Sağol canım. İnşallah herşey yolundadır. Tek tek arkamdan gelin sizde inşallah :)Canım çok güzel bir haber çok sevindim hayırlara vesile olsun .Birimiz daha bu güzel mutluluğa yaklaştı darısı bizlere sen adım attın iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
hayırlı olsun kuzumm. İnşallah tutunacaklar canım.Kızlar aşılamamı oldum inşallah bu ay melegim geliyor. Dua edin benim için mutlu haberlerle döneyim çok girmeyi düşünmüyorum bu aralar kkya...Kontes001 deniz_ve_mehtap bir garip oblomov @mervem-metem seviyorum sizi
Ay esin ne guzel sabirli benim esim yine daha kese gormeden butun arkadaslarina soylemis adam gizli gizli babaliga acti galiba sanki 2 sene ikna icin ugrasan ben degildimBende söylemek istiyorum ama eşimde kalp atışından sonra söyleyelim diyo. Heralde söylemeyiz :)
Oh ne güzel. Bizimkide çok istiyoda tedbirli davranıyo. Teste bile inanmadı :)Ay esin ne guzel sabirli benim esim yine daha kese gormeden butun arkadaslarina soylemis adam gizli gizli babaliga acti galiba sanki 2 sene ikna icin ugrasan ben degildimher kontrole gelmene gerek yok diyorum olsun ultrasonla bakinca yine gorurmus belki yine kalp atisini duyarmis onlarin hayalinde
@mervem-metem canım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah yeni yaşında bebeğinde seninle olur
Kızlar aşılamamı oldum inşallah bu ay melegim geliyor. Dua edin benim için mutlu haberlerle döneyim çok girmeyi düşünmüyorum bu aralar kkya...Kontes001 deniz_ve_mehtap bir garip oblomov @mervem-metem seviyorum sizi
Kimyasal gebelik aslında gerçek nedeni bilinmiyor. Sağlıksız bir sperm döllenme esnasında döllenemiyor. Rahim duvarın kalınlaşıyor ama rahim içinde kese oluşmuyor vücut gebeliği sonlandırıp adet kanamasıyla atıyor. Bende yaşadım Ocak'ta kimyasal gebelik canımArkadaslar kimyasal gebelik neden olur rahimde olan bi sknti rahim duvarinin kalinligimdan olur mu
merhaba, sizi kırmak yada üzmek istemem belirtileriniz hamilelik belirtilerine yakın ama şunu söyleyeyim bulantı ve istifralar 6.-8. haftada başlıyo, sol kasık batması evet belirti olabilir ama burada da birçok arkadaş ve bende dahil hamile kalmadan önce sizin belirtilerinizi yaşadık ve sonuç negatif çıktı. önemli olan testte pozitifi görmek aslında düzenli bir adet döngüsü için silikte olsa 2. çizgiyi görmeniz lazım ama her zaman düzenli olmaya biliyor o yüzden 6 nisandan sonra regl olmazsanız testi yenileyin derim. birşey söylemek için erken... iyi günler
Sizinde o güzel testlerinizi görecez inşallah canım. Tam 12 ay sonra gördüm ben bunu. İnşallah sağlıkla devamı gelir.
Sende herhangi bi değişiklik var mı kaç günün kaldı senin canım
Test yap canım varsa çıkar. İnşallah vardır.Merhaba,
Dün şiddetli bel ağrım vardı ve çok az kahverengi leke geldi. Sonrasında yoğun şeffaf akıntım devam etti. Bugün gecikmemin 2.günü. İnş tutmuştur..
aminnn gelecek canım allahın izniyle:) seninle durumumuz aynı ben de de pko çıktı adetlerim düzenli oysaki:) eşimin sperm hareket az...umut oldun bana. zamanı gelmişse tabi...Sizinde o güzel testlerinizi görecez inşallah canım. Tam 12 ay sonra gördüm ben bunu. İnşallah sağlıkla devamı gelir.
İnşallah olacak canım inan çok dinleme kendini. Ben çok dikkat etmedim kendime her gün 10000 adım yürüdüm. İlk iki gün sadece yumurtlama ağrısı oldu o yüzden yattım.aminnn gelecek canım allahın izniyle:) seninle durumumuz aynı ben de de pko çıktı adetlerim düzenli oysaki:) eşimin sperm hareket az...umut oldun bana. zamanı gelmişse tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?