• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canimm mmm nasıl yani hamile misin nnnn

Ayy ben sok ben iptal

Çooook sevindim nasıl oldu asilama mi Ayyy süper yaaa

Allahim darısı bizlere artij olur
Evet canım aşılama benim :)
adetimin 3. günü başladım 2-3 güne bir doktora kontrole gittim. 13. Gün aşılama yaptı doktor.

Eklentiler

• photo.jpg
    photo.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 32
ne kadar sonra çıktı? bu testleri nerden buluyonuz ya certain falan yok mu? al bi falan ben bu markalara güvenemiyorum:işsiz:ama test doğruysa bence var:anneadayı:
Valla bizim buradakiler mal :D
Bebetime albi nino bilmediğim markalar :D
Ay bıktım valla bıraktım yoktur eli kulağındadır hastalanırım öbür aya adam akıllı doktora gidicem

Valla bizim buradakiler mal :KK70:
Bebetime albi nino bilmediğim markalar :KK70:
Ay bıktım valla bıraktım yoktur eli kulağındadır hastalanırım öbür aya adam akıllı doktora gidicem
yani güvenilirliklerini bilmediğim için kesin bişi diyemiyorum ama laboquickle falan yapsan böyle çıksa tamam kesin hamilesin derdim.bence bekle hem varsada değerin güzelce artsın inşallah bebeğin seninledir canım:KK200:

Başkasına dua edersen, melek de sana dua eder
Günün Hadis-i Şerifi...
Bismillahirrahmanirrahim
Ebü’d–Derdâ radıyallahu anh Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinlediğini söylemiştir:
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.”
Müslim, Zikir 86.

yani güvenilirliklerini bilmediğim için kesin bişi diyemiyorum ama laboquickle falan yapsan böyle çıksa tamam kesin hamilesin derdim.bence bekle hem varsada değerin güzelce artsın inşallah bebeğin seninledir canım:KK200:
Morelim bozuldu eşim ilk defa çok istekli keşke olsaydı bu ay :(
Hani ele geçmişken olsa güzel olurdu ama işte nasipten ötesi Yok.
Bakalım diğer aya doktora giderim olmazsa

Back