Canm siz niye aşılama deniyorsunuz ? Normal yolla olmuyor mu yoksa sorun mu varBenim 18 mm di canım çatlatma ignesini vur dedigi gün. 18 -20 mmde çatlatma iğnesi oluyormuş zaten. Igneyi gece 12de yaptim 36 saat sonra da asilama oldu. Pazartesiye senin de 18 mm olur galiba çarşamba falan da aşılama diyebilir tabi bunu kendimi baz alarak söylüyorum canım hayırlısıyla atlatirsin ve mutlu sona ulaşırsın.
Sorunumuz yok ama yaş dolayısıyla ve sebepsiz gebelik oluşmuyor ondan canım. 17 ay bitiyor canim bu ay bebeğim gelecek inşallahCanm siz niye aşılama deniyorsunuz ? Normal yolla olmuyor mu yoksa sorun mu var
Amin inşallah canım darısı bu ay size olsun insallahHayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
aa canım hayırlısı olsun maşallah değerin çok güzelKızlar sonucum 596 çıktı iyi mi sizce
Bizimki de 24 ay canımSorunumuz yok ama yaş dolayısıyla ve sebepsiz gebelik oluşmuyor ondan canım. 17 ay bitiyor canim bu ay bebeğim gelecek inşallah
amiin insallah canim benimaa canım hayırlısı olsun maşallah değerin çok güzelay hadi nisan geldi pir geldi inşallah bütün kızlara nasip olur bu ay
İnşallah cok bekletmesinler bizi artık kavusalim yavrularimizaBizimki de 24 ay canım
reglini kaç gün geçti canım? 1-2 günse yüksek değil ama geçmediyse bilememamiin insallah canim benimdegerim biraz yuksek gibi ikiz mi acaba diye dusunur oldum etrafimda ikiz cok
Gecti gecti tatlim 2 gün gecti Rabbim sagliklisini versin insallahhreglini kaç gün geçti canım? 1-2 günse yüksek değil ama geçmediyse bilemem
Iyi tatlim benim 2 gun gecince 700lerdeydi ama tek kese tek kalp atisi duyuldu. Amin canim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallahGecti gecti tatlim 2 gün gecti Rabbim sagliklisini versin insallahh
Ay 10 kişi kaldık hamile adayı şaka gibi hadi 0 layalm artık şunu :)
Günaydın kızlar mutlu haftasonları :)
Kolay bi işlem canım 10 günde bitiyoİyi haber var Mi diye geldim
Biz de artık asilamayi düşünmeye başlayacağız kızlar
Bekle bekle değişen bir şey yok
Kolay bi işlem canım 10 günde bitiyo
Değerim 478 çıktı canım 1 gün geçmeyle. Senin kaç çıkmıştı
İyi haber var Mi diye geldim
Biz de artık asilamayi düşünmeye başlayacağız kızlar
Bekle bekle değişen bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?