2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

L laracraft cancazım sen neden hemen isyan moduna giriyorsun dur bakalım bekle Rabbimden sağlıklısını dile dediğim gibi bu ayda olmazsa eşin sperm testi versin. bu arada sigarada sağlıklı bir şekilde hamile kalma ihtimalini düşürüyor bunu unutma.bebeğinin tutunamaması sürekli kimyasal olmasının altında sigara yatıyor olabilir

Canım benim öyle deme Allah ın zoruna gider .. Evet o kadar dikkat ediyoruz ağır dan koruyoruz yememize içmemizi dikkat ediyoruz ama olmayınca olmuyor Bende öyle düşünüyorum kiloluydum spor yaptım diyet yaptım sonra dediler adet düzensiz sonra smear verdim bişey çıkmadı eşime baktırdık birşey çıkmadı şimdide de hormonlarla başım belada şimdi süt hormonum yüksek çıktı hatta yarın tekrar kan tahlili vericem hafta sonu doktor bakıp değerlendirecek yani başını şişirdim canım ama işte ne yapacağımız tek şey Sabır ..Allah hakkımız da neyse onu nasip etsin ..

Kız ne baş şişirmesi canım benim valla Allah sabır versin ne diyeyim herşeyin hayırlısı

Haklısın ama bırakamıyorum öyle zırt diye bırakılmıyor işte bu meret ya ne yapım olmazsa olmasın benim elimde değil ya..
yoruldum kaşıntımda var zaten orayı kopartıp atarsam rahatlarım esas ben :/

Kontes001 beren20 bugun asilamami oldum. Hic umudum yok esimin yikanmis sperm sayisi 1.2 milyon cikti. Sizin nasildi.doktor dusuk ama boyle tutan hastam cok dedi umudum tukendj
Umudun nıye yok canm o zaman allaha guvenın yok demek degıl mıdır.sonucta yumurtaya bı tane sperm lazm mılyon tane degıl rabbım ol derse olur.su mubarek gunlerde dua et ve meryem suresını oku.meryem annemızın esı bıle yoktu rabbım ona hz ısa yı vermedı mı kun feye kun demedı mı o yuzden oyle dusunme kendıne gel bıraz ıyı dusun kotu dusunmek sana bırsey kazandırmaz kendıne edersn canm

Kontes001 beren20 bugun asilamami oldum. Hic umudum yok esimin yikanmis sperm sayisi 1.2 milyon cikti. Sizin nasildi.doktor dusuk ama boyle tutan hastam cok dedi umudum tukendj
Hayırlı olsun canım kötü düşünme rabbim ol desin yeter ki bak doktor da olumsuz konuşmamış. Bize doktor sayı soylemedi ama iyi demişti. Ben de seni merak etmistim ama derslerden fırsat bulamadim. İyi ki etiketledin canım benim. Hiç olumsuz olma canım ben gecen ay aşılamada sorun yaşayınca hep olmayacak dedim eşim kızdı olacaksa da oldurmadin diye. İçimiz umut dolu olarak bekliyoruz. ..tamam mi?

sirkeli su kullan kaşıntın için. sigara konusuna da katılmıyorum ben bıraktım şükürler olsun çocuk aşkı bambaşka azcık iradene sinirine hakim olacaksın birde sporla daha kolay hatta eşim 13 yaşından beri kullanıyor o da bıraktı sayılır baya baya azalttı

bende 1 ay öncesinde doktor zor hamile kalırsın uğraşırsın demesine rağmen kaldım canım ya sizlere olumlu konuşuyor birde doktor

Kızlarrrr size bi haberim var. Benim ikiz olacakmış :)
Ayyy çok sevindim canım maşallah ikiz annesi olacaksın doktor iki kese mi gördü. Dua et bana da ben de böyle mutlu haberler vereyim size canim benim

Ben stres yapınca daha çok içiyorum. Hamile olduğumu adam akıllı bilsem bırakıcam valla kendime söz verdim paketi çöpe atıcam ama Yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…