- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Regl oldum
Cumaya randevu aldım kızlar 2. Klomen için aldım ama benim zaten yumurtam çatlıyo klomen faydalı mı ki benim için yoksa kürler mi yapsam :/
bir garip oblomov fikrin var mı canım..
Canm ben hala hastalanmadım :) varmıdır kız sencevalla tatlım soğan kürünü uygulayabilirsin ben belki hatırlıyorsun ocak ayında sürekli sarı akıntım var demiştim baya gecikmiştim reglimi getirmek için sürekli soğan suyu içtim ve şubatta hamile kaldım ben onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
valla tatlım soğan kürünü uygulayabilirsin ben belki hatırlıyorsun ocak ayında sürekli sarı akıntım var demiştim baya gecikmiştim reglimi getirmek için sürekli soğan suyu içtim ve şubatta hamile kaldım ben onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Eşinin sperm sayısı nasıl canımPeki klomene devam ediym mi sence canım ?? Cumaya randevu aldım ama içime sinmiyo bu klomen benim
Canm ben hala hastalanmadım :) varmıdır kız sence
Peki klomene devam ediym mi sence canım ?? Cumaya randevu aldım ama içime sinmiyo bu klomen benim
Takvime göre 2 bana göre 3 ama dün akşam ki yaptığım hemen çıktı ondan umutlandım. İnşallah vardır ya çok işitiyorum. Önce istemiyordum şimdi içim içimi yiyor :)valla ben var diyorum canım testlerin bizi yanıltmıyorsa kaç gün gecikti?
klomen çatlatmak için mi büyütmek için miydi?
isticen tabi canım ya anne olmak kadar güzel bişi var mı? plansız oldu diyip ilk üzülenler şimdi bizlerden meraklı vallaTakvime göre 2 bana göre 3 ama dün akşam ki yaptığım hemen çıktı ondan umutlandım. İnşallah vardır ya çok işitiyorum. Önce istemiyordum şimdi içim içimi yiyor :)
6 aydan sonra karnın çıkar kuzu :) daha çok var biz acelecimiz herşey olsun bitsin misaliisticen tabi canım ya anne olmak kadar güzel bişi var mı? plansız oldu diyip ilk üzülenler şimdi bizlerden meraklı vallacumaya kadar sabret canım hem değerin yükselir gider kan verirsin garanti olsun inşallah vardır inşallah bebişin gelmiştir bu ay bu arada benim hamilelikten beklentim çok büyüktü galiba ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi rutine girdim bulantılarım şıp diye kesildi kusma vs kalmadı şimdi sadece randevu günlerini bekleyen normal insan gibiyim çok acayip bişi karnım çıksın istiyorum ne zaman çıkar acaba heyecanlı aylara girsem diye bekliyorum aklınızda olsun ilk haftalarda bulantı kusma varsa aksiyon var yoksa monotona bağlıyon
Kan testi yaptırıcam ama korkuyorum. Varsa değer düşük çıkarsa diye olmamasından ziyade kimyasal olması en çok beni korkutur..
6 aydan sonra karnın çıkar kuzu :) daha çok var biz acelecimiz herşey olsun bitsin misali
Kız inşallah hayırlısıyla normal Doğum olur
Bakalım bi de cinsiyet zamanı ayrı bi heyecan olucak daha dur heleişte bekle zaten gün geçtikçe artıyor değerin ama şöyle bir şey de yapabilirsin istersen cuma idrar testini tekrarla koyulaştıysa gider verirsin kanı ya da pazartesi verirsin. zaten her ihtimalle düşük çıkarsa bekleyeceksin ama 100 falan çıkarsa hiç korkma çok çabuk yükseliyor. benim pazartesi 108 çıkmıştı çarşamba 341 düşün yani
ya aceleden değil ben biliyom ya karşımdakiler bilmiyorlar toplu taşıma araçlarında çok sıkıntı düşünsene gideceğin yere kadar ayakta gidiyon adama kalk ben hamileyim belim karnım ağrıyo desen gülerne kadar erken karnım çıkarsa o kadar kar amin canım istediğim zaten normal doğum sağlıkla büyüsünde zamanı geldiğinde inşallah doğum şeklide belli olur
Bakalım bi de cinsiyet zamanı ayrı bi heyecan olucak daha dur hele
bir garip oblomov benim karnım şimdiden şişti gaz var :)
L laracraft inşallah sende bize katılıyosun cnmm
Ben bi haftadır gazdan gebericemikili testte inşallah görünür diyorum canım ya bakalım o da ayrı bir heyecan
gaz canım daha çok inip şişecek
Çok rahatsız edyo gerçekten 5 aylık gibi duruyo :) bir an önce gitsin :) bebek büyüsünikili testte inşallah görünür diyorum canım ya bakalım o da ayrı bir heyecan
gaz canım daha çok inip şişecek
canım bulantın var mı? benim senin haftalarında başladı ve erken bitti herkes 8den sonra başlar dedi ama benim ilk değerimi öğrendikten sonra başlayıp son gaz artarak devam etmişti. şu son 4 gündür şükür iyiyimbir garip oblomov benim karnım şimdiden şişti gaz var :)
L laracraft inşallah sende bize katılıyosun cnmm
Hiç yok canım inşallah olmaz. Annemde de olmamış hiç :) inşallah anneme çekmişimdir :)canım bulantın var mı? benim senin haftalarında başladı ve erken bitti herkes 8den sonra başlar dedi ama benim ilk değerimi öğrendikten sonra başlayıp son gaz artarak devam etmişti. şu son 4 gündür şükür iyiyim
ay inşallah canım valla çok zor ama şükürler olsun sanırım ben atlattımHiç yok canım inşallah olmaz. Annemde de olmamış hiç :) inşallah anneme çekmişimdir :)
Hiç yok canım inşallah olmaz. Annemde de olmamış hiç :) inşallah anneme çekmişimdir :)
Valla ben kusmaya razıyım kilo almak istemiyorum inşallahta almam :)ay inşallah canım valla çok zor ama şükürler olsun sanırım ben atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?