- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Haftaya salı yada çarşamba aşılama olur cnmkızlar doktordan geldim şimdi. bir yumurtam atağa geçmiş. 13 milim. @beren20 kaçta oluyor aşılama? pazartesi tekrar kontrol sanırım az kaldı. 2 gün önce 6 idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya salı yada çarşamba aşılama olur cnmkızlar doktordan geldim şimdi. bir yumurtam atağa geçmiş. 13 milim. @beren20 kaçta oluyor aşılama? pazartesi tekrar kontrol sanırım az kaldı. 2 gün önce 6 idi
oh maşallah canım çok sevindim ya 341.1 çıkmıştı canım bat günümde sonra baktırmadım 1 hafta sonra gittim keseyi gördüm. sende öyle yapDeğerim 478 çıktı canım 1 gün geçmeyle. Senin kaç çıkmıştı
Aynen bende çarşamba gidecem cnm. Mecbur il dışına çıkacaz inşallah görürüm :) bende korktum acaba ikiz falan mı diye deoh maşallah canım çok sevindim ya 341.1 çıkmıştı canım bat günümde sonra baktırmadım 1 hafta sonra gittim keseyi gördüm. sende öyle yap
yok tatlım normal hep düşük değerler duymaya alıştık 20lerde 100lerde bende ilk acaba dedim birde benim kese fasulye şeklindeydi 2 kese gibi bebiş içinde 2 tane gibiydi ama 15gün sonra tek kalp atışı vardı ve inanamadım 8mm kese kocaman olmuş içinde 1,39cm bebişim vardı sende göreceksin o günleri inşallah. sayfadaki bütün kızlara dilerim tez vakitte güzel haberler vermek nasip olsunAynen bende çarşamba gidecem cnm. Mecbur il dışına çıkacaz inşallah görürüm :) bende korktum acaba ikiz falan mı diye de
Cok sevındm canm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn fazla yazmasamda takıp edıyorm topıgı.darısı ıns dıger kızlara olsn su guzel gunler hurmetıne ınsDeğerim 478 çıktı canım 1 gün geçmeyle. Senin kaç çıkmıştı
Canm başka bi markayla denedim çizgi belli belirsiz Yok gibi bence markayla alakalı oncomed kullandım çıktı ama frely de çıkmadı bence yoktur ya Boşu boşuna kendime heves yapmayayım :)canım çok çok yeni bir gebelik olabilir koyulaşmayı gözlemle 2 günde bir test yap bakalım regl gününe kadar regl gününde kan verirsin daha da koyulaşırsa ay hadi inşallah güzel haberler başlıyor kızlar
Oh be darisi bizlere vallahi boyle gordukce umidim artıyorAynen bende çarşamba gidecem cnm. Mecbur il dışına çıkacaz inşallah görürüm :) bende korktum acaba ikiz falan mı diye de
canım seni kasım anneleri topiğin de göremiyorum başka bir gurupta mısın? nasılsın nasıl gidiyor hamilelikCok sevındm canm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn fazla yazmasamda takıp edıyorm topıgı.darısı ıns dıger kızlara olsn su guzel gunler hurmetıne ıns
Canm başka bi markayla denedim çizgi belli belirsiz Yok gibi bence markayla alakalı oncomed kullandım çıktı ama frely de çıkmadı bence yoktur ya Boşu boşuna kendime heves yapmayayım :)
Öbür aya tam gaz devam edicem :)
Evet kuzum bat tarihine göre yazmıştım hepsinitatlım birde ben ve ismetbeyinbiricikhanımı şubat hamilesiyiz sen mart martın açılışını sen yaptın öğrendiğin ay 1 aylık oluyorsun ya
Sağol kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah.Cok sevındm canm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn fazla yazmasamda takıp edıyorm topıgı.darısı ıns dıger kızlara olsn su guzel gunler hurmetıne ıns
Allah büyük canım olacak sizinde inşallah.Oh be darisi bizlere vallahi boyle gordukce umidim artıyor
Var seninde :)Az durun size yetişecez :)))
Al mutlaka canım ben de hep kuruyum ve aciyordu jeli kullandıktan sonra geçen zamanıma acıdım :))
Canım daha çok erken ki bi arkadaşım gününde test yaptı bak atayım sanaBat salı günü
Kasık batmalarımdan, beyaz akıntımdan, göğüslerimin acımasından ümitlendim test yaptım yine kocaman bir tek çizgi..
öyle bıktım ki artık bağıra bağıra ağlayasım var demin isyan ettim Allahım beni hiç mi sevmiyosun diye canım öyle çok yanıyo ki dayanamıyorum
Canım daha çok erken ki bi arkadaşım gününde test yaptı bak atayım sana
Öyle hissetme kuzum hayırlısını sağlıklısını iste dua et. İnşallah olacak.Canım inan razıyım öyle silik olmasına beklerim bi kaç gün daha ama canım çok yanıyo iş çıkışı eczaneye uğradım hevesle 4 tane test aldım yaptım birini sonuç ortada
Kendimi çok işe yaramaz boş hissediyorum