2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sizinde o güzel testlerinizi görecez inşallah canım. Tam 12 ay sonra gördüm ben bunu. İnşallah sağlıkla devamı gelir.
aminnn gelecek canım allahın izniyle:) seninle durumumuz aynı ben de de pko çıktı adetlerim düzenli oysaki:) eşimin sperm hareket az...umut oldun bana. zamanı gelmişse tabi...

Merhaba,

Dün şiddetli bel ağrım vardı ve çok az kahverengi leke geldi. Sonrasında yoğun şeffaf akıntım devam etti. Bugün gecikmemin 2.günü. İnş tutmuştur..
bir test daha yapın 2 gün gecikme olduysa yarın sabah ilk idrarla yapın eğer silikte olsa varsa kan verirsiniz. İnşallah bebeğin seninledir canım

aşılama aşamasındayım L laracraft . döngümde 8. gündeyim:) yum takibi yapıyoruz sanırım allah izin verirse haftaya aşılamam yapılacak. dua eder dua beklerim:)
İnşalalh canm benim Allah'ın izniyle bebişine kavuşursun . Bende beklemedeyim mutlu haberler okur inşallah

bir test daha yapın 2 gün gecikme olduysa yarın sabah ilk idrarla yapın eğer silikte olsa varsa kan verirsiniz. İnşallah bebeğin seninledir canım

Dün araştırdım, yerleşme kanaması döllenmeden 9 ila 12 gün sonra olurmuş. 12 gün sonrayı baz alırsak, 25 Mart a filan denk geliyor döllenme. Gebeliğin de idrarda çıkması için 15 gün geçmesi gerekiyormuş. Pazartesi günü gibi yaparsam çıkar yani ancak diye düşünüyorum.

Ben hamile olduğumu normal de düşünmüyorum ama kaç gündür çok aşırı halsizim sürekli uykum geliyor. Vücudumda bi değişiklik Yok göğüslerim dolgun ama ağrı Yok arada sızlıyor o kadar. Bide deli gibi acıkıyorum ona çözüm bulamadım şaşırdım bakalım 5 gün sonra zaten neyse ortaya çıkar.. bu halsizlik hayra alamet değil ama. Ben bunu biliyorum

Sadece aşılama günü rapor aldim bir günlük bugün okuldaydim. Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle davran canim

Kontes001 canım hamileliğin hayırlı, uğurlu olsun. Senin adına çoooook sevindim. Dualarından beni de eksik etme lütfen. Olur mu? :)

@mervem-metem canım doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara. Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın, bir süredir çok yoğunum, işlerden kafamı kaldıramıyorum. Ama hep aklımdasınız.

Sadece aşılama günü rapor aldim bir günlük bugün okuldaydim. Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle davran canim
aşılama gününü rapor veriyorla rmı iyi bari:) keşke bana iki gün verseler iş yerinde yerime bakacak kimseyi bulamıyorum o kadar boş oturan var ki ama bu durumda herkesin bir bahanesi var pazartesi müdürüm yurtdışından gelecek konuşacağım durumu artık yerimin değiştirilmesini dahi göze aldım bu yüzden sen bu işlerini hallet burayı düşünme diyen birinin ben oraya bakmak istemiyorum deyişi beni yıktı resmen: (

:) hayra alamet olsun bebiş olsun

Canımm çok tatlısın teşekkür ederim ❤

Sağol canımm. İnşallah sizde güzel haberleri alacaksınız. Er yada geç olacak.

Kızlar malasef bende üzüldüm ama bu ayda olmadı kırmızılar geldi bu sabah . Ne yapalım demekki kısmet değilmiş bu haftasonu zaten doktora gidicek tim hatta daha dün hayallerimizidede doktorda iyi haberler alırız diye düşünürken olan oldu .. . Ve çok ağrım var kızlar geçen ay 5 gün önce olmuştum bu ay 1 gün önce oldum diye sevindim en azından kızlar inşallahhh bir umut haftasonu bişey çıkmaması tek .

çıkmaz inşallah... hepimiz aynı süreçteyiz. belki de daha iyi olur doktora gitmeniz... ben de şu an o süreçteyim

Kuzumm sıkma tatlı canını sen hayırlısı olsun üzülme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…