• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

canım seni kasım anneleri topiğin de göremiyorum başka bir gurupta mısın? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Okuyorm sureklı canm ama yazmıyorm pek .sadece 3 topıkte dolanıyorm aklım karısmasın dıye.bulantımda bellı olmuyo bı gun ıyıyım ıkı gun kusuyorm falan ama sukur koku hassasıyetm yok yemegımı yapıp yıyorm 9 bıttı 10 haftaya gırdk sukur.

Az önce gidip kan verdik 2 saate çıkacak. Ne olur bana dua edin güzel sonuçlar alayım öyle heycanliyim ki

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-07-21-28-26.jpg
    Screenshot_2017-04-07-21-28-26.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 34
Az önce gidip kan verdik 2 saate çıkacak. Ne olur bana dua edin güzel sonuçlar alayım öyle heycanliyim ki
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu ay baya bereketli bi ay maşallah :) kan sonucunu merakla bekliyoruz :)

Aaaa bu ne surpriz sessiz sedasiz. Yasasin hamisler artiyor darisi bizlere
Çok şükür canım adetlerim düzensiz olduğu için ben adet olurum sanıyordum. Bu arada hiç bi belirtim de yoktu aynı önceki aylarda ki gibi adet sancısı çektim çok dua ediyorum Rabbim sizlere de verecek inşallah

Canım inan razıyım öyle silik olmasına :KK43: beklerim bi kaç gün daha ama canım çok yanıyo iş çıkışı eczaneye uğradım hevesle 4 tane test aldım yaptım birini sonuç ortada :KK43:

Kendimi çok işe yaramaz boş hissediyorum :KK43:
Canm öyle hissetme ben iki senedir bekliyorum bi kere oldu oda kimyasal düşükle sonuçlandı. Üzülme elbet zamanı vardır. Bende beklemedeyim bu ay olmazsa öbür aya canını sıkma sakın

Canm öyle hissetme ben iki senedir bekliyorum bi kere oldu oda kimyasal düşükle sonuçlandı. Üzülme elbet zamanı vardır. Bende beklemedeyim bu ay olmazsa öbür aya canını sıkma sakın

Kuzu bence sen de hamilesin.. İnşallah..

Hayırlısı olsun ağlamakla sızlamakla bebek gelip karnıma yerleşmiyor herşey sabır herşeyin bir vakti var benim sadece canım artık çok çok fazla yanıyor..

Teşekkür ederim desteğiniz için ❤

Kuzu bence sen de hamilesin.. İnşallah..

Hayırlısı olsun ağlamakla sızlamakla bebek gelip karnıma yerleşmiyor herşey sabır herşeyin bir vakti var benim sadece canım artık çok çok fazla yanıyor..

Teşekkür ederim desteğiniz için ❤
Canım her gün 100 tane ya varis oku. Birde meryem suresi başlamıştım ben, ve o dediğim jeli al ben kullandığım ay hamile kaldım kuruluk olunca spermler ilerleyemiyor fazla. Çok çok dua ettim o jel de vesile oldu diye düşünüyorum. Her gün rabbi hebli minessalihin okudum dualarımda seni de söyleyeceğim insallah

Back