Amin inşallah canım kese deger kac olunca gözükür acabaHayırlı olsn bebısın canm darısı kese ve kalp atısına ıns
Deger pek onemlı degıl canm ben adet gecıkmemın 10. gunu gıttım kese gorundu ondan sonra doktor ıkı hafta sonraya kalp atısı ıcın cagırıyo.yanı sen bır hafta sonra gıdersen cuma gunu falan keseyı gorursun buyuk ıhtımal canmAmin inşallah canım kese deger kac olunca gözükür acaba
Canım her gün 100 tane ya varis oku. Birde meryem suresi başlamıştım ben, ve o dediğim jeli al ben kullandığım ay hamile kaldım kuruluk olunca spermler ilerleyemiyor fazla. Çok çok dua ettim o jel de vesile oldu diye düşünüyorum. Her gün rabbi hebli minessalihin okudum dualarımda seni de söyleyeceğim insallah
Evet çok şükür 1-2 sa oluyor ogreneli:)) jeomed jel 25 tl fln di sanırım. Duaları da adına okurum hiç merak etme hemen arkamdan sen hamile kalacaksın belki de şuan hamilesin bile :)Bu arada sen hamile misin yaa ben ne ara kaçırdımPinapple
Sağol canım hadi hayırlısıyla göreyim keseyi de insallahDeger pek onemlı degıl canm ben adet gecıkmemın 10. gunu gıttım kese gorundu ondan sonra doktor ıkı hafta sonraya kalp atısı ıcın cagırıyo.yanı sen bır hafta sonra gıdersen cuma gunu falan keseyı gorursun buyuk ıhtımal canm
Amın canm ıns.bız kalp atısını da duyduk ve bır ay sonraya atmıstı doktor kontrolu yanı 12.haftada cagırdı 10.haftama gırdm zaman gecmıyo acaba ne yapıyo mınnak ıcerde dıye.veee 8.haftada bulantılar baslıyo ıns senın baslamaz bugun ıkı kez lavabo yolu tuttum zor ama olsn degerSağol canım hadi hayırlısıyla göreyim keseyi de insallah
Yaa iyidir inşallah bebisler sağlıkla büyüsünler inşallah bende şimdilik bir şey yok vajina da ağrı kasiklar da hafif ağrı dışında onlarda normaldir heralde.. bulantı dan çok korkuyorum umarım olmazAmın canm ıns.bız kalp atısını da duyduk ve bır ay sonraya atmıstı doktor kontrolu yanı 12.haftada cagırdı 10.haftama gırdm zaman gecmıyo acaba ne yapıyo mınnak ıcerde dıye.veee 8.haftada bulantılar baslıyo ıns senın baslamaz bugun ıkı kez lavabo yolu tuttum zor ama olsn deger
Evet çok şükür 1-2 sa oluyor ogreneli:)) jeomed jel 25 tl fln di sanırım. Duaları da adına okurum hiç merak etme hemen arkamdan sen hamile kalacaksın belki de şuan hamilesin bile :)
İnşallah canım seni de silecez listeden :)Ay 10 kişi kaldık hamile adayı şaka gibi hadi 0 layalm artık şunu :)
Günaydın kızlar mutlu haftasonları :)
Paylaştım aslında kuzu :)) amin inşallah sağlıklı bi gebelik sağlıklı hayırlı bi bebek olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sıra sendeCanımm çok sevindim yaa hamileyimm diye paylaşmadın galiba ondan çok şaşırdım :) hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
İnşallah hamileyimdir canım yaa Allah razı olsun ❤❤
Cook teşekkür ederim inşallah darısı hemen size olsun kuzum dualarımdasinizPinapple cok sevindim degerin de cok guzel cikmis masallah. Ay darisi basimiza artik ya :)
Ins canm olmazYaa iyidir inşallah bebisler sağlıkla büyüsünler inşallah bende şimdilik bir şey yok vajina da ağrı kasiklar da hafif ağrı dışında onlarda normaldir heralde.. bulantı dan çok korkuyorum umarım olmaz
Benim 18 mm di canım çatlatma ignesini vur dedigi gün. 18 -20 mmde çatlatma iğnesi oluyormuş zaten. Igneyi gece 12de yaptim 36 saat sonra da asilama oldu. Pazartesiye senin de 18 mm olur galiba çarşamba falan da aşılama diyebilir tabi bunu kendimi baz alarak söylüyorum canım hayırlısıyla atlatirsin ve mutlu sona ulaşırsın.kızlar doktordan geldim şimdi. bir yumurtam atağa geçmiş. 13 milim.beren20 kaçta oluyor aşılama? pazartesi tekrar kontrol sanırım az kaldı. 2 gün önce 6 idi
Maşallah canım degerin çok güzel inşallah bize de bu degerleri görmek nasip olurDeğerim 478 çıktı canım 1 gün geçmeyle. Senin kaç çıkmıştı
Hayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarrr adetim 2 gün gecikmişti test yaptım ve hamileyiiiimm
Keşke önceden anlasak içimizde olup bitenleriHayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?