• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

oh maşallah canım çok sevindim ya:halay::halay: 341.1 çıkmıştı canım bat günümde sonra baktırmadım 1 hafta sonra gittim keseyi gördüm. sende öyle yap:KK66:
Aynen bende çarşamba gidecem cnm. Mecbur il dışına çıkacaz inşallah görürüm :) bende korktum acaba ikiz falan mı diye de

Aynen bende çarşamba gidecem cnm. Mecbur il dışına çıkacaz inşallah görürüm :) bende korktum acaba ikiz falan mı diye de
yok tatlım normal :KK48:hep düşük değerler duymaya alıştık 20lerde 100lerde bende ilk acaba dedim birde benim kese fasulye şeklindeydi 2 kese gibi bebiş içinde 2 tane gibiydi ama 15gün sonra tek kalp atışı vardı ve inanamadım 8mm kese kocaman olmuş içinde 1,39cm bebişim vardı:nazar::KK200: sende göreceksin o günleri inşallah. sayfadaki bütün kızlara dilerim tez vakitte güzel haberler vermek nasip olsun:dua:

Son düzenleme:
tatlım birde ben ve ismetbeyinbiricikhanımı şubat hamilesiyiz sen mart:KK66: martın açılışını sen yaptın:KK48: öğrendiğin ay 1 aylık oluyorsun ya:KK200:

Değerim 478 çıktı canım 1 gün geçmeyle. Senin kaç çıkmıştı
Cok sevındm canm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn fazla yazmasamda takıp edıyorm topıgı.darısı ıns dıger kızlara olsn su guzel gunler hurmetıne ıns

canım çok çok yeni bir gebelik olabilir koyulaşmayı gözlemle 2 günde bir test yap bakalım regl gününe kadar regl gününde kan verirsin daha da koyulaşırsa ay hadi inşallah güzel haberler başlıyor kızlar:nazar::nazar::KK200::KK200:
Canm başka bi markayla denedim çizgi belli belirsiz Yok gibi bence markayla alakalı oncomed kullandım çıktı ama frely de çıkmadı bence yoktur ya Boşu boşuna kendime heves yapmayayım :)
Öbür aya tam gaz devam edicem :)

Canm başka bi markayla denedim çizgi belli belirsiz Yok gibi bence markayla alakalı oncomed kullandım çıktı ama frely de çıkmadı bence yoktur ya Boşu boşuna kendime heves yapmayayım :)
Öbür aya tam gaz devam edicem :)

canım şimdi laboquickten ve certain den başka marka kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bence bekle tedbirli ol.

Bat salı günü

Kasık batmalarımdan, beyaz akıntımdan, göğüslerimin acımasından ümitlendim test yaptım yine kocaman bir tek çizgi..

öyle bıktım ki artık bağıra bağıra ağlayasım var demin isyan ettim Allahım beni hiç mi sevmiyosun diye :KK43: canım öyle çok yanıyo ki dayanamıyorum :KK43: :KK43:

Eklentiler

• 20170407_185543.jpg
    20170407_185543.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 41
Bat salı günü

Kasık batmalarımdan, beyaz akıntımdan, göğüslerimin acımasından ümitlendim test yaptım yine kocaman bir tek çizgi..

öyle bıktım ki artık bağıra bağıra ağlayasım var demin isyan ettim Allahım beni hiç mi sevmiyosun diye :KK43: canım öyle çok yanıyo ki dayanamıyorum :KK43: :KK43:
Canım daha çok erken ki bi arkadaşım gününde test yaptı bak atayım sana

Eklentiler

• IMG-20170406-WA0013.jpg
    IMG-20170406-WA0013.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 41
Canım daha çok erken ki bi arkadaşım gününde test yaptı bak atayım sana

Canım inan razıyım öyle silik olmasına :KK43: beklerim bi kaç gün daha ama canım çok yanıyo iş çıkışı eczaneye uğradım hevesle 4 tane test aldım yaptım birini sonuç ortada :KK43:

Kendimi çok işe yaramaz boş hissediyorum :KK43:

Canım inan razıyım öyle silik olmasına :KK43: beklerim bi kaç gün daha ama canım çok yanıyo iş çıkışı eczaneye uğradım hevesle 4 tane test aldım yaptım birini sonuç ortada :KK43:

Kendimi çok işe yaramaz boş hissediyorum :KK43:
Öyle hissetme kuzum hayırlısını sağlıklısını iste dua et. İnşallah olacak.

Back