiyorum

Ya kızlar ben yine dayanamadım test yaptım bu çizgi aynı çıktı :( hemen çıktı ama incecik bişey yine mi kimyasal geçiriyorum bıktım yemin ederim adam gibi bişey yaşayamadım yeminle

testi atsana canım. kimyasal olsa 1 çıkar 2 çıkar sonra silinir ve kanaman başlar
Canım canımdan bezdim testin resmini çekmektende bezdım herşeyden.. çizgi var ama çok pembe :hasta:
Hiçbişey yapmıyacam artık geçende bunun bi kıyusuydu ama oda pembeydi silik gibi şimdi ondan silik bu 2 gün koyulaşmadı gerekirken minti minti çizgi çıkıyor morelim çok bozuldu :stop: üzgünüm

Eklentiler

• IMG_3016.jpg
    IMG_3016.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
Varla yok arası nasıl canım sıkıldı kimyasalı batsın normal gebelik yaşayamıyacakmıyım!
3. Ay da anca kendime gelebildim şimdi yine aynısını yaşamak bana ağır gelir doktora da gitmicem kanama olur zaten böyle olursa kısmetsizlik başka bişey değil

Varla yok arası nasıl canım sıkıldı kimyasalı batsın normal gebelik yaşayamıyacakmıyım!
3. Ay da anca kendime gelebildim şimdi yine aynısını yaşamak bana ağır gelir doktora da gitmicem kanama olur zaten böyle olursa kısmetsizlik başka bişey değil
bildiğin çizgi var ama koyulaşmaması çok garip:KK64:bekle canım diyorum ya testlerini bitirme bence pazartesiye kadar bekle yoksa reglin gelecek ya da varsa gelmeyecek nasıl olsa. birazcık sabret:KK37:

Ben hamile değilim zaten düşük olucak ne çaba sarfediyorum ki olmuyor demekki nasibimde Yok :(
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum vallahi sigara içiyorum diye kendime ne kadar kızıyordum artık onu da umrsamıcam millet ne işler yapıyor ağır kaldırıyor ilaç içiyor maşallah bebekleri sapasağlam tutunuyor bana gelince Yok ama

Folik asit de kullandım işe yaramadı :KK43: ay ne yapıcağımı şaşırdım :KK43:
Valla ben bu ay hiç bişey yapmadım tuttu ama nasıl tütmüş kan versem 20-30 dur boşu boşuna kanımı vermeyeceğim. Zaten düşecek niye kendimi daha beter morelimi bozayım ki

Folik asit de kullandım işe yaramadı :KK43: ay ne yapıcağımı şaşırdım :KK43:
canım folik asitin hamile kalma üzerinde bir etkisi yok sadece inofolik içindeki etken maddeler sayesinde yardımcı oluyor.bu arada yumurtam çatlıyor demiştin o zaman klomen kullan büyüsünler çatlatma iğnesi kullanma ya da direk aşılama yaptır canım

canım folik asitin hamile kalma üzerinde bir etkisi yok sadece inofolik içindeki etken maddeler sayesinde yardımcı oluyor.bu arada yumurtam çatlıyor demiştin o zaman klomen kullan büyüsünler çatlatma iğnesi kullanma ya da direk aşılama yaptır canım

Aynen aşılama istiycem çok tutmazsa saol canım cuma belli olur artık hormon testi de yaptırcam bi daha

Back