- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Öyle hissetme kuzum hayırlısını sağlıklısını iste dua et. İnşallah olacak.
Canım benim inşallah çok sağol
Senin de değerin iyi çıkmış maşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle hissetme kuzum hayırlısını sağlıklısını iste dua et. İnşallah olacak.
Okuyorm sureklı canm ama yazmıyorm pek .sadece 3 topıkte dolanıyorm aklım karısmasın dıye.bulantımda bellı olmuyo bı gun ıyıyım ıkı gun kusuyorm falan ama sukur koku hassasıyetm yok yemegımı yapıp yıyorm 9 bıttı 10 haftaya gırdk sukur.canım seni kasım anneleri topiğin de göremiyorum başka bir gurupta mısın? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Amın canm ınsSağol kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah.
Amin inşallah canım. Allah nasip etmişse herşey olur. Nasip etmemişse ne yaparsan yap elinden bişey gelmez.Canım benim inşallah çok sağol
Senin de değerin iyi çıkmış maşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
Aaaa maşaAllah çok net çıkmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimKızlarrr adetim 2 gün gecikmişti test yaptım ve hamileyiiiimm
Amin canım inşallah kan değerim de güzel çıkar sağlıklı bi gebelik olurAaaa maşaAllah çok net çıkmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
InşaAllah canım haber verAmin canım inşallah kan değerim de güzel çıkar sağlıklı bi gebelik olur
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu ay baya bereketli bi ay maşallah :) kan sonucunu merakla bekliyoruz :)Az önce gidip kan verdik 2 saate çıkacak. Ne olur bana dua edin güzel sonuçlar alayım öyle heycanliyim ki
MaşaAllah gayet iyi çok güzelKızlar sonucum 596 çıktı iyi mi sizce
Çok iyi canım ben benimkine yüksek diyodum :)Kızlar sonucum 596 çıktı iyi mi sizce
Aaaa bu ne surpriz sessiz sedasiz. Yasasin hamisler artiyor darisi bizlereAz önce gidip kan verdik 2 saate çıkacak. Ne olur bana dua edin güzel sonuçlar alayım öyle heycanliyim ki
Çok şükür canım adetlerim düzensiz olduğu için ben adet olurum sanıyordum. Bu arada hiç bi belirtim de yoktu aynı önceki aylarda ki gibi adet sancısı çektim çok dua ediyorum Rabbim sizlere de verecek inşallahAaaa bu ne surpriz sessiz sedasiz. Yasasin hamisler artiyor darisi bizlere
Canm öyle hissetme ben iki senedir bekliyorum bi kere oldu oda kimyasal düşükle sonuçlandı. Üzülme elbet zamanı vardır. Bende beklemedeyim bu ay olmazsa öbür aya canını sıkma sakınCanım inan razıyım öyle silik olmasına beklerim bi kaç gün daha ama canım çok yanıyo iş çıkışı eczaneye uğradım hevesle 4 tane test aldım yaptım birini sonuç ortada
Kendimi çok işe yaramaz boş hissediyorum
Canm öyle hissetme ben iki senedir bekliyorum bi kere oldu oda kimyasal düşükle sonuçlandı. Üzülme elbet zamanı vardır. Bende beklemedeyim bu ay olmazsa öbür aya canını sıkma sakın
Hayırlı olsn bebısın canm darısı kese ve kalp atısına ınsKızlar sonucum 596 çıktı iyi mi sizce
Canım her gün 100 tane ya varis oku. Birde meryem suresi başlamıştım ben, ve o dediğim jeli al ben kullandığım ay hamile kaldım kuruluk olunca spermler ilerleyemiyor fazla. Çok çok dua ettim o jel de vesile oldu diye düşünüyorum. Her gün rabbi hebli minessalihin okudum dualarımda seni de söyleyeceğim insallahKuzu bence sen de hamilesin.. İnşallah..
Hayırlısı olsun ağlamakla sızlamakla bebek gelip karnıma yerleşmiyor herşey sabır herşeyin bir vakti var benim sadece canım artık çok çok fazla yanıyor..
Teşekkür ederim desteğiniz için ❤