• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kontes001 Kontes001 ve Pinapple Pinapple hayırlı olsun kızlar çok sevindim . Allah sağlıklı sıkıntısız hamilelikler geçirmenizi nasip etsin. sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

L laracraft miratech normal gebelik testi benim hamileliğimde çıkmamıştı güvenilir değil bence. bugünde bekle regl olmazsanda kan ver bence.

aşılama yaptıranlar sizlerinde inşallah tutar hayırlısıyla
Bide ben anlamıyorum mesela geçen 280 di kan testim hala silik çizgi çıkıyordu ne saçma bu gebelik testleri olmazsam şnşlahha kan veririm

Evet canım aşılama benim :)
adetimin 3. günü başladım 2-3 güne bir doktora kontrole gittim. 13. Gün aşılama yaptı doktor.
Canım öncelikle gözünaydın çok sevindim sende şeytanın bacağını kırdın :) bende Mayıs sonu aşılama düşünüyorum inşallah ama tutar mı bilmiyorum.. Sen neden aşılama yaptırdın yani sıkıntı eşin de veya sende var mıydı yoksa beklemek istemediğin için mi??

Canım ben senin testleri anlamıyorum çizgi bariz var nasıl adet olursun.. Kimyasal gebelik mi geçirdin acaba yani pess bu kadarına ben şok
Olmadım kız geldi sandım ama bişey Yok bugün gelir ama bunca zaman peşimi bırakmadı şimdi de bırakacak gibi değil uyuzlar :)

Zaar kimyasal olup olup gidiyor kırık sırık bebekler :KK11:
canım sürekli kimyasal olması da normal değil eğer bu seferki de kimyasal olursa tavsiyem eşin spermlerine baktırsın. bozuk yapıda spermleri çoğunlukta olabilir. kimisi çift kuyruk kimisi büyük başlı kimisi küçük başlı oluyormuş.şubatta hamile kalmasaydım eşimi de yollucaktım ya baya araştırmıştım.

canım sürekli kimyasal olması da normal değil eğer bu seferki de kimyasal olursa tavsiyem eşin spermlerine baktırsın. bozuk yapıda spermleri çoğunlukta olabilir. kimisi çift kuyruk kimisi büyük başlı kimisi küçük başlı oluyormuş.şubatta hamile kalmasaydım eşimi de yollucaktım ya baya araştırmıştım.
Öyle yapıcam zaten eğer sorun varsa gitmiyorsa gebertirim onu bu defa . Bana diyo bende bişey Yok bi daha olursa aynen dediğini yapıcam çift kuyruğu kopsun :KK4:

Canım öncelikle gözünaydın çok sevindim sende şeytanın bacağını kırdın :) bende Mayıs sonu aşılama düşünüyorum inşallah ama tutar mı bilmiyorum.. Sen neden aşılama yaptırdın yani sıkıntı eşin de veya sende var mıydı yoksa beklemek istemediğin için mi??
Sağol canım. Eşimin sperm sayısı biraz azdı. 1 Sene oldu. Dedim artık yaptıralım. Normal hamilelikten bi farkı yok. Sadece yumurtayı büyütüp çatlatıp spermi gönderiyo doktr.

canım doktor mu çağırdı yarın için 2000li değer erken görmek için... alttan görürsünüz belki ama karından görünmez.
Benimkini de alttan gördü kızlar, çok şükür sağlıklı dedi. Yalnız bugün ayak parmaklarım da kasılmalar başladı neden olur bi fikri olan var mi

laboquick canım. nette sipariş vereceksen gittigidiyordan ver. hatta invincible1980 satıcısı olmasına dikkat et hızlı ve güvenli alışveriş yaparsın
Bende şimdi ordan alıcam bakıyorum 40 olanından alayım dedim fiyatta uygun dılarda 5 tanesi 27 tl

Back