2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Amin inşallah canım kese deger kac olunca gözükür acaba
Deger pek onemlı degıl canm ben adet gecıkmemın 10. gunu gıttım kese gorundu ondan sonra doktor ıkı hafta sonraya kalp atısı ıcın cagırıyo.yanı sen bır hafta sonra gıdersen cuma gunu falan keseyı gorursun buyuk ıhtımal canm

Canım benim çok sevinirim ismim betül diye dua eder misin..

Ben hergün Ya varis, Rabbi hebli mines salihin, Rabbi hebli min ledünke.. duasını okuyorum canım hep dilimde bunlar..

Bu arada jel fiyatı nedir canım ??

Sağol canım hadi hayırlısıyla göreyim keseyi de insallah

Sağol canım hadi hayırlısıyla göreyim keseyi de insallah
Amın canm ıns.bız kalp atısını da duyduk ve bır ay sonraya atmıstı doktor kontrolu yanı 12.haftada cagırdı 10.haftama gırdm zaman gecmıyo acaba ne yapıyo mınnak ıcerde dıye.veee 8.haftada bulantılar baslıyo ıns senın baslamaz bugun ıkı kez lavabo yolu tuttum zor ama olsn deger

Yaa iyidir inşallah bebisler sağlıkla büyüsünler inşallah bende şimdilik bir şey yok vajina da ağrı kasiklar da hafif ağrı dışında onlarda normaldir heralde.. bulantı dan çok korkuyorum umarım olmaz

Evet çok şükür 1-2 sa oluyor ogreneli:)) jeomed jel 25 tl fln di sanırım. Duaları da adına okurum hiç merak etme hemen arkamdan sen hamile kalacaksın belki de şuan hamilesin bile :)

Canımm çok sevindim yaa hamileyimm diye paylaşmadın galiba ondan çok şaşırdım :) hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

İnşallah hamileyimdir canım yaa Allah razı olsun ❤❤

Paylaştım aslında kuzu :)) amin inşallah sağlıklı bi gebelik sağlıklı hayırlı bi bebek olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sıra sende

Ins canm olmaz

kızlar doktordan geldim şimdi. bir yumurtam atağa geçmiş. 13 milim. beren20 kaçta oluyor aşılama? pazartesi tekrar kontrol sanırım az kaldı. 2 gün önce 6 idi
Benim 18 mm di canım çatlatma ignesini vur dedigi gün. 18 -20 mmde çatlatma iğnesi oluyormuş zaten. Igneyi gece 12de yaptim 36 saat sonra da asilama oldu. Pazartesiye senin de 18 mm olur galiba çarşamba falan da aşılama diyebilir tabi bunu kendimi baz alarak söylüyorum canım hayırlısıyla atlatirsin ve mutlu sona ulaşırsın.

Kızlar YouTube'dan bi video gözüme çarptı idrar testini kolaya batırıyorlar pozitif veriyor :) kolada da mı hamilelik hormonu var ? Beynim yandı yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…