Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki var gibi canım. 5 Gün sonra tekrar yap. Senden de gelsin güzel bi haberKızlar sizce bunda silik çizgi varmı ?
5 gün var
İnşallah canım hayırlısı olsun bende gördüm de emin olamadımSanki var gibi canım. 5 Gün sonra tekrar yap. Senden de gelsin güzel bi haber
Daha erken olduğu için o kadar silik çıkmış :)İnşallah canım hayırlısı olsun bende gördüm de emin olamadım
Hadi inşallah bende şüphelendiğim için yaptım biraz önce ama işte siliklere çok ta güven olmaz :)Daha erken olduğu için o kadar silik çıkmış :)
Olmasa o bile çıkmaz canım :)Hadi inşallah bende şüphelendiğim için yaptım biraz önce ama işte siliklere çok ta güven olmaz :)
Kızlar sizce bunda silik çizgi varmı ?
5 gün var
Bu ay hepimizin ayı olur inşallah :)Kizlar ben de yarin sabah doktora gidecegim kontrole. Histereskopi ve laparoskopi sonrasindaki ilk kontrolum. Heyecanliyim biraz. Yarin 12. gunum bu arada.
Çıktı canım kuruyunca daha net oldu ama bi kaç gün sonra varsa netleşir :) inşallah vardırValla eger cok beklemeden ciktiysa var cidden
Kizlar ben de yarin sabah doktora gidecegim kontrole. Histereskopi ve laparoskopi sonrasindaki ilk kontrolum. Heyecanliyim biraz. Yarin 12. gunum bu arada.
Kızlar hepimize bol bol dua ettim Rabbim kabul eder inşallah sizlerde dualarınızda beni unutmayin
Kızlar sizce bunda silik çizgi varmı ?
5 gün var
İstersen 2 gün de verirler canim ben öğrenciler bos kalmasın diye bir gün aldim. Konuş canim işle ilgili sıkıntılarını çöz kafan rahat olsun. Buraya sadece sizi merak ettigim icin giriyorum arada o da cok sık degil, başka topige bakmayi yasakladim kendime.aşılama gününü rapor veriyorla rmı iyi bari:) keşke bana iki gün verseler iş yerinde yerime bakacak kimseyi bulamıyorum o kadar boş oturan var ki ama bu durumda herkesin bir bahanesi var pazartesi müdürüm yurtdışından gelecek konuşacağım durumu artık yerimin değiştirilmesini dahi göze aldım bu yüzden sen bu işlerini hallet burayı düşünme diyen birinin ben oraya bakmak istemiyorum deyişi beni yıktı resmen: (
aynen ben de vallahi:)) canım nasılsın var mı bir değişiklik? içimden bir ses senin tutacak diyorİstersen 2 gün de verirler canim ben öğrenciler bos kalmasın diye bir gün aldim. Konuş canim işle ilgili sıkıntılarını çöz kafan rahat olsun. Buraya sadece sizi merak ettigim icin giriyorum arada o da cok sık degil, başka topige bakmayi yasakladim kendime.
özellikle indirdim büyütüp baktım:) sankim var gibi ya :) hadi hayırlısı inşallah vardır şu topiğin ismini değiştiririz kızlar:) benim ilk topiğim mi ne bilmem hangi topiğe uğrasam burası evim sanki:))Kızlar sizce bunda silik çizgi varmı ?
5 gün var
inşallah iyi sonuçlar alacaksınız bakın görün:) bugün benim de doktor kontrolüm var, döngüde 9 dayımKizlar ben de yarin sabah doktora gidecegim kontrole. Histereskopi ve laparoskopi sonrasindaki ilk kontrolum. Heyecanliyim biraz. Yarin 12. gunum bu arada.
Degisiklik yok canim hiçbir belirti de aramiycam ve arastirmiycam herkesin bünyesi farkli her ay belirti belirti diye kafayi yedim bu ay akillandim.aynen ben de vallahi:)) canım nasılsın var mı bir değişiklik? içimden bir ses senin tutacak diyor
aminnnnnnnnDegisiklik yok canim hiçbir belirti de aramiycam ve arastirmiycam herkesin bünyesi farkli her ay belirti belirti diye kafayi yedim bu ay akillandim.
İnşallah canim içine doğuyordur da hamisimdir. Arkamdan da seni getiririm.