- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Nasıl kullanıcam ve hangi marka tavsiye edersin ovulasyonda ilk defa kullanıcamÖbür aya ovu testi kullanıcam netten alırım hele bide böyle deneyeyim bakalım ne olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kullanıcam ve hangi marka tavsiye edersin ovulasyonda ilk defa kullanıcamÖbür aya ovu testi kullanıcam netten alırım hele bide böyle deneyeyim bakalım ne olcak
nasıl hastalandın canım bildiğin kan mı geldi lekelendin mi? valla bu ayda olmadı regl oldum diyenlerin çoğu şu an hamile.senin testinde bariz çizgi vardı bu testler nasıl böyle yanlış sonuç veriyorlar? o testin o kadar kırmızı çıkması değerinin 50ye yakın olduğunu gösterir hayalet çizgi bile değildiHastalandım kızçeler :))))
Öbür aya inşallah tutar ya
Yok kız daha gelmedi dün geldi sandım Yok gelmemiş belki de kimyasal yaşıyorum anlamadım sağlıksız olacaksa olmasın canm zaten bi düşüğüm var yeter bana. Bugün olurum yanasıl hastalandın canım bildiğin kan mı geldi lekelendin mi? valla bu ayda olmadı regl oldum diyenlerin çoğu şu an hamile.senin testinde bariz çizgi vardı bu testler nasıl böyle yanlış sonuç veriyorlar? o testin o kadar kırmızı çıkması değerinin 50ye yakın olduğunu gösterir hayalet çizgi bile değildi
Bu miratech erken gebelik testi ben garanti varsa çıksın diye dün gittim bunu aldım ama Yok negatif çıktı hastalandım sandım gelmedi bugün kesin gelir inşallah öbür aya sağlıklı bi bebiş tuttururum
bişi diyeyim mi miratechin normal gebelik testi hiç güvenilir değilken erken gebelik testini bilemedim ben o 2. çizgiyi görünce senden umutluydum sadece testi bilmediğimden güvenilir mi acaba demiştimBu miratech erken gebelik testi ben garanti varsa çıksın diye dün gittim bunu aldım ama Yok negatif çıktı hastalandım sandım gelmedi bugün kesin gelir inşallah öbür aya sağlıklı bi bebiş tuttururum
Kız keşke çıksa ama İnan zerre ümidim Yok bi önceki gebeliğimde adetimden 2 gün sonra çıkmıştı ondan önce çıkmadı hiçbir şekilde acaba geç mi yumurtluyorum diyorum onu öğrenmek içinde ovulasyon testi yapıcam çünkü ne zaman yumurtluyorum hiçbir bilgim Yok..Ben bat gününden 1 gün önce, akşam saatlerinde normal kaset test ile öğrendim hamile olduğumu..
Aynı gün, gündüz erken test yapmıştım.Hatta bir gün önce de şu 7 gün öncesine kadar kesin olduğunu iddia eden erken testlerden yapmıştım..Hepsi negatifti..
Erken testler hikaye yani ve bat gününe kadar yada bat geçene kadar testlerde çıkmayabiliyor çift çizgi..ümidini yitirme şeker, bugün çıkar belki pembe çizgin..inşallah hadi bakalım
Aman neyse ne canm varsa vardır yoksa diğer aya acelem Yok stres yapıp ta canımı sıkmayacam bu seferbişi diyeyim mi miratechin normal gebelik testi hiç güvenilir değilken erken gebelik testini bilemedim ben o 2. çizgiyi görünce senden umutluydum sadece testi bilmediğimden güvenilir mi acaba demiştim
siz görüyor musunuz? burda görünmüyor diyebiliyorumbir garip oblomov
hamilelik imzan nasıl duruyor senin? kimseninki çıkmıyor?
biz de öyle diyoruz işte, birden aydı hatunKız hamile olabilirim ha dün olmadım bugünde bişey Yok belki vardır :) idrara geçmemiştir geçen seferde aynısı oldu çıkmadı 2 gün silik çıkmıştı ay dur
bir tek seninki görünüyor valla..siz görüyor musunuz? burda görünmüyor diyebiliyorum
bekle canım bekle gelmedik kırmızıdan unudu kes boşver gelmesin pis kaka oKız hamile olabilirim ha dün olmadım bugünde bişey Yok belki vardır :) idrara geçmemiştir geçen seferde aynısı oldu çıkmadı 2 gün silik çıkmıştı ay dur
bir tek seninki görünüyor valla..
hani test?Bu testi şimdi negatif yaptım resimde bundada var çizgi