- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
tövbe de sakın deme ay berbat bişi bulantı hele aman Allahım düşmanımın başına vermesin. bende diyordum alt tarafı çıkarcam ne var bunda diye ama 1 değil 2 değil çok kötü bir şeymişValla ben kusmaya razıyım kilo almak istemiyorum inşallahta almam :)
Bu aşamada spor yapmasan iyi olur canımValla aslında gidip netleştirmek istiyorum ama bitaraftanda belki yoktur boşu boşuna kan verme diyorum kendime.. ne yapsam bilemedim açıkçası spora da gidiyorum
testi atsana canım. kimyasal olsa 1 çıkar 2 çıkar sonra silinir ve kanaman başlarYa kızlar ben yine dayanamadım test yaptım bu çizgi aynı çıktıhemen çıktı ama incecik bişey yine mi kimyasal geçiriyorum bıktım yemin ederim adam gibi bişey yaşayamadım yeminle
valla ben var diyorum canım testlerin bizi yanıltmıyorsa kaç gün gecikti?
klomen çatlatmak için mi büyütmek için miydi?
Canım canımdan bezdim testin resmini çekmektende bezdım herşeyden.. çizgi var ama çok pembetesti atsana canım. kimyasal olsa 1 çıkar 2 çıkar sonra silinir ve kanaman başlar
Valla klomen bi işe yaramıyor komşumda yaptı 2 ay bişey anlamadı folik asit kullandığı ay hamile kaldı
bildiğin çizgi var ama koyulaşmaması çok garipVarla yok arası nasıl canım sıkıldı kimyasalı batsın normal gebelik yaşayamıyacakmıyım!
3. Ay da anca kendime gelebildim şimdi yine aynısını yaşamak bana ağır gelir doktora da gitmicem kanama olur zaten böyle olursa kısmetsizlik başka bişey değil
Valla ben bu ay hiç bişey yapmadım tuttu ama nasıl tütmüş kan versem 20-30 dur boşu boşuna kanımı vermeyeceğim. Zaten düşecek niye kendimi daha beter morelimi bozayım kiFolik asit de kullandım işe yaramadıay ne yapıcağımı şaşırdım
canım folik asitin hamile kalma üzerinde bir etkisi yok sadece inofolik içindeki etken maddeler sayesinde yardımcı oluyor.bu arada yumurtam çatlıyor demiştin o zaman klomen kullan büyüsünler çatlatma iğnesi kullanma ya da direk aşılama yaptır canımFolik asit de kullandım işe yaramadıay ne yapıcağımı şaşırdım
Hamileyim ama düşer bu geçende böyle olduE hamilesinn :)
canım folik asitin hamile kalma üzerinde bir etkisi yok sadece inofolik içindeki etken maddeler sayesinde yardımcı oluyor.bu arada yumurtam çatlıyor demiştin o zaman klomen kullan büyüsünler çatlatma iğnesi kullanma ya da direk aşılama yaptır canım
Hamileyim ama düşer bu geçende böyle oldu
Gittim 33 çıktı adetimin 3 günü
Şimdi 2 günü böyle 15-20 çıkar kesin istemiyorum soğudum ya bahtsız kızım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?