Evet canım aşılama benim :)Canimm mmm nasıl yani hamile misin nnnn
Ayy ben sok ben iptal
Çooook sevindim nasıl oldu asilama mi Ayyy süper yaaa
Allahim darısı bizlere artij olur
Herkese iyi pazarlar kizlar@mervem-metem ne durumdasın canım var mı gelen giden?
Benimde yarın canm :)Tatlım olmadım daha salı adet günüm inşallah olmam :) iyi pazarlar canım benim :)
Benimde yarın canm :)
Bakalım kasmıyorum :) ne zaman teşrif ederse minnoş :)Sen hamilesin gibi hissediyorum nedense :)
Günaydın kızlargünlerimiz çok güzel geçsin inşallah
Bakalım kasmıyorum :) ne zaman teşrif ederse minnoş :)
Biraz önce yaptım önce yoktu sonra çıktı dikkate almalımıuım hastalanmadım
vuhu bence var gibi dur bakim yarına kadar bekle:)Sinir oldum yemin ederim valla patlamaya hazır bomba gibiyim
ne kadar sonra çıktı? bu testleri nerden buluyonuz ya certain falan yok mu? al bi falan ben bu markalara güvenemiyorumBiraz önce yaptım önce yoktu sonra çıktı dikkate almalımıuım hastalanmadım
Valla bizim buradakiler malne kadar sonra çıktı? bu testleri nerden buluyonuz ya certain falan yok mu? al bi falan ben bu markalara güvenemiyorumama test doğruysa bence var
yani güvenilirliklerini bilmediğim için kesin bişi diyemiyorum ama laboquickle falan yapsan böyle çıksa tamam kesin hamilesin derdim.bence bekle hem varsada değerin güzelce artsın inşallah bebeğin seninledir canımValla bizim buradakiler mal
Bebetime albi nino bilmediğim markalar
Ay bıktım valla bıraktım yoktur eli kulağındadır hastalanırım öbür aya adam akıllı doktora gidicem
Morelim bozuldu eşim ilk defa çok istekli keşke olsaydı bu ayyani güvenilirliklerini bilmediğim için kesin bişi diyemiyorum ama laboquickle falan yapsan böyle çıksa tamam kesin hamilesin derdim.bence bekle hem varsada değerin güzelce artsın inşallah bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?