Bence ben hamileyim canmlaboquick canım. nette sipariş vereceksen gittigidiyordan ver. hatta invincible1980 satıcısı olmasına dikkat et hızlı ve güvenli alışveriş yaparsın
at bakayım testi. olmasa çıkacağını sanmıyorum canım yarın git kan ver bakalım ne çıkacak.Adet olmadım arada sızı giriyor o kadar şimdi bi tane ucuz test vardı onda yine çizgi çıktı olmasa çıkarmı silik çizgi
miratech dışında olmadığı halde çift çizgi çıkaran başka test duymadım ama miratech baya mimli bu konudaAdet olmadım arada sızı giriyor o kadar şimdi bi tane ucuz test vardı onda yine çizgi çıktı olmasa çıkarmı silik çizgi
kız vardır o zaman yaAdet olmadım arada sızı giriyor o kadar şimdi bi tane ucuz test vardı onda yine çizgi çıktı olmasa çıkarmı silik çizgi
Ayy inş darısı başıma bende de eşim de de bi sıkıntı yok ama olmuyo ondan dolayi asilamaya umut bağladım umarım tutarSağol canım. Eşimin sperm sayısı biraz azdı. 1 Sene oldu. Dedim artık yaptıralım. Normal hamilelikten bi farkı yok. Sadece yumurtayı büyütüp çatlatıp spermi gönderiyo doktr.
Astana canım resmiAdet olmadım arada sızı giriyor o kadar şimdi bi tane ucuz test vardı onda yine çizgi çıktı olmasa çıkarmı silik çizgi
Yok pazartesi gel demişti zaten bende il dışında olduğum için çarşamba gelsem olur mu demiştim. Bende merak ediyorum artış iyi mi diye.canım doktor mu çağırdı yarın için 2000li değer erken görmek için... alttan görürsünüz belki ama karından görünmez.
miratech dışında olmadığı halde çift çizgi çıkaran başka test duymadım ama miratech baya mimli bu konuda
kız vardır o zaman ya
Kızlar inşallah vardır eşimde istemişken olsun çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin :) canlarım. Benimki hamile olmasam bile aynı yolda bi sürü arkadaşım var çok şükür hepimiz desteğiz birbirimizeAstana canım resmi
reglin kaç gün geçti? bence biraz geçsin yine yap bitirme testlerini yada cumaya falan kan ver bence var ve geç döllenme olduKızlar inşallah vardır eşimde istemişken olsun çok istiyorum allahım hepimize nasip etsin :) canlarım. Benimki hamile olmasam bile aynı yolda bi sürü arkadaşım var çok şükür hepimiz desteğiz birbirimize
Geçen seferde benim ki geç çıktı sanırım geç yumurtluyorum ben çünkü doktora adetimin 16 günü gittiğimde 14,5 cm yumurtan var demişti. Geçen ki hamileliğimde adetimin 3 günü silik çıkmıştı ay inşallah normal olur yareglin kaç gün geçti? bence biraz geçsin yine yap bitirme testlerini yada cumaya falan kan ver bence var ve geç döllenme oldu
olmayacak diye bir şey yok kuzum benim ilk aklıma gelen geç döllenme oldu. inşallah vardır inşallah sağlıklıdırGeçen seferde benim ki geç çıktı sanırım geç yumurtluyorum ben çünkü doktora adetimin 16 günü gittiğimde 14,5 cm yumurtan var demişti. Geçen ki hamileliğimde adetimin 3 günü silik çıkmıştı ay inşallah normal olur ya
Kimyasal olmasın yine allahım vericekse sağlıklı olsun vermediyse de razıyım
Bence de ben hamileyim :)))
Sende var bir seylerBak böyle çıktı
Valla klomen bi işe yaramıyor komşumda yaptı 2 ay bişey anlamadı folik asit kullandığı ay hamile kaldıRegl oldum
Cumaya randevu aldım kızlar 2. Klomen için aldım ama benim zaten yumurtam çatlıyo klomen faydalı mı ki benim için yoksa kürler mi yapsam :/
bir garip oblomov fikrin var mı canım..
Bebeğim dur bi kaç gün geçsin tam emin olayım belki havadan geçilme yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?